Sziasztok! Algyőnél millió szúnyog van!! Gyertek le Újszegedre a régi vasúti hídhoz, ott szoktak lenni!!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma délután Újszegeden a régi vasúti hídnál a tiszaparton játszadozás a szabadban. Párok!! Hölgyek!! Privátba írjatok!!
szúnyog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 05. 19. csütörtök 12:14
Süt a nap, enyhe szellő. Én lehet kinézek később
Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Süt a nap, enyhe szellő. Én lehet kinézek később
(Ez egy válasz Mannerpar üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs jó idő
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki kecskemét környékéröl
Hali èn többször kineztem mar az algyői vasúti hídhoz de nem volt kint senki a tuloldal hol homokos ottpasik nudiztak vasárnap delutan voltam lent
Algyői nudin valaki ma v holnap?
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén, szeretnék ismerkedni hölgyek, párral! Akár ma délután, kora esti találkozóval! Autós találka a is benne lennék, de helyem is lenne!
Sziasztok
Szivesen teljesiteném minden vágyát, egy kecskeméti leányzonak, kor kinézet nem számit
Szivesen teljesiteném minden vágyát, egy kecskeméti leányzonak, kor kinézet nem számit
Szeged környékén valaki ?
Sziasztok
Fiatal (30) igényes,vékony férfiként szívesen csatlakoznék (házi)barátként párokhoz Szegeden és környékén utazni tudok!
Fiatal (30) igényes,vékony férfiként szívesen csatlakoznék (házi)barátként párokhoz Szegeden és környékén utazni tudok!
Ma dèlutan valaki egy ápolt 40 és pasival talizna Szegeden?
Kecskemeti hölgyet párt keresek hoszabb távra.
Sziasztok mi ma benne lenénk a dologba
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2022. 05. 18. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 11:29
Szeretjük a változatosságot, miért ez olyan nagy baj kedves szeged 81?
Sziasztok olyan leányzó aki szereti popsiba kecskemét vagy a környékén?
Szeretjük a változatosságot, miért ez olyan nagy baj kedves szeged 81?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 17. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Baján puncit nyalnék, farkat szopnék. Élvezném, ha lespriccelnének sok spermával. Kor nem számít.
Sziasztok! Punci nyalásra, csiklómasszásra keresek Hölgyet. Párhoz is szívesen csatlakoznék