Vasúti
(Ez egy válasz Csabala76 üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 07:36
Köszönöm! Még 2 kérdés. Vasúti vagy a másik híd? A Vasúti mellé tudom a le utat, rakodó van ott vagy mi, de másik mellett még nem láttam, igaz nem is kerestem eddig
Köszönöm! Még 2 kérdés. Vasúti vagy a másik híd? A Vasúti mellé tudom a le utat, rakodó van ott vagy mi, de másik mellett még nem láttam, igaz nem is kerestem eddig
(Ez egy válasz Mannerpar üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,csinos csajjal,kedves párral randiznék ha lehet hosszabb távon.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Szia. Híd mellett.
(Ez egy válasz Csabala76 üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Hol nudiznak Algyőn?
(Ez egy válasz koxx01 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 17:13
Esetleg itt van az a pár, aki ma nuzitott Algyőn? Nagyon vonzó volt a hölgy, kedvesen mosolygott mindig. Sajnos nem jelzett, így csak gyönyörködtem benne. Ha jöttök ki írhatnátok!
Ma napközben párok vagy hölgyek keresek!
Volt kint 6-8 ember. A part alakul, de ha tovább mész befelé ott is van jó partszakasz, ami magasabban van, így az már száraz. Ott is napoztak. A bevezető úton oda-vissza kb 2 szúnyoggal találkoztam
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 19:36
Szia.
Voltál ma Algyőn? Milyen volt, van part illetve mennyien voltak? Érdemes kinézni oda?
Voltál ma Algyőn? Milyen volt, van part illetve mennyien voltak? Érdemes kinézni oda?
Szia.
Voltál ma Algyőn? Milyen volt, van part illetve mennyien voltak? Érdemes kinézni oda? (Ez egy válasz koxx01 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltál ma Algyőn? Milyen volt, van part illetve mennyien voltak? Érdemes kinézni oda? (Ez egy válasz koxx01 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 17:13
Esetleg itt van az a pár, aki ma nuzitott Algyőn? Nagyon vonzó volt a hölgy, kedvesen mosolygott mindig. Sajnos nem jelzett, így csak gyönyörködtem benne. Ha jöttök ki írhatnátok!
Sziasztok, sikerült partnert találni? Sajnos nem minden nap jövök fel ide körbe nézni, de ha gondoljátok egy jövőbeli alkalmat vmikor lebeszélhetünk..
(Ez egy válasz neven üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lett volna korábban olvasni
(Ez egy válasz edesharmas1 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Baja- Kalocsa-Szexard kornyekerol keresnek , bi gondolatokkal rendelkezo , de ebben kezdő partnert, mondjuk jövő hét végére , helyem van .
Kölcsönös kézimunka ma ?
Sziasztok! Makón vagy környékén biszex nő aki beszélgetne,ismerkedne? Pasikkal most nem szeretnék .... köszönöm
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Most délelőtt szopnék végig helyem van.
Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra! + Masszőrt!
Kecskeméti párt keresek lehet biszex is.
Helló! Ma estére keresek olyan pasit, akit le lehetne szopni! Akár kíváncsi hetero is lehetsz. Képed legyen, macik nem izgatnak! Hely van! Olyan írjon, aki utazni is tud.