sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
45 éves férfi vagyok vastag farokkal 177/83 keresek hodmezovasarhely, Szeged, Makó vonalon kedves párt, hölgyet elsősorban inkább teltebb alkatuakat
Gyulán valami fesztivál esetleg van?
Szerintem ott sosem volt nudizás
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 12:04
Sziasztok. Ezt az újszegedi "nudit" látogatja még valaki? Mert egyedül vagyok itt a betonnál a fű nagy, partra nem lehet lemenni..
Kecskemét környékén kukkolható párt/hölgyet keresek.
Sziasztok, irjatok batran
(Ez egy válasz Kíváncsi pár üzenetére (2022. 05. 01. vasárnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 01. vasárnap 11:13
Sziasztok! Igényes, ápolt, intelligens urat keresünk, aki megdugná a nejemet, természetesen velem együtt. Legyél udvarias és potens. Helyet mi adjuk.
Sziasztok, nallam tudunk egyutt lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4007442)
2022. 05. 06. péntek 04:07
Üdv.Május 11-én Kecskeméten tartózkodunk.Délelőttre keresünk párt,esetleg bi férfit hellyel.
Bács Kiskun megye déli részén ismerkednék idősebb férfi vagyok
Sziasztok! Párkénk párokkal ismerkednénk!
Sziasztok! A mai nap folyamán Baján leszek autóval. 27 éves bi srác vagyok és szívesen leszopatnék valakit Baja környékén... smile Nyugodtan írj, ha felkeltettem az érdeklődésed smile
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Masszőr? Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Üdv extrém bizzara keresek 30-50 közötti logós mellű nőt hosszú távra
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék.
Kecskeméten élő szingli pasi vagyok, helyet meg tudom oldani, de utazni is tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék.
Kecskeméten élő szingli pasi vagyok, helyet meg tudom oldani, de utazni is tudok.
Hölgyek részére masszázs!!!
Orosháza környèkèn párhoz csatlakoznèk!
Szeged és környéki szeximádó hölgyet vagy pár hölgytagját kényeztetné két jóbarát vastag méretes farkával a hölgy tetszése szerint. Minden jóban benne vagyunk, cuckold, gang bang, többes cumiztatás, stb. 100%diszkréció!!! Privátba írjatok!
Makó és környéke? Hölgy, pár?
Baja környékén,holnap bi párhoz csatlakoznék mindenki örömére.
Sziasztok! párok vagy hölgyek keresek sex partner! akár kukkolas is
Üdv.Május 11-én Kecskeméten tartózkodunk.Délelőttre keresünk párt,esetleg bi férfit hellyel.