Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal màjus 19-21 között Szegeden...
Sajnos pont most olvastam a visszautasíthatatlan ajánlatotok, így lekéstem az alkalmat. Remélem még jöttök még a környékre.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 08:51
Ma egész nap a Mórahalmon a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Szombaton hármas szexre igènyes fèrfit keresünk Gyulán..
Sziasztok! Most Szegeden tudna fogadni egy ápolt, igényes pasit 18/4 intimmel?
Ma egész nap a Mórahalmon a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal màjus 19-21 között Szegeden...
Szegeden,holnapra prosztata fejésre keresek hölgyet,párt.
Sziasztok! Ma napközben Szegeden hölgy vagy pár társasága lennék. Igényes, ápolt harmincas, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 intimmel.
Üdv mindenkinek! Őszinte,normális és igényes Párt szeretnék megismerni!
Ma este laza hoki egy kis orállal megspékelve? Helyem van Kiskunfélegyházán! Csak nagyfarkú pasik írjanak!
Párokkal és Hölgyekkel ismerkednénk privátban ....
Puszi
Puszi
Masszőr? Pár vagyunk!
Sziasztok. Holnap,21 csütörtök párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,Szolnok+100 km. Priv.üzenetet kérlek. Köszönöm.
Még aktuális a keresésem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658772)
2022. 04. 19. kedd 08:53
Sziasztok! Holnapután, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék hölggyel vagy párral.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék hölggyel vagy párral.
Sziasztok. Ma csüt/péntek napközben valaki Talizmán ápolt diszkrét potens pasival Csongrád megyében?
Titkos szexre keresek lányt akivel megèlhetnènk a vágyaink!
Keresnék főként olyan illetőt aki titokban találkozna velem.
Sajnos otthon nem mindig kapom meg amit szeretnék.
Ezért egy titkos társat keresek smile
Elvárásom csak a szokásos. Tiszta, rendezett, diszkrét illetőt keresek.holgyek vagy párok
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan a többit megbeszéljük smile.
Sajnos otthon nem mindig kapom meg amit szeretnék.
Ezért egy titkos társat keresek smile
Elvárásom csak a szokásos. Tiszta, rendezett, diszkrét illetőt keresek.holgyek vagy párok
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan a többit megbeszéljük smile.
szia! én is írtam neked privátban de nem jött válasz. vagy nem is komoly?
(Ez egy válasz eriktoth üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 18. hétfő 17:04
Sziasztok! Nem független, biszex férfiként olyan férfit keresek, akit teljes diszkréció mellett titokban viszonzatlanul kielégíthetnék alkalmanként. Légy ápolt, igényes és diszkrét. Privát üzenetet várok, ha valakinek lenne kedve...
Sziasztok van fiatal passzív srác aki ismerkedne egy kezdő fiatal aktív sraccal?
Szegeden keresek bi párt vagy férfit kölcsönös örömökre