Szegeden érdekel anyukát,háziasszonyt,nagyit egy kis mellékes,rendszeresen?
Magas szexkúltúraaaaa? Az mit jelent??
(Ez egy válasz Tomika821 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 20:25
Kecskeméten vagy környékén magas sexkulturával rendelkező hölgyet asszonyt keresek!!! Irj privatban ha erdekel!
Sziasztok ! Orosháza vonzáskörzetében szivesen kényeztetnék unatkozó hölgyeket kor nemszámít szimpátia fontos. Talizzunk és meglátjuk.!
Szegeden, autóban közös hoki? Privátban
(Ez egy válasz David1992 üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 07. csütörtök 17:17
Sziasztok!
Békéscsaba és ~35km-es körzetében keresek sexpartner !!NŐT!!
Búvóhellyel rendelkezem, de menni is tudok!
Én egy 29 éves sportos férfi vagyok.
Részletekért keress bizalommal üzenetben!
Üdv
David
Békéscsaba és ~35km-es körzetében keresek sexpartner !!NŐT!!
Búvóhellyel rendelkezem, de menni is tudok!
Én egy 29 éves sportos férfi vagyok.
Részletekért keress bizalommal üzenetben!
Üdv
David
Esetleg
(Ez egy válasz zsanimiki üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 13:18
Sziasztok
Csütörtök kora estére keresnénk Szegeden egy fiatal 35-40 év körüli jó méretekkel rendelkező potens, ápolt,diszkrét pasit harmadiknak. Belső mail után átlagos képet kérünk! Aki nem mer küldeni, azzal nem egymást keressük
Csütörtök kora estére keresnénk Szegeden egy fiatal 35-40 év körüli jó méretekkel rendelkező potens, ápolt,diszkrét pasit harmadiknak. Belső mail után átlagos képet kérünk! Aki nem mer küldeni, azzal nem egymást keressük
Sziasztok
Sziasztok. Csütörtök estére keresűnk hetero f.
Sziasztok! 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, ez lehet egy kellemes autós kaland A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Szeged környékén keresek nőt,alkalmi,de lehet rendszeres is.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Párt keresek minden jóra lehettek bisexek is. Nudi autós kaland bármi szoba jöhet. Privát üzenetben...
Kedd estétől Szeged környékén leszek, igazából minden érdekel, nő, bi esetleg homo pasi.
Írjatok
Írjatok
Bi pár, pasi esetleg. Ma esti talira?
ziasztok!
Kecskemét és környékén párt vagy hölgyet keresnék kellemes időtöltésre.
Punciba élvezős party is izgatna vagy ha esetleg lenne terhes hölgy aki nagyon kívánós.
Kecskemét és környékén párt vagy hölgyet keresnék kellemes időtöltésre.
Punciba élvezős party is izgatna vagy ha esetleg lenne terhes hölgy aki nagyon kívánós.
Kecskeméten vagy környékén magas sexkulturával rendelkező hölgyet asszonyt keresek!!! Irj privatban ha erdekel!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Alkalmi partnerem keresem ma hölgy pár személyében.Szeged-Kecskemét vonzáskörzetében.
Még mindig keresek
(Ez egy válasz Dani98 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged és környékén szexpartnerem, partnereim keresem akár hoszabb távra is. Imádok hosszan puncit, popsit nyalni, és több pózban hosszan szeretkezni. Ápolt kemény vastag farkú férfi vagyok. Privátba írjatok!