Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok!
Békéscsaba és ~35km-es körzetében keresek sexpartner !!NŐT!!
Búvóhellyel rendelkezem, de menni is tudok!
Én egy 29 éves sportos férfi vagyok.
Részletekért keress bizalommal üzenetben!
Üdv
David
Békéscsaba és ~35km-es körzetében keresek sexpartner !!NŐT!!
Búvóhellyel rendelkezem, de menni is tudok!
Én egy 29 éves sportos férfi vagyok.
Részletekért keress bizalommal üzenetben!
Üdv
David
Sziasztok.
Ha minden jól megy a Szombaton éjszakánk szabad lesz erre keresünk párt vagy igényes férfit!többit privátban!
Ha minden jól megy a Szombaton éjszakánk szabad lesz erre keresünk párt vagy igényes férfit!többit privátban!
Sziasztok! Április 21-én Szegeden leszek hivatalos ügyben, utána napközben pár órát szabaddá tudnék tenni, ha lenne hölgy vagy pár, aki tud fogadni egy igényes, ápolt, harmincas pasit. Illetve ha valaki szintén Szegedre menne Pest megyéből vagy fordtiva, akkor szívesene elviszem és útközben kalandozhatunk egyet. Kora reggeli órákban indulok Szegedre, visszafelé előre láthatóan délután.
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 06. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147122)
2022. 04. 06. szerda 14:29
Sziasztok
Sziasztok!
Kecskemét és környékén párt vagy hölgyet keresnék kellemes időtöltésre.
Punciba élvezős party is izgatna vagy ha esetleg lenne terhes hölgy aki nagyon kívánós.
Kecskemét és környékén párt vagy hölgyet keresnék kellemes időtöltésre.
Punciba élvezős party is izgatna vagy ha esetleg lenne terhes hölgy aki nagyon kívánós.
Soltvadkert környékén nő, vagy pár hetero alapon. Napközben. Azonnal oda megyek.
Telt hölgyet símogatnék a délelőtti órákban. Akár férj előtt is
Szegeden,környékén hölgyet keresek napközbeni diszkrét találkára.
Hello ma tali
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 06. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szia!
Csok a pinadra! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 06. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csok a pinadra! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 06. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok.
Holnap napközben valami program ötlet?
Holnap napközben valami program ötlet?
Sziasztok! 21-én Szegeden lesz dolgom, utána szívesen találkoznék egy kellemes hölggyel vagy párral napközben.
Szia. Jól hangzik. Spriccelős puncihoz még nem volt szerencsém.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
2022. 04. 05. kedd 14:21
Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
Üdv. Ma vagy holnap délelőtt félegyháza környékén valaki?
Sziasztok! holnapi napon (akár este is) igényes párral ismerkednék Békés megyében! Utazni természetesen tudok!Dobjuk fel és tegyük felejthetetlenné a csütörtököt!!
Motanába mennék valaki jön
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4496662)
2022. 04. 05. kedd 05:39
Ma délelőtt marika 69 et látogatnám meg valakivel szivesen
Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
A mai nap folyamán szopnék egy formás faszt Kiskunfélegyházán és környékén! Csak olyan írjon, aki tud utazni is, helyem van természetesen. Vagy csak én szoplak (mélytorok is játszik) téged (ez esetben akár hetero pasi is lehetsz), vagy akár oda-vissza alapon. Írjon az, akit érdekel és kalandozna ma egy bisex pasival.