Sziasztok! Feleségemmel vasárnap nap közben lenne egy kis szabadidőnk. Keresnénk olyan biszex srácot aki tudna fogadni minket Kecskeméten. Huncut estét mindenkinek!
Csinos hetero párral ismerkednénk. Priviben
Szentes ma este? Hölgy... pár, bi pasi esetleg?
Kecskemét környékén (kukis lány) esetleg?
Ma este 20-21 órai időpontra keresem hokizni szerető partnerem, aki kiverné előttem és izgatná hogy nézem, de egymás előtt is csinálhatjuk, esetleg egymásnak, ahogy szeretnéd.
Csak enyhe bi-részemről.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság alap.
Privit várok, esetleg mobilszámmal, úgy gyorsabb a kapcsolat.
Csak enyhe bi-részemről.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság alap.
Privit várok, esetleg mobilszámmal, úgy gyorsabb a kapcsolat.
Az érettebb korosztályból keresek telt Békés megyei hölgyet, párt, napközbeni nyalafintaságokra.
Sziasztok! Ma Kecskeméten kaland?
Holnap napközben hölgy vagy pár Orosházán aki ráér? Helyem van
Sziasztok! Zoli vagyok 28 éves Békés megyéből! Olyan 25-65 közötti hölgyet keresek, keresnék, aki nem riad vissza, sőt élvezi a szerepjátékokat. Csak a képzelet szabhat határt. Tanár diák, szerelő és házi asszony viszony, stb. Alkat nem számít! Légy bevállalós, szeresd a sexet, lehetsz perverz is. Szeresd a sexy fehérneműket, a segéd sex-eszközöket. Bármire nyitott vagyok. Előszőr kis beszélgetésre gondoltam itt az oldalon, majd képcserés e-mailezés, aztán viberen folytatás ha szimpátia megvan. És utána lehet tali. Minden megbeszélés kérdése. Nem vagyok anyagias, ne is kérj tőlem pénzt, a nélkül szerezzünk egymásnak örömöt Ha magadra ismersz, és benne vagy egy kis huncutkodásban, keress bizalommal! Puszi Zoli UI.: Pasikat nem keresek, sem párokat! Ezt tartsátok légyszíves figyelemben, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen. Köszönöm!
Ma este Szegeden Bi orális ???
Helyem nincs .
Helyem nincs .
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele kozosen is! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés vagy esetleg ahol terhes a hölgy.
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés vagy esetleg ahol terhes a hölgy.
Békéscsabán férfi partnert keresek.
Mai napon a kora délutáni órákba keresek partnert Kecskemét kk. Hely szükséges! Pár jelentkezését is várom
Oké gyerünk
(Ez egy válasz kméti lala üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szeged környéki lányokkal, nőkkel ismerkednék.
Intézd mára meghetünk,írtam privátot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 16. szerda 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222702)
2022. 03. 16. szerda 06:15
Ma délelőtt 50 es Dunapataji párhoz odajönne még innen valaki?
Irj nekünk bátran!
Laza szopásra MOST valaki Kiskunfélegyházán és környékén? Jössz, leszoplak, mész alapon! Csak olyan írjon, aki tud is jönni! Hely van! Max 45-ig keresek, nagy farok előny!
Autós szopatásra keresek hölgyet Hmvhely-Szeged vonalon.
Legalkalmasabb időpont a délelötti, illletve a kora délutáni órák, de ez már csak megbeszélés kérdése!
Jelentkezz, ha létezel...
Legalkalmasabb időpont a délelötti, illletve a kora délutáni órák, de ez már csak megbeszélés kérdése!
Jelentkezz, ha létezel...