Sziasztok. Kedves igényes Kecskeméti hölggyel, párral ismerkednék. A cél htávra komoly barátság kialakulása és közös programokat. Ha vagy(tok) kérlek jelezz.
Sziasztok. Kedves igényes Kecskeméti hölggyel, párral ismerkednék. A cél htávra komoly barátság kialakulása és közös programokat. Ha vagy(tok) kérlek jelezz.
Sziasztok! Békés megyében keresek 35 év alatti, csupasz intimmel rendelkező kezdő bi srácot. Én is az vagyok. Várom üzeneted! Köszönöm
Sziasztok. Ma kora este átutazóban, Szekszárdon, Baján leszopnák valakit. Vagy párnál nyalnák, szopnák.
Sziasztok!izgalmas hölgyismerősömmel keresünk kedves ápolt fiatal max 25 éves fiút közös masztihoz,esetleg többre.
Csak olyan fiúk írjanak akik tudnak utazni és esténként ráérnek,képed legyen feltöltve,elérhetőséget írj!Pestmegye!
Csak olyan fiúk írjanak akik tudnak utazni és esténként ráérnek,képed legyen feltöltve,elérhetőséget írj!Pestmegye!
Sziasztok!Március 15, én hosszú hétvégén,igény esetén szerveznék Sarudon a Tisza tónál egy nyaralóban kisebb létszámú swiger házi bulit,ott alvás meg oldható,akár egész napos programmal is,Tisza tó felfedezése,egyéb programok megbeszélés alapján.Privát üzenetben várom,párok,nők jelentkezését,szükség és létszám arányában férfiak jelentkezését is.Aki szeretne jönni,szándékát időben jelezze.
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
hölgyet keresek komoly kapcsolatra. Szexkedvelő és nagy farok imádónő személyében.Kalocsa-Budapest Táv nem gond. elegem van a kalandokból.
Fiatal szőrtelen férfit fogadnánk holnap este hölgytagunk örömére lehetőleg a közelünkből..
Békés megyei nőt keresek szombati játszadozásra!
Nagyon ki lehetsz borulva, ha így írsz.
Sajnos ez benne van a pakliban, de a másik oldal sem könnyebb
Sajnos ez benne van a pakliban, de a másik oldal sem könnyebb
Diszkrét,baráti szexkapcsolatra keresek hölgyet.
Pasit keresunk harmadiknak Bajara hosszú távon vagy párt. Adatlapunknak megfelelően! Olvasd el!
Teljesen igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 02. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1365802)
2022. 03. 02. szerda 09:28
Ez érdekelne
Ez engem is.
Kedves Hölgyek és Párok
A hosszú hétvégén napközbenre keresünk programot.
Ha valakit érdeklünk privátban jelezze.
A hosszú hétvégén napközbenre keresünk programot.
Ha valakit érdeklünk privátban jelezze.
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Békéscsabán férfi partnert keresek+ masszázst vállalok!
Kiskőrös közelében valaki?
Gyulai, Békéscsabai sexpartnert keresek!