Párok?
Napközbeni titkos randikra keresek Lányt/Hölgyet vagy Párt
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés.
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyat is keresek akik kedvelik a harisnyát,combfixet.
Mostanába megyek dunapatajra egy párhoz valaki még csatlakozhat ott
Írtam privát üzenetet
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 02. 16. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét környékén valaki
Sziasztok.
Hozzánk hasonló párral szívesen ismerkednék!
Hozzánk hasonló párral szívesen ismerkednék!
Ma délelőtt szopnék Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén..
Sziasztok!
Miskolc/Bp/Békés/Debrecen/Miskolc útvonal leszek.
10-12 óra magasságában Békés környékén szívesen találkoznék valakivel.
Írj egy üzenetet és küldök viber számot.
Vagy Skype: Dac6_2
Hölgy, pár, pasi
Miskolc/Bp/Békés/Debrecen/Miskolc útvonal leszek.
10-12 óra magasságában Békés környékén szívesen találkoznék valakivel.
Írj egy üzenetet és küldök viber számot.
Vagy Skype: Dac6_2
Hölgy, pár, pasi
Sziasztok Kecskeméten péntek délelőtt pár hölgy?
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Olvassátok el a levelem. Válaszoltam...
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2022. 02. 12. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Baján ma vagy holnap szopatnék dugnék. 18/6 szőrös, helyem csak holnap van de autóban vagy public is oké.
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni és jó tele van, szívesen le szopnálak végig nyelném a gecit is.
Szerdán Kecskemét - Siófok útvonalon közlekedek. Ha lenne pár vagy hölgy aki napközbe a délutáni órákba ráérne és szívesen fogadna annak levelét várom. Köszi
Sziasztok!
Olyan hölgyet vagy párt keresek akik szívesen fogadnának fiatal heteró pasit hosszú távra.
Kecskemét és környéke elsősorban.
Olyan hölgyet vagy párt keresek akik szívesen fogadnának fiatal heteró pasit hosszú távra.
Kecskemét és környéke elsősorban.
Békéscsabán holnap délelőttre keresek férfi partnert.
Makó mellett ismerkednék bi párral akár. Horgászás együtt is szóba jöhet akinek felkeltettem érdeklődését nyugodtan írjon rám
Szia írtam privátot
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835189)
2022. 02. 14. hétfő 12:00
Sziasztok! Szeged, Kecskemét, Baja környékén szívesen masszíroznék paait! Helyed legyen.