én békés megyei vagyok. de az utazást megoldanám ha benne lennétek. 38 vagyok heteró pasi. hol beszélhetnénk?
Ma gyulai várfürdőben holgy par pasi kis kalandra ?
Szegeden van par/holgy aki most talalkozna egy szolo pasival?
Ma napközben pasi farkát szopnám verném végig Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén de dugható is vagyok..
Sziasztok.Szabad idő kellemes eltöltéséhez keresem hölgy illetve pár ismeretségét .Privát üzenetben várom a megkereséseket.
Kecskeméten és kkr hölgyet párt társaságát keresem, maximális diszkréció. Helyem van!
Kecskemét-Solt. Bisex aktív fiatal fiút keresünk, vagy heterot Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Feleség BDSM kedvelő
Feleség BDSM kedvelő
Sziasztok! Hétvégén lesz valaki innen a szarvasi Liget Hotelben?
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Én szívesen csatlakoznék helyem is van.
(Ez egy válasz Castingdeb üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 16:09
Sziasztok.
Holnap Délelőtt 9-10 óra körül keresnénk Hódmezővásárhelyen hellyel rendelkező fiatal férfit heteró alapon harmadiknak.
Holnap Délelőtt 9-10 óra körül keresnénk Hódmezővásárhelyen hellyel rendelkező fiatal férfit heteró alapon harmadiknak.
Sziasztok.
Ma valaki egy közös hoki esetleg orál Karcag Füzesgyarmat vonzáskörzetében! Üdv.
Békéscsabán férfi partnert keresek., + masszázst is vállalok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Hölggyel ismerkednék Szegeden!
Buék mindenkinek. Kecskemét lányok esetleg párok?
Szegeden mai nap keres valaki pasit?
Sziasztok,jó fej páros diszkrét partnere lennék rendszeres randikon,szóló hölgy társaságát is keresem.Bajai független középkorú,jó megjelenésű pasi vagyok.
Abszolút kezdő párként keresünk hasonlóan kezdő párt!! Baráti ill.szimpátia esetén extrákkal!! Normális kereteken belül utazni tudunk, illetve fogadni is tudunk!! Privátban várjuk türelmes inteligens párok jelentkezését!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
ma estére gyomaendrőd környéken meglepném csajomat!! 3-nak lányt keresek fogadni tudunk..