Sziasztok!
Szegeden keresek kikapcsolódásból egy szexis hölgyet.
Szexis napot mindenkinek.
Szegeden keresek kikapcsolódásból egy szexis hölgyet.
Szexis napot mindenkinek.
Solt-Kiskőrös-Kecskemét.... aktív fiút, párt keresek... most is ráérek már... privát keress
szep napot vannak e erre fele olyan nyitott párok akik szinten benne volnanak egy 3asos kapcsolatba ahol mind 3 fel jol erezné egymast semmi kotottseg nélkul! Hely jo lenne utazni tudnek! esetleg viber is jo lenne ha van!
Szegeden keresnék én is kalandot!
(Ez egy válasz johnnyewalk üzenetére (2026. 02. 06. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma délután valaki Baja és környékén?
Ma délután valaki Baja és környékén?
Sziasztok!
Szegedről?
Szegedről?
Szeged és környéke. Jófarkút szopnék. 53 éves férfi vagyok
Sziasztok! Ma este Szegeden kalandoznék, ápolt többesben tapasztalt pasi vagyok!
Sziasztok!
Holnap a Három Majomban szülinapi party lesz.
Jön innen valaki?
Holnap a Három Majomban szülinapi party lesz.
Jön innen valaki?
Van olyan pár akik fiatalabb férfi partnert keresnek?
Tabumentes,60+ os hölgyet,párt keresek.
Bi orál partner ma reggel, Baja ?
Sziasztok! Párok Bács megyében? Létezik ilyen?
mi is megyünk
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 02. 03. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 02. 03. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap napközben Kecskeméten van ráérő pár? Hely megoldható,de kis távolságra utazni is tudok.
Sziasztok. Holnap reggel (02.06)6 óra magasságába autós kaland?
Szeghalom,-Vésztő környékén?
Szeghalom,-Vésztő környékén?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Lajosmizséhez közel keresek hetero pasit közös recskára autóban a feleségem képeire videóira csak a délutáni órák a megfelelőek
Sziasztok! Péntek este szívesen kalandoznék szegedi lánnyal vagy párral! Méretes ápolt pasi vagyok, utazni fogadni tudok, részletek privát üzenetbe! Tomi
Fiatal, kis méretű, nagyon sok spermával rendelkező srác keresne lányt, párt szombat délután/este felé Szeged-Baja-Pécs-Szigetvár vonalon