Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

ÉSZAK-ALFÖLD Régió

Megyék: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nagyobb városok: Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 11:53  #19226
skorpio74 skorpio74
pasi va?
ma 10:58  #19225
Funnyman Funnyman
Sziasztok! Szopnék ma szívesen Nyíregyházán. Írjatok bátran! wink
ma 09:03  #19224
goldmansex goldmansex
Ma délután csatlakoznék párhoz, ahogy szeretnétek. Motorozok, bárhová tudok menni. Ápolt, intelligens pasi vagyok.
ma 06:52  #19223
sexxxboy sexxxboy
Sziasztok. Mai nap Szarvason fogadnék helyes párokat cuckold vagy 3 masra. A hölgy örömére. Igényes wellness jakkuzis környezetben nagy medence szauna stb .. kellemes beszelgetes italozas zene és zavartalan környezetben egy jó kis izgalmas kikapcsolódás. Jó magam tapasztalt barátságos férfi vagyok átlagnál enyhén méretesebb szerszámmal. Levélben varom a jelentkezőket. ..
ma 06:49  #19222
Kicsi31 Kicsi31
Korrekt pasi keresi alkalmi partnerét egy hölgy vagy egy bevállalós pár személyében. Nem vágyom kötöttségekre csak minőségi szexre és jó hangulatra Budapesten, Pest megyében vagy Jászberény vonzáskörzetében. Diszkréció nálam alap. Várom a jelentkezésetek!
ma 06:22  #19221
Nudisnapozós Nudisnapozós
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes srác vagyok. Jól jön a normális társaság.
ma 02:04  #19220
goldenism goldenism
Hello, Debrecenben vevő lenne valaki most egy kézi munkára?
tegnap 21:50  #19219
kovizoli8808 kovizoli8808
Hölgyet, párt fogadok ma debreceni lakásomon smile
tegnap 21:43  #19218
Mámor6o Mámor6o
Kényeztető masszázs Szabolcsban hölgyeknek!
tegnap 21:32  #19217
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben viszonzás nélkül cumiznék, de benne vagyok kölcsönös orálban masztiban, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
tegnap 17:49  #19216
PKT16 PKT16
Sziasztok! Párt keresek Heves ,Borsod Solnok és Pest megyéből.
tegnap 17:37  #19215
rivalis rivalis
Sziasztok!! Párt fogadok ma este…de utazom is… akár csak nézném őket de igény esetén szívesen kényeztetem a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!! Diszkrét igényes ffiként!!
tegnap 16:16  #19214
masszőrpasi86 masszőrpasi86
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
tegnap 15:50  #19213
Laosz83 Laosz83
Ilyen engem is érdekelne csak Szolnokon!
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (tegnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:47
Debrecenben tud valaki glory helyet ahol lehet szopatni
tegnap 15:39  #19212
Kisvakond 70 Kisvakond 70
Sziasztok!
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
tegnap 15:27  #19211
mcbrain mcbrain
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
tegnap 14:03  #19210
Alkalimszex Alkalimszex
Ma valaki Szabolcs megyében?
tegnap 12:59  #19209
petrocseli petrocseli
sziasztok!

Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is privire irjatok
tegnap 10:30  #19208
bigkar bigkar
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
worship
tegnap 10:13  #19207
ferfi.nyh ferfi.nyh
Mai nap folyamán olyan Nyíregyháza környéki hölggyel találkoznék, aki huncutkodna kicsit. Vagy nem kicsit. smile
/ 962