Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Mátészalka és környékén.
29 éves, sportos testalkatú magyar srác vagyok, és kizárólag hölgyek társaságát keresem. A korod nem számít – sokkal fontosabb, hogy nyitott, őszinte és önazonos legyél.
Nem egyik kapcsolatról a másikra szeretnék ugrálni. Egy olyan nőt keresek, akivel hosszabb távon is megvan a kémia, a bizalom és az a fajta összhang, amiből jó szex és valódi kapcsolódás tud születni.
Fontos számomra a diszkréció, az őszinte kommunikáció és az, hogy egymásra figyelve tudjuk megélni a pillanatot. A szex legyen természetes, szenvedélyes és felszabadító, ne feszültség, ne kötelesség — hanem két felnőtt ember közös élménye, ahol mindketten jól érezzük magunkat testileg és lelkileg is.
Olyan kapcsolatot keresek, ahol nincs rohanás és nincsenek játszmák, csak kölcsönös vágy, tisztelet és élvezet. Egy találkozás, ami feltölt, ami után mosolyogva mész haza, és várod a következőt.
Ha te is szeretnél néha kiszakadni a hétköznapokból, és jól esne egy olyan partner, akivel a figyelem, a kémia és a jó szex kéz a kézben jár, akkor szívesen megismernélek.
Írj bátran — lehet, hogy pont egymást keressük.
29 éves, sportos testalkatú magyar srác vagyok, és kizárólag hölgyek társaságát keresem. A korod nem számít – sokkal fontosabb, hogy nyitott, őszinte és önazonos legyél.
Nem egyik kapcsolatról a másikra szeretnék ugrálni. Egy olyan nőt keresek, akivel hosszabb távon is megvan a kémia, a bizalom és az a fajta összhang, amiből jó szex és valódi kapcsolódás tud születni.
Fontos számomra a diszkréció, az őszinte kommunikáció és az, hogy egymásra figyelve tudjuk megélni a pillanatot. A szex legyen természetes, szenvedélyes és felszabadító, ne feszültség, ne kötelesség — hanem két felnőtt ember közös élménye, ahol mindketten jól érezzük magunkat testileg és lelkileg is.
Olyan kapcsolatot keresek, ahol nincs rohanás és nincsenek játszmák, csak kölcsönös vágy, tisztelet és élvezet. Egy találkozás, ami feltölt, ami után mosolyogva mész haza, és várod a következőt.
Ha te is szeretnél néha kiszakadni a hétköznapokból, és jól esne egy olyan partner, akivel a figyelem, a kémia és a jó szex kéz a kézben jár, akkor szívesen megismernélek.
Írj bátran — lehet, hogy pont egymást keressük.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!! Párt keresnék akár csak nézném őket de igény esetén simogatnám masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt! Diszkrét igényes ffiként!
Tiszafüred és környékén keresem a szeretőmet diszkréció fontos kor alkat nem de az ápoltság szintén fontos
55+-os hölgyeket keresek
Sziasztok. Ma este szopatnék Nyíregyházán.
Sziasztok!
Debrecenben az Aquaticum textilmentes szaunája napközben is nyitva van vagy csak délután?
Előre is köszönöm
Debrecenben az Aquaticum textilmentes szaunája napközben is nyitva van vagy csak délután?
Előre is köszönöm
Szép napot kívánok mindenkinek!Hajdú-Bihari Hölggyel ismerkednék minden jóra.
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki keres pasit harmadiknak?
Van itt Szabolcsi pár aki keres pasit harmadiknak?
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
50es hetero hàzaspàr keres 60-65éves igényes valódi úriembert a feleség részére
(Ez egy válasz theone666 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 18:40
32 éves nem dohányzó srác vagyok. Debrecenben keresek hölgyeket, helyem van.
32 éves nem dohányzó srác vagyok. Debrecenben keresek hölgyeket, helyem van.
55+-os hölgyeket keresek
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok, orosin a kocsi innen van?
Sziasztok mai nap szivesen csatlakoznek debrecenben 4 órátol semmi jónak nem vagyok elrontója
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?