pasi va?
Sziasztok! Szopnék ma szívesen Nyíregyházán. Írjatok bátran!
Ma délután csatlakoznék párhoz, ahogy szeretnétek. Motorozok, bárhová tudok menni. Ápolt, intelligens pasi vagyok.
Sziasztok. Mai nap Szarvason fogadnék helyes párokat cuckold vagy 3 masra. A hölgy örömére. Igényes wellness jakkuzis környezetben nagy medence szauna stb .. kellemes beszelgetes italozas zene és zavartalan környezetben egy jó kis izgalmas kikapcsolódás. Jó magam tapasztalt barátságos férfi vagyok átlagnál enyhén méretesebb szerszámmal. Levélben varom a jelentkezőket. ..
Korrekt pasi keresi alkalmi partnerét egy hölgy vagy egy bevállalós pár személyében. Nem vágyom kötöttségekre csak minőségi szexre és jó hangulatra Budapesten, Pest megyében vagy Jászberény vonzáskörzetében. Diszkréció nálam alap. Várom a jelentkezésetek!
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes srác vagyok. Jól jön a normális társaság.
Hello, Debrecenben vevő lenne valaki most egy kézi munkára?
Hölgyet, párt fogadok ma debreceni lakásomon
Kényeztető masszázs Szabolcsban hölgyeknek!
Debrecenben viszonzás nélkül cumiznék, de benne vagyok kölcsönös orálban masztiban, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Párt keresek Heves ,Borsod Solnok és Pest megyéből.
Sziasztok!! Párt fogadok ma este…de utazom is… akár csak nézném őket de igény esetén szívesen kényeztetem a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!! Diszkrét igényes ffiként!!
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ilyen engem is érdekelne csak Szolnokon!
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (tegnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Ma valaki Szabolcs megyében?
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is privire irjatok
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is privire irjatok
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Mai nap folyamán olyan Nyíregyháza környéki hölggyel találkoznék, aki huncutkodna kicsit. Vagy nem kicsit.