Nekem azért erről más a tapasztalatom.
(Ez egy válasz John79 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem te se várj válaszra tőlük.
(Ez egy válasz Kutya83 üzenetére (ma 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 19 en raernek ismerkedni ha nektek jo
(Ez egy válasz bogarnyar üzenetére (tegnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam uzenetet.
(Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (tegnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok egy 50+ bi ápolt diszkrét férfi vagyok Uni vágyakkal Szabolcs Hajdu vagy Borsodiak!
Teva erdőben van most valaki?
Segítség Debrecenben keresek egy szőke rövid hajú hölgyet. A simonyi uton dolgozik, elég kacér tekintete van össze néztünk most is de nem volt egyedül. Hátha itt penne köztünk
Párommal keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Sziasztok! En ma erkezek szoboszlora de ha ugy van tudok menni debrecenbe ma este vagy szerdan
(Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (tegnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki nem akar szoptatni kint vagyok az orosin
Debrecen és környéken férfit keresünk
22:30korul az orosin nő pár???? Kemeny farokkal ott leszek
Szopnék ma az orosin van jelentkező??
Debrecen ès környékén Hölgy,aki ismerkedne?
Kellemes ötvenes férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy a barátja, férje, partnere előtt is.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
Aktív vagy uni pasi aki találkozna helyem van Nyírbátor kk
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt pasi vagyok.
08.19-22 közt Hajdúszoboszlón nyaralunk. Ismerkednénk
Sziasztok nő pár ma az Orosin???akár támogatásal
Használt óvszert keresünk párommal közösen játszani vele, akinek lenne használt és sok gecivel az ne dobja ki
Érte megyünk
( nem szex partnert keresünk jelenleg!!!)
Érte megyünk
( nem szex partnert keresünk jelenleg!!!)