Szolnok környékén keresek párt hármas kalandra!
Sziasztok.
Ma ( Szombat ) e kornyeken jarok,(Tiszaujvaros-Debrecen)
Holgyel/paral szivesen eltoltenem a estet.
Nem erdekelnek a bi pasik.
Ma ( Szombat ) e kornyeken jarok,(Tiszaujvaros-Debrecen)
Holgyel/paral szivesen eltoltenem a estet.
Nem erdekelnek a bi pasik.
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
A nagyerdőn Teva, Klínika, Stadion környékén. De ha vannak is leginkább az alja, ahogy eddig láttam!
(Ez egy válasz kingroan00 üzenetére (tegnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Debrecenben valahol szoktak kurvák kint állni?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok Vásárosnamény környékén hetro solo pasiként keresek párt vagy hölgyet aki egy 36 éves pasit keres
Sziasztok!! Este párt meglátogatnák…. Akár csak nézném őket de igény esetén simogatnám, masszíroznám, kényeztetném a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt…. esetleg magányos hölgyet is!! Diszkrét igényes megbízható ffiként!!!
Sziasztok. Párokat kukkolnánk feleségemmel a tiszató körűl.
Sziasztok. Ma valaki találkozni? Szopni szeretnék. Hely van
bi pasik most szabolcsban?
Ma este hölgy pár?
Sehol senki?
Volt valaki?
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
50 pluszos hölgyel barátkoznék.
50 pluszos hölgyel barátkoznék.
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy masszázst igényeinek megfelelően kivitelezve!
Képzett masszőr vagyok Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!!
Képzett masszőr vagyok Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!!
Lesz ma valaki az Orosin? Fél óra múlva kb?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén de