Sziasztok,hosszú távú baráti kapcsolat reményében keresek egy kedves megbízható párt!
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párok vannak e itt?
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
52 éves pasi vagyok csajt keresek hosszu távra aki hozzám is koltozne
mindig is voltak-vannak és lesznek ilyen kamu regisztrációk.
és sok pasi rájuk ugrik, senkivel se találkozik, majd törli magát! (Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
és sok pasi rájuk ugrik, senkivel se találkozik, majd törli magát! (Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 18:57
Pfuuu olvasva az eddig hozzászolásaidat elég kamu az egész Györikén az összes megyében hirdetsz elég kamus dumával
Pfuuu olvasva az eddig hozzászolásaidat elég kamu az egész Györikén az összes megyében hirdetsz elég kamus dumával
(Ez egy válasz maganyyoslany üzenetére (2025. 01. 11. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 16:16
sziasztok! egy sportos, független lány keres, vékony, magas pasit, szivesen ismerkedem, irj ha magadra ismertél
puszi, max életkor 38 év
puszi, max életkor 38 év
Sziasztok.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
50éves hetero hàzaspàr keres férfi masszőrt a feleség részére
sziasztok! egy sportos, független lány keres, vékony, magas pasit, szivesen ismerkedem, irj ha magadra ismertél
puszi, max életkor 38 év
puszi, max életkor 38 év
Sziasztok . Ma este szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére .
Párhoz csatlakoznék, 39 éves normál testalkatú pasi vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Kimondottan idős hölgyet keresek Nyíregyházáról, aki még igényli, hogy minden jóval kényeztessék.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok!
Ma este Debrecenben és környékén szívesen találkoznék hölgyel vagy párral.
Sok mindenben benne vagyok és sok mindent kipróbálnék. Ha van kedved/kedvetek egy fiatal 22 éves kedves fiúval találkozni akkor írjatok!
Puszi Milán
Ma este Debrecenben és környékén szívesen találkoznék hölgyel vagy párral.
Sok mindenben benne vagyok és sok mindent kipróbálnék. Ha van kedved/kedvetek egy fiatal 22 éves kedves fiúval találkozni akkor írjatok!
Puszi Milán
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Szia!
Hölgyet keresek kivel találkozni lehet !
Ja nem csak sex!
Hölgyet keresek kivel találkozni lehet !
Ja nem csak sex!
Bisex párt keres igényes magas pasi
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.