Ma délelőtt cumiztatnék a Vekerin!
Sziasztok! 20 éves pár vagyunk, keresünk hölgyet hármas élvezetekhez Nyíregyházán, privátban telefonszám csere!
Szabolcsban keresünk hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
ma este huncut kedvünkben vagyunk, szívesen 4eseznénk! DEBRECEN, fogadni tudunk!
Sziasztok! Masszázs Hölgyeknek Pároknak Nyíregyháza környékéről! Anyagi kizárt!
Sziasztok ma estére nyiregy-újfehértó -téglás-hajduhadház-bocskaikert környékén keresek hölgyet, házaspárt...
Párt keresek hármashoz hely ok, de utazok is.peti privire
Párok holnapi randira?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!
Hajdúszoboszlón cumiznék cumiztatnék szőrös farokkal diszkrét ápolt pasi vagyok.
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék kellemes együttléthez kizárólag hetero alapon. 27 éves egyedülálló srác vagyok, helyem van ha úgy adódik! Férfi társaim kíméljenek, köszi!
Sziasztok, hétfő reggeli órákra keresek dugható popsit
Videozni keresnek holgyeket hajdu biharbol. Sportos,30 eves pasi.
Sziasztok! viber is jo lenne
Sziasztok! Egy 49 éves, ápolott, független és sármos férfi vagyok, aki nem a konditeremben éli az életét, hanem a hálószobában hisz a maximális kényeztetésben. Számomra az intimitás nem a rohanásról szól: imádom a hosszú, fülledt felvezetést, az erotikus masszázs a specialitásom, amivel az előjáték során a holgyet garantáltan teljesen ellazítalak a lényeg előtt. Olyan nyitott párt keresek, akik imádják az ilyen jellegű kényeztetést, és rendelkeznek saját, nyugodt helyszínnel a hétvégi randevúkhoz.Mivel a biztonság és a szimpátia alapvető, első lépésként szívesen beülnék veletek valahova egy kávéra vagy italra, hogy kötelezettségek nélkül megnézzük, megvan-e köztünk a közös hullámhossz. Ha benne vagytok egy tabuk nélküli, érzéki kalandban, várom a leveleteket!
Szabolcs megyei aktív aki találkozni is mer helyem van Nyírgyulaj
Sziasztok! Szolnoki vagy környéki csinos nővel ismerkednék hosszabb tavú diszkrét kapcsolatra legalább is nem egy alkalom lenne a cél! Ápolt normális férfi vagyok a többi az adatlapomon.
Várom üzidet !!
Várom üzidet !!
Sziasztok
Hölgyekkel - Párokkal szívesen ismerkedem kortól függetlenül
Hölgyekkel - Párokkal szívesen ismerkedem kortól függetlenül
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Szabolcs megyei aktív aki találkozni is mer helyem van