Rendben,
(Ez egy válasz Titkosi34 üzenetére (2026. 04. 09. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Titkosi34 üzenetére (2026. 04. 09. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg egy jó alapos nyalás?
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2026. 04. 09. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól esne.... akár ma is
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2026. 04. 08. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2026. 04. 08. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes huncut hölgyet keresek Szabolcsban aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Idősebb bi férfiként, ugyancsak idősebb állandó szex barátot keresek, rendszeres találkozásokra.
Unatkozó hölgy pár? Egy jó masszázs?
Holnap Debrecen Józsán leszek párok esetleg
Kint vagyok az orosin valaki esetleg tervez ki jönni még?
Sziasztok! Hétvégére diszkrét párt keresek!
Ma este csatlakoznék hölgyhöz párhoz esetleg Orosin?
Sziasztok,
Molett hölgyet nyalnék, ha van kedved hozzá írj, debrecen és környéke, mobilis vagyok de fogadni is tudok.
Molett hölgyet nyalnék, ha van kedved hozzá írj, debrecen és környéke, mobilis vagyok de fogadni is tudok.
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (21/F)
Orosin most? Vagy esetleg később?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
37 éves masszírozni jól tudó férfi keres ma estére párt, hölgyet egy kis kikapcsolódásra! Kor, alkat mellékes. Köszönöm ha keresel.
Mindenkinek szép estét!
Mindenkinek szép estét!
Érdekel ha aktuális még!
(Ez egy válasz Pervidolog üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 05. vasárnap 10:53
Szia szabolcsi 50 espár esetleg érdekelne a nő 165cm vörös haj 70kg barna szem 85c mell. Aki tényleg szeret szopni és szereti ha jól kivan nyalva. Akkor seggbe is lehet. a férj 175cm 95kg fekete haj barna szem hetero
Fehér audi az orosin innen volt?
Sziasztok! Ma este alkalmas. Ha gondoljátok várom az üzit.
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2026. 04. 08. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 08. szerda 12:56
Sziasztok.
Ma este egy szimpi pár, esetleg jóképű pasi a korosztaályunkbol?
Helyünk van Debrecen melett
Ma este egy szimpi pár, esetleg jóképű pasi a korosztaályunkbol?
Helyünk van Debrecen melett
Gyerekek!
A nemrég hirdető Péterékkel volt megbeszélve egy talákozó vele és a párjával, és vissza mondták a ma estét törölték a profiljukat mert egy Manna Ventura adatlapos csak egész nap zaklatta írogatott neki és fenyegette őket,hogy kamu profil és mindennek lehordta öket,én az Évivel beszéltem most a Peti párjával és azt mondta ne haragudjak de nekik erre nincs szükségük,hogy fenségesek bármivel is őket,beszéltem innen pár hirdetővel mert sok emberrel ismerkedtek az Éviék és mindenki nagyon kedvesnek tálalta őket de mások viszont most azt mondták nekem,hogy ez a Manna Ventura csak beszólogat mindenkinek és mindig csak piszkálódik,hát köszönjük neked szépen.
A nemrég hirdető Péterékkel volt megbeszélve egy talákozó vele és a párjával, és vissza mondták a ma estét törölték a profiljukat mert egy Manna Ventura adatlapos csak egész nap zaklatta írogatott neki és fenyegette őket,hogy kamu profil és mindennek lehordta öket,én az Évivel beszéltem most a Peti párjával és azt mondta ne haragudjak de nekik erre nincs szükségük,hogy fenségesek bármivel is őket,beszéltem innen pár hirdetővel mert sok emberrel ismerkedtek az Éviék és mindenki nagyon kedvesnek tálalta őket de mások viszont most azt mondták nekem,hogy ez a Manna Ventura csak beszólogat mindenkinek és mindig csak piszkálódik,hát köszönjük neked szépen.
Sziasztok!Debrecen és környékén enyhén biszex férfitagú párral ismerkednék minden jóra.