Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal es ferfiakal ismerkedni! Privatba irjatok
Sziasztok!! Hétvégén Péntek vagy Szombat párt meglátogatnék… akár csak nézném ahogy szeretkeztek…. de igény és izgalom esetén simogatnám, kényeztetném, a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt! Diszkrét megbízható 50 es ffiként!!
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is, privire irjatok
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is, privire irjatok
Itt vagyok Újfaluban a csonka toronynál. Érkezik Hölgy vagy Pár mostanában?
Sziasztok!
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Sziasztok! Ma fél 4-4körül hölgy vagy pár Berettyóújfaluban herpályi csonka toronynál? 30éves magára igényes potens pasi vagyok
Hétvegére párt vagy lányt keresünk Debrecenből, vagy a közelből. Fogadni tudunk.
Puszik.
Manna
Puszik.
Manna
Sziasztok! Ma este holnap hétvégén párhoz csatlakoz a nő örömère. Utazni is tudok! Nem kamu komolyan talàlkozni is merek.
Sziasztok,
Erősen bi hajlamú 40-es, feltűnően csinos, szilikon cicis nő és sportos nagyon potens pasi - párként szivesen találkoznánk bi nővel többes játékokra.
Férfi taggal minden opcionális (persze imádnánk a hármas gabalyodást), semmi sem kötelező jelleggel! Nőknél viszont szükséges a kölcsönös aktiv résztvétel.
Voltunk már itt, ez új profil. Sok csalódás mellett, jutott 1-1 többes élmény is.
Amennyiben érdekes lehet, egyeztessünk.
Szivesen küldünk / cserélünk képet Viber-en. Lányok között telefon OK!
Szolnoki, ceglédi búvóhellyel rendelkezünk, hátha egymást keressük!
Minden variációt meghallgatunk!
IQ,EQ, szükséges!
L&Á
Erősen bi hajlamú 40-es, feltűnően csinos, szilikon cicis nő és sportos nagyon potens pasi - párként szivesen találkoznánk bi nővel többes játékokra.
Férfi taggal minden opcionális (persze imádnánk a hármas gabalyodást), semmi sem kötelező jelleggel! Nőknél viszont szükséges a kölcsönös aktiv résztvétel.
Voltunk már itt, ez új profil. Sok csalódás mellett, jutott 1-1 többes élmény is.
Amennyiben érdekes lehet, egyeztessünk.
Szivesen küldünk / cserélünk képet Viber-en. Lányok között telefon OK!
Szolnoki, ceglédi búvóhellyel rendelkezünk, hátha egymást keressük!
Minden variációt meghallgatunk!
IQ,EQ, szükséges!
L&Á
Orálcentrikus pasi vagyok! Hölgy kényeztetese akár a párja jelenlétében!
Diszkréció adott és elvárt!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok holnap estleg valaki debrecenbe?
Sikerült valami?
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2026. 04. 28. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
írtunk privibe...
(Ez egy válasz ExtranagySrac üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 16:21
Sziasztok! Olyan párokat vagy nőket keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen. Sportos, magas, egyetemista pasi vagyok, utazni tudok, képeim is vannak!
Már itt sétálgatok a tó körül, Hölgy vagy Pár esetleg?
Orosin valaki?
Hátha szerencséd lesz!
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2026. 04. 28. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azért kinézek
Most nincs túl nagy forgalom!
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2026. 04. 28. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)