Sziasztok!
Ma 12-13 óra környékén ducibb, formásabb nőt kényeztetnék Nyíregyháza és környékén! Ha valakinek lenne kedve egy odaadó órácskára keressen nyugodtan!
Ma 12-13 óra környékén ducibb, formásabb nőt kényeztetnék Nyíregyháza és környékén! Ha valakinek lenne kedve egy odaadó órácskára keressen nyugodtan!
Sziasztok
Péntek vagy szombat estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Péntek vagy szombat estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Megtöltött puncit nyalnék Szabolcs megye és környéke. 50-es pasi.
Sziasztok. Ma, holnapra vagy vasarnap delelottre keresnek partnert
Sziasztok. Kedves párt keresünk közös élményekre. Többnyire hét közben 18.00 utáni időpontban tudunk fogadni otthonu kban. Privát üzenetet várunk. Köszönjük.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok,
49 éves szolnoki férfi vagyok átlagos testalkattal.
Olyan párt keresnék akik szeretkezésük közben nézhetném Őket, majd ki-, lenyalhatnám a gecit a hölgyről.
Esetleg szexelésetek közben nyalakodnék.
Minden megoldás érdekel.
Privát üzenetet várok.
49 éves szolnoki férfi vagyok átlagos testalkattal.
Olyan párt keresnék akik szeretkezésük közben nézhetném Őket, majd ki-, lenyalhatnám a gecit a hölgyről.
Esetleg szexelésetek közben nyalakodnék.
Minden megoldás érdekel.
Privát üzenetet várok.
Szolnokról ismerkednèk hölgyel!
Sziasztok, 50éves hetero hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre
Sziasztok
Hölgyeket párokat keresek
Diszkréten csatlakoznék párokhoz
Ha szimpatikus vagyok keress fel
Hölgyeket párokat keresek
Diszkréten csatlakoznék párokhoz
Ha szimpatikus vagyok keress fel
Na basszus! Volt egy olyan érzésem, hogy nekünk is mennünk kellene izzadni….
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 19:43
Szuper volt a mai Termál-szauna
Köszönjük a magas srácnak a kellemes nyak és vállmasszázsát!
MA napközben, Debrecen-Szoboszló-Berettyóújfalu környékén szopnék domináns ápolt pasit, korhatár nélkül. Megalázva, hosszan, mélyen, keményen....
Pároknál, nyaló szolga státuszt betöltenék. Ápolt,inteligens pasi.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szuper volt a mai Termál-szauna
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet Nagyhegyesre. Írj ha érdekel a dolog!!
Nyiregyről vagy Debrecenből lány vagy olyan pár ahhol a hölgy szereti ha nyalják akár közbe IS. De minden megoldás érdekel.
Vagyunk.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 22. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!! Péntek estére párt keresnék fogadnám őket, akár csak masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt… de amit szeretnétek
Mi úgy látjuk, hogy vannak.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 22. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)