(Ez egy válasz fiatalsrac112 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 06:54
Sziasztok! Többes örömökhöz keresek párt csajt valaki csatlakozna?
Sziasztok! Többes örömökhöz keresek párt csajt valaki csatlakozna?
Sziasztok. Ma napközben Debrecenben hölgy vagy pár aki fiatal pasit keres?
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Nyíregyházán csinos párhoz csatlakoznék szerda éjszaka. Írjatok bátran!
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal ismerkednék, helyem van és utazni is tudok, cuckold párok előnyben !
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Kölcsönös élvezetet keresek Nyíregyháza és környékén diszkréten. Van itt valaki/valakik akik szeretnének összehozni valamit? Helyem sajnos nincs, nálad/nálatok vagy kocsiban.
Ebből a három megyéből keresek hölgyet!!!
Debrecenben cumiznék 1 órán belül, helyem lenne, ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! Kérdsem lenne a hpárok hoz hogy nekik mi az a nagy méret?? Amit keresnek?? Ezt ~n hülyeség ék tartom!! Privátba írjátok!
Sziasztok! Holnap délelőtt a TEVA erdőben lesz valaki? Az üzenetet privátba kérném. Elsősorban hölgyek v párokkal, de más is lehet.
Hajdú és Békés megyeiek hol vagytok? Berettyóújfalu, Komádi, Vésztő környékéről senki?
Hosszú távra keresem cimborámat, légy férfias és legyen autód. A többit személyesen.
Hosszú távra keresem cimborámat, légy férfias és legyen autód. A többit személyesen.
Sziasztok. Debrecenben valaki most raer? 32 eves apolt diszkret pasi vagyok nagy mérettel.
Sziasztok! Holnap délelőtt a TEVA erdőben lesz valaki? Az üzenetet privátba kérném. Elsősorban hölgyek v párokkal, de más is lehet.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! A holnapi napon, napközben keresek egy szimpatikus párt Rakamaz-Tokaj-Szerencs környékén egy élvezetes, izgalmas együttlétre! Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, teljesen komolyak az ismerkedési szándékaim! Intelligens, megbízható embernek tartom magam és maximálisan diszkrét vagyok.
Írjatok bátran, éljük meg együtt a vágyainkat!
Írjatok bátran, éljük meg együtt a vágyainkat!
Szerda éjszaka csinos lány, vagy pár társasága lennék heteró vagy bi alapon Nyíregyházán! Írjatok! Találkoztunk!