Bocsi 40 km*
Hétvégére (fiatal max 30) éves fiú? Utazni tudj! Debitől 0 km!
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. Nem baj ha Férnél vagy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket ott
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok!Délben egy találka a Vekeri tónál?
Hàzaspàr keres profi férfi masszőrt a feleség részére, Szabolcs megye
Sziasztok Szerdától Péntekig Miskolctapolcán leszünk szívesen ismerkednénk
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Holnap éjszaka Nyíregyházán bi férfitagú párt keresek! Írjatok bátran!
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. Nem baj ha Férnél vagy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket ott
Sziasztok!Ma estére keresek partnert....!
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Helyem van
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Helyem van
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Szűz popsim érdekel valakit? Szabolcs megye! Privátba írj.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. Nem baj ha Férnél vagy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket!
Sziasztok. Keressetek!
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2024. 11. 02. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 10:59
Sziasztok.
Ma estére keresünk egy szimpi párt.Esetleg jóképű normális pasit a korosztályúnkböl.
Debrecen és környéke,helyünk van
Ma estére keresünk egy szimpi párt.Esetleg jóképű normális pasit a korosztályúnkböl.
Debrecen és környéke,helyünk van
Sziasztok.. Nyiregyi pár vagy lány aki, akik találkoznának ma? 37 éves srác vagyok.. Helyem van
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket!