Ma este lányokhoz parokhoz csatlakoznèk hajdu bihar vagy szabolcs megyèben
Napközbeni találkozásokhoz, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Orosin lesz ma valami?
Az merre van?
(Ez egy válasz Délibáb74 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
30as feleségem puncis tangájàt cserélném , hasonló feltételekkel és éreklődésű emberrel Szolnokon vagy a környékén.
Szoktam arra járni, de még sosem találkoztam nővel párral sajnos!
(Ez egy válasz Délibáb74 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Panoráma út vagy környékén nem lesz senki délután?
Nyiregyen valaki?
28 éves diszkrét pasi vagyok
28 éves diszkrét pasi vagyok
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok! Hölgy vagy pár fél 6körül berettyóújfaluban herpályi csonka toronynál? Magára igényes 30as pasi vagyok
Szabolcsban keresek érett igényes hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van de utazni is tudok! Diszkréció adott és elvárt!!!
Helyem van de utazni is tudok! Diszkréció adott és elvárt!!!
Hölgy vagy pár 5óra körül debrecenben?
Orosin valaki?
Sziasztok, egymás előtti sex érdekel valakit?
Hello, holnap reggel szép formás szőrtelen popsit dugnék debrecenben, ha van kedved hozzá írj üzenetet.
Hali nyiregyen valaki??
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Srácokat, lányokat, párokat, transzikat keresek még mindig Hajduszoboszlón!
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Merre van az orosi?
(Ez egy válasz Gabessz363636 üzenetére (2026. 03. 25. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 25. szerda 19:23
Sziasztok! Pénteken tervezem az Orosit meglátogatni. Esetleg ha valaki ott talizna privátban várom az üziket.