Gyula (47) vagyok Nyíregyházáról. Orosi úti körforgalmas halastóval szembeni behajtónál bulilevezetős hajnali reggeli tali? - fiúk, párok, leányok - farokverés, egymás kukkolása, ismerkedés. Laza pofázgatás szexes témákban megismerni hasonló vágyakkal rendelkezőket.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Sziasztok! Ma este Debrecenben szívesen találkoznék egy kedves párral. Fiatal 22 éves srác vagyok. Ha van kedvetek megismerni, írjatok és megtudhattok bármit.
cuckold/hármas kalandokra jelentkeznék 3.nak. Ha megbízható, komoly srácot kerestek nagy mérettel.
Ma késő délután...pár esetleg vagy valaki? Utazok szívesen...
Sziasztok. Debrecen, Nyíregyháza környékén valaki?
Debreceni hölggyel találkoznék MA!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 09:23
Sziasztok! Szolnokon! Ma estére keresünk pasit pasikat! Vagy párt!
Dupla szülinapi..!
Dupla szülinapi..!
Sziasztok! Szolnokon! Ma estére keresünk pasit pasikat! Vagy párt!
Dupla szülinapi..!
Dupla szülinapi..!
Nyíregyházán, vagy környékén esetleg valaki?
Gyula (47) vagyok Nyíregyházáról. Orosi úti körforgalmas halastóval szembeni behajtónál bulilevezetős hajnali reggeli tali? - fiúk, párok, leányok - farokverés, egymás kukkolása, ismerkedés. Laza pofázgatás szexes témákban megismerni hasonló vágyakkal rendelkezőket.
Hölgyet keresek TALÁLKOZÁSRA !
Utazni tudok hely is van.
Utazni tudok hely is van.
Nyíregyen holvan az a spot? villamos forduló vagy micsoda? nem rég olvastam itt. üdv!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok . holnapi nap folyamán keresek egy ápolt, aktív srácot akivel lehetne valamit csinálni. Helyem van. Valaki remélem ir is
sziasztok! ma estére nő esetleg házaspár ismerkedni,találkozni?? nyiregy-újfehértó-téglás-debrecen környékéről,
Esti autós kalandra keresek megbízható ápolt partnert , Nyíregyházán.
Fiatal, vékony alkatú srácot szopatnék debrecenben, akár kezdőt is.