Sziasztok!
Olyan pasikat keresek, akik ismerik és járnak is nyíregyházi glory hole-ba, a nyílvános wc-be a belvárosban.
Olyan pasikat keresek, akik ismerik és járnak is nyíregyházi glory hole-ba, a nyílvános wc-be a belvárosban.
Sziasztok Robi vagyok és Sz.Sz.M. belül 18 óra után személy szállitás hölgyeknek.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Sziasztok Laci vagyok nyitott biszex férfi diszkréáten keresek magas ápolt vagyok! Párok pasik!
Sziasztok!
Csütörtök, péntek estére keressük partnereinket párok, férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb paramétereket.
Csütörtök, péntek estére keressük partnereinket párok, férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb paramétereket.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Debrecenben cumiznék hely van.
Kukkolnék, nyalnék viszonzás nélkül,akár sex után is. 50-es pasi. Sz-Sz-B vármegye.
Sziasztok
Nyíregyházán párok, hölgyek? Hetero alapon ismerkedem
Nyíregyházán párok, hölgyek? Hetero alapon ismerkedem
Sziasztok, lánnyal / párral ismerkednék Szolnokon
Nyíregyházán ma valaki??
Sziasztok!Hajdú-Bihari Hölggyel, Párral ismerkednék.
Sziasztok
Mikor hol szeretnétek?
Van ágyam is hozzá (Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor hol szeretnétek?
Van ágyam is hozzá (Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcs megyei hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre
utazni fogok , egzotikus helyre , társnak keresek ( hölgyet ) közös kikapcsolódásra, utazásra. Pihenés, lazulás, vacsorák, stb . . . Természetesen költségmentes. Elsősorban SZSZB megyei előnyben. Életkori megkötés nincs, sem más, amit kérek az csak annyi ápoltság. Hajszín, testalkat stb, nem releváns. Priviben várom a jelentkezést. Köszönöm
Szia!
Átlagos testalkatú hölgyet keresek !
Találkozásra!
Átlagos testalkatú hölgyet keresek !
Találkozásra!
Péntek szombat este Nyíregyháza kanos bika?
Debrecenben most nő?
Hölgy szexpartnert keresek Nyíregyázán és környékén. Hely megoldható, további részletek priviben.
40-es nők előnyben, de nem feltétel.
40-es nők előnyben, de nem feltétel.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok bő nyállal cumizok.
Debrecenben keresek diszkrét megbízható partnert.