Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Ma napközben kellemes masszázs hölgyek párok és pasik számára Karcagon.
Igènyes Nyiregyi pasi , párral, nővel ismerkedne.
.
.
Szia!
Hölgyet keresek!
Folyamatos kapcsolat is lehet!
Hölgyet keresek!
Folyamatos kapcsolat is lehet!
Lány, hölgy, feleség, esetleg pár, titkos szeretője lennék. Helyem van, de utazni is tudok.
Mindenkinek sikeres keresgélést kívánok.
Mindenkinek sikeres keresgélést kívánok.
Sziasztok.
Roma pár keres pasit mára. Kor és alkat nem akadály.
Szolnok és környéke. Helyünk nincs.
Roma pár keres pasit mára. Kor és alkat nem akadály.
Szolnok és környéke. Helyünk nincs.
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket szexuális életünk színesítéséhez.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket szexuális életünk színesítéséhez.
Úgyis rég csináltam ilyet.
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok olyan pasik vannak-e itt aki elott megdughatnam az asszonyt s ez izgatná? Tav nem gond csak tudjatok fogadni!
Szép napot Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, autós N/F PÁR-t keresnék Szolnokon vagy akár, ha csak Szolnok környékét épp útbaejtitek... Olyan Párt keresnék, ahol megengednék, hogy a) kényeztessem a Hölgyet a Párja előtt, bármilyen, Általatok preferált módon/feltétellel b) akár csak végignézhetlek Titeket szex közben! Ápolt, intelligens, igényes, magas, erős testalkatú, jóképű, jó méretű Férfiként..
Sziasztok kedd napal szivesen taliznék ha lenne kedved írj helyem van Debrecenben ! Normális ápolt srác vagyok!
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Ma este nyíregyházi aktív?
Sziasztok! Nyiregyen és környékén pár,akiket érdekelhet egy 40es pasi? Többi az adatlapon.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Nyíregyházán volna fiatal csaj? Aki az idősebb férfihez vonzodik?
Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, pár társaságot keresek akiket izgat a bukkake, gang bang, videózás. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed írj privit.
fehérgyarmati 50éves hetero házaspár keres,fehérgyarmati vagy szük körzeti pasit,vagy párt
40-es és 50-es korosztályból keresem hölgy partnereimet. Én 34 éves nyíregyházi férfi vagyok. Belső leveleket várok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.