Ettől még mi vagyunk lexarozva pr... "úr" által.. és nem ők...
valamint mi nem szeretünk fórumos sárdobálásba belemenni, de vannak itt olyanok, akik nem privátban leveleznek, hanem fórumon ócsárolnak és engedély nélkül osztanak meg magánlevél részletet... (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 03. 08. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
valamint mi nem szeretünk fórumos sárdobálásba belemenni, de vannak itt olyanok, akik nem privátban leveleznek, hanem fórumon ócsárolnak és engedély nélkül osztanak meg magánlevél részletet... (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 03. 08. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nővel , Párral ismerkednék , potens igényes vagyok.
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Nekünk még csak válaszlevelet sem küldtek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4644752)
2022. 03. 07. hétfő 12:44
ez kb 4 év alatt a 35-ik bulijuk és a huszadik regisztrációs adatlapjuk az oldalon
a bulik 90% létre se jött, de ha létrejött, Brad Pitt unokái, tökéletes alkatú, sportos és szőrtelen tökéletes pasikkal volt..
a bulik 90% létre se jött, de ha létrejött, Brad Pitt unokái, tökéletes alkatú, sportos és szőrtelen tökéletes pasikkal volt..
Nagyerdőn hetero kanadokt keresek,párok lányok?
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk férfiakat kizárólag a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk férfiakat kizárólag a közelünkből.
Méretes csupasz farkú pasit kényeztetnék -
kézzel s orál - csak én
Hely van
Diszkréció adott elvárt - én 40 es pasi
kézzel s orál - csak én
Hely van
Diszkréció adott elvárt - én 40 es pasi
Sziasztok mi debreceni ápolt normális pár vagyunk és ismerkednék párokkal vagy bi pasival ! Csak aki komolyan gondolja helyünk az van !
Melyik a két reglapjuk?
(Ez egy válasz Prelix26 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 07. hétfő 19:11
3 évem alatt nektek is ez a sokadik regisztrációtok, azt írod privátban levélben találkoztatok már velük, szóval valós párról beszélünk, mégis itt fikázod őket mert nem jutott neked szerep
Inkább engedd el a dolgot mert szerintem nincs jogod hozzá.
Privátban levélből idézek "Sok valamirevaló pasi, az Igazi valós pároknak az ilyen átverős párok miatt nem hisznek." Én inkább azért nem hiszek az olyan igazi valós pároknak mint ti, mert az egyik reg lapon sportos a hölgy tagotok a másikon meg telt.
Privátban levélből idézek "Sok valamirevaló pasi, az Igazi valós pároknak az ilyen átverős párok miatt nem hisznek." Én inkább azért nem hiszek az olyan igazi valós pároknak mint ti, mert az egyik reg lapon sportos a hölgy tagotok a másikon meg telt.
3 évem alatt nektek is ez a sokadik regisztrációtok, azt írod privátban levélben találkoztatok már velük, szóval valós párról beszélünk, mégis itt fikázod őket mert nem jutott neked szerep
Privátban levélből idézek "Sok valamirevaló pasi, az Igazi valós pároknak az ilyen átverős párok miatt nem hisznek." Én inkább azért nem hiszek az olyan igazi valós pároknak mint ti, mert az egyik reg lapon sportos a hölgy tagotok a másikon meg telt. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Privátban levélből idézek "Sok valamirevaló pasi, az Igazi valós pároknak az ilyen átverős párok miatt nem hisznek." Én inkább azért nem hiszek az olyan igazi valós pároknak mint ti, mert az egyik reg lapon sportos a hölgy tagotok a másikon meg telt. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ez kb 4 év alatt a 35-ik bulijuk és a huszadik regisztrációs adatlapjuk az oldalon
Hatvan és 30 km körzetében KIZÁRÓLAG HÖLGYET keresek. Vastag farok, sok gyengédség és kemény dugás garantált. Imádok nyalni is! Kor és külső nem fontos.
Igazából azt nem értem ha ti 21-ben regisztráltatok akkor hogy emlékszel vissza 4 évre, és 20 reglapra ?
Kell az a "görbe tükör" néha. Én viszont emlékszem hogy nekik volt feltöltve saját videójuk igaz egy korábbi reglapjukról, ami mondjuk rólatok nem mondható el. Ez egy partner kereső oldal ha ők Brad Pitt unokáit, tökéletes alkatú, sportos és szőrtelen tökéletes pasikat keresnek szívükjoga. Dőlj hátra és egy igyál egy fantát a haverokkal. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kell az a "görbe tükör" néha. Én viszont emlékszem hogy nekik volt feltöltve saját videójuk igaz egy korábbi reglapjukról, ami mondjuk rólatok nem mondható el. Ez egy partner kereső oldal ha ők Brad Pitt unokáit, tökéletes alkatú, sportos és szőrtelen tökéletes pasikat keresnek szívükjoga. Dőlj hátra és egy igyál egy fantát a haverokkal. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek, szombat estére késő délutánra keresünk bisex srácot ,esetleg hetero fiút de csak 20+ mérettel. Debrecenben vagy max 20km hellyel fotóval rendelkezők írjanak.
Sziasztok! holnap utazok délelőtt Szolnok felé is szívesen találkozni hölgyek vagy párok!
(Ez egy válasz hardtld üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hardtld üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 07. hétfő 12:20
Semmilyen. Írtak itt a fórumon, hogy estére szerveznek, meg gondolom rajtam kívül még leveleztek más párokkal, pasikkal is, aztán szombat dél óta se kép, se hang. Amit megadtak telefonszámot, mint viber elérhetőséget délelőtt még lehetett üzenni, délutánra azt írta a viber, hogy ehhez a számhoz nincs viber hozzárendelve.
Semmilyen. Írtak itt a fórumon, hogy estére szerveznek, meg gondolom rajtam kívül még leveleztek más párokkal, pasikkal is, aztán szombat dél óta se kép, se hang. Amit megadtak telefonszámot, mint viber elérhetőséget délelőtt még lehetett üzenni, délutánra azt írta a viber, hogy ehhez a számhoz nincs viber hozzárendelve.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen buli volt ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 06. vasárnap 18:52
Ismét jól sikerült a bulitok...csak ez a sok bátortalan pasi ne volna...
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Sportos jokepu intelligens ffit keresunk hetero alapon hármashoz!bajusz szakál pocak kizáró ok!fotot tudjal kuldeni emailre!első randinal csak ismerkedes es beszelgetes!30-35!esetleg part vagy hpart keresunk!30-50
Sziasztok!Péntek estémet Debrecenben töltöm,nővel,párral ismerkednék.cuckold hármas,hetero alapon.
Igényes magas szőrtelen pasi keres NŐT vagy PÁRT
.
.