Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok!
Holnap délután 16 után Nyíregyháza és környékén párt vagy hölgyet keresek!
Holnap délután 16 után Nyíregyháza és környékén párt vagy hölgyet keresek!
Sziasztok Tiszafüreden holnap egyedül leszek nejem elutazik ki látogatna meg minden jóban benne vagyok,50éves borotvált szexmániás pasi vagyok
Debreceni Aquaticumba keresek hölgyeket/párokat szaunázáshoz. Egyenlőre csak a társaság miatt, aztán alakulhat más is.
Sziasztok! Szabolcsi pár ma?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok.
Férfit keresek a barátnőmhöz 20eves. Első sorban kettesben, utánna későbbiekben hármas is ki alakulhat.
Ha nem írok vissza akkor nem voltál szimpatikus.
Köszönöm
Férfit keresek a barátnőmhöz 20eves. Első sorban kettesben, utánna későbbiekben hármas is ki alakulhat.
Ha nem írok vissza akkor nem voltál szimpatikus.
Köszönöm
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Sziasztok! Hetero pasiként párral ismerkednék Nyíregyháza és környékéről!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
keresnék párt a pasimmal, privibe kérek jelzéseket
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.
de tudj rá, itt ez van, ha valaki valós akkor azonnal kamunak van kiáltva mindegy is
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 23:25
Sziasztok! Priviben adnék inkább választ, tekintve, hogy a leányzó nem is ezen az oldalon szervezte le a bulit. Itt kezdte, de csak pár napot bírt, nagyon hamar rátaláltak a helyi, jó képességű trollok, így másik oldalt választott a toborzásra......
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Ápolt vékony rendes fiúka vagyok.
Igen igen ! Sok itt a TROLL …………!!!!!!!!! De latom mar titeket meg is talalt szintén…….
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 23:25
Sziasztok! Priviben adnék inkább választ, tekintve, hogy a leányzó nem is ezen az oldalon szervezte le a bulit. Itt kezdte, de csak pár napot bírt, nagyon hamar rátaláltak a helyi, jó képességű trollok, így másik oldalt választott a toborzásra......
sziasztok 7végén ra ero nyititt párok vannak-e itt ahol a ferj imadja ha megdugjak a nejet? hely kellene utazni tudok
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 07:21
Hol volt ez a gang-bang Debrecenben? Amúgy jöhetnél hozzánk is, ha tudod hozni a képen látható hölgy partneredet!
Üdvözlet mindenkinek! A hétvégén Nyíregyházán meglátogatnék egy belevaló párt, házaspárt .. Diszkréció ,ápoltság adott . Köszönöm!
Szoboszlón ismerkednék bi ffival. 28-án a gyógyfürdőben leszek délután 3-tól.
Hol volt ez a gang-bang Debrecenben? Amúgy jöhetnél hozzánk is, ha tudod hozni a képen látható hölgy partneredet!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 01. 26. szerda 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 00:03
Keresem azt a hajdúböszörményi srácot, akivel a múlt héten szerdán, Debrecenben futottunk össze egy szuper gang-bang partin! Ti még maradtatok és lenne egy kérdésem, privin!