Sziasztok!ffit keresunk 30-40!csinos felesegemnek hetero alapon hármashoz!szakál bajusz es túlsúly kizáró ok!nálunk a fokozatosság élve működik!első randinal xekx nincs!szabolcs megye előny!
Szabolcsi bi sex lány van?
Hétvégére fogadni tudo párokat keresünk mondom párokat utazni tudunk nem együtt elő pár vagyunk de mindketten fügétlenek
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei mindkét részről biszex párral ismerkednék minden jóra. Kezdő vagyok.
Nyíregyházán keresnék biszex hölgyet és vagy biszex szépfarkú fiút akivel egy bisex hivatásos lányhoz elmennénk.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok
Szolnok
50+ biszex hapsi L + F párral barátkozna
siorac69@citromail.hu
50+ biszex hapsi L + F párral barátkozna
siorac69@citromail.hu
Nyíregyháza aktív-uni pasi?
Sajnos egy kicsit messze vagytok, pedig jó lenne
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 15:02
Valaki vastag farkú pasi, aki lenne állandó partner a feleségnek?
Néha hetero hármas, néha csak nézni ahogy ti szexeltek, néha pedig ott sem lenni, csak ti találkoztok
helyünk van.
Néha hetero hármas, néha csak nézni ahogy ti szexeltek, néha pedig ott sem lenni, csak ti találkoztok
helyünk van.
Valaki vastag farkú pasi, aki lenne állandó partner a feleségnek?
helyünk van.
helyünk van.
Sziasztok!Jövő hét valamelyik napján,Sarudon a Tisza tónál tervezek egy kis túrázást a tavon,jégen.Ehhez keresek,nőt,párt akinek volna kedve csatlakozni,korizás,túrázás,autós szex.
Sziasztok. Szabolcs megyében, Nyíregyházán ismerkedem.
Sziasztok nyitott pasik vannak-e itt akit izgatna ha elotte dugják meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Valaki esetleg szerda délelőtt a nyiregyi állomáson lesz?
Bi férfi tagu párhoz csatlakoznék.