Hello,Szerencs melletti diszkrét lakásomban fogadnék párt vagy hölgyet.Jóképü sármos pasi vagyok jó mérettel.
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Valaki bevállalós srác Miskolc, Kazincbarcika környékén fiús kalandra?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Párom egyenlőre úgy döntött, hogy szünetelteti az ismerkedést de én zöld utat kaptam a folytatáshoz! Szívesen csatlakoznék párokhoz!
Hello.
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Szia utazni tudtok péntek-szombat este Miskolc?
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (ma 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:24
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziadztok nőt pert ffit keresek játékokra.aheten reggel 7 és 14 óra kozött
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen! Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít.Ózd és környékén utazni is tudok biz km ig!
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Borsodban valaki Miskolcon?
Nem kér egy szopast?
Nem kér egy szopast?
Sziasztok mara keresek partnert
Egyedul elek helyem van mindig
Egyedul elek helyem van mindig
Ha vannak is itt, azt (bránert) biztosan nem keresnek.
Nagyjából esélytelen nem párban kereső nőt találni itt. Ez nem az a hely.
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyjából esélytelen nem párban kereső nőt találni itt. Ez nem az a hely.
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:43
Egyáltalán van itt nő??? Vagy csak pasi, illetve párnak magát kiadó kamus pasi? Mert elvileg vannak itt nők, de szexet nem akarnak, még meg is értem, de csevegni sem. Akkor mi a bránert keresnek itt?
Sziasztok! Valamelyik délelőtt volna jelentkező aki egy normális pasit meg maszírozna esetleg leszopna! Írj privát ha lehetséges? Miskolc Kazincbarcika között
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Este valakinél valami program?
Az intelligencia lassan minden keresésnél oda van írva, hogy alap, de persze nem a részükről. Amikor a párommal közösen kerestünk, mindenkinek volt legalább " elnézést nem téged keresünk" válasz.
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (tegnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyáltalán van itt nő??? Vagy csak pasi, illetve párnak magát kiadó kamus pasi? Mert elvileg vannak itt nők, de szexet nem akarnak, még meg is értem, de csevegni sem. Akkor mi a bránert keresnek itt?
Na igen....egy vàlaszlevél is ritkaságba megy......
(Ez egy válasz Peesta üzenetére (tegnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)