Szia! 31 éves, sportos-fitt testű pasi vagyok, utazni tudok kocsim van.
Nagy, kemény farokkal vagyok felszerelve.
Egész héten és a hétvégén is teljesen ráérek alkalmi, diszkrét, szaftos találkozókra. Keresek 20-45 közötti dögös csajokat és párokat, akik tiszta élvezetet akarnak
Nagy, kemény farokkal vagyok felszerelve.
Egész héten és a hétvégén is teljesen ráérek alkalmi, diszkrét, szaftos találkozókra. Keresek 20-45 közötti dögös csajokat és párokat, akik tiszta élvezetet akarnak
Sziasztok! Ma este (is) párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Hatvan, Eger és környékei.
Sziasztok,
Igényes, ápolt, sportos testalkatú, 50-es heteró,férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra.
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére.
Férfi bi kizárt.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Akiknek felketettem az érdeklődését, bátran írjon üzenetet.
Ui: akik eddig privátban írtak, azok mind eltűntek, kérlek csak akkor írjatok ha a szándék komoly.
Igényes, ápolt, sportos testalkatú, 50-es heteró,férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra.
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére.
Férfi bi kizárt.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Akiknek felketettem az érdeklődését, bátran írjon üzenetet.
Ui: akik eddig privátban írtak, azok mind eltűntek, kérlek csak akkor írjatok ha a szándék komoly.
Hali Miskolcon keresek partnereket kozos hoki/oralra helyem nincs szivesen csatlakozok tobbeshez is 28 vagyok 17 cm a farkam elony a nagy farok
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Pasit keresek
Miskolcon várok párt lakasomon akik előttem szexelnének
Sziasztok!Szopni szerető barcikai hölgyet keresek!Szép napot Mindenkinek!
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Kedd vagy szerda esti autós kalandra keresek ápolt, diszkrét partnert!
Ha valakinek aktuális lehet kérlek írj.
Ha valakinek aktuális lehet kérlek írj.
Sziasztok! Most Miskolc közelében keresek. Helyem van.
Üdv kezdö biszex pasikat keresek heves megyében
Párt keresek Eger és környékéről!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok ma keresnék valakit akivel egy kis kaland lenne Hatvan-Fenyoharaszt-Iklad kereszteződésében ahol a nagy aramoszlopvan délután 3 körül ott leszek piros kocsi gyere oda nyugodtan.
Sziasztok!
Mai napon délelőtt, kora délután párt vagy hölgyet keresek Miskolcon.
Megkereséseket privát üzenetben várom.
Mai napon délelőtt, kora délután párt vagy hölgyet keresek Miskolcon.
Megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok! Hétfőn napközben kalandoznék! Hölgyek, párok! K.barcika és környékén, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Diszkrét párt keresek,Eger és környékéről!
Sziasztok kicsi szörörösömet nem kapnábe valaki ?
Heteros ferfias ferfit keresek oralra
Helyem van mindig egyedul elek miskolcon
Helyem van mindig egyedul elek miskolcon
Holnap reggel szopni valaki?