Miért, találtál itt olyat, aki válaszolni is tud egy levélre?
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 14:40
Van az oldalon olyan nő aki baszni is akar ? .....nem csak levelezni......
Fiatal izmos, jóképű miakolci fiu vagyok aki nagyon nem tudja kielni a fantáziáit, főleg párokhoz csatlakoznék de idősebb hölgyek társasagat is keresem, mindenben benne vagyok amit csak mondasz. Teszteld le
Miskolcon várok lakásomba alázatos hölgyet aki ki nyalna le szopna ribancom lenne)
Van az oldalon olyan nő aki baszni is akar ? .....nem csak levelezni......
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül
Ózd környékén taliznék hölggyel!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.
Holnapra vagy mara keresek ferfias ferfit
Miskolcon van helyem
Miskolcon van helyem
Szerintem nem volt valós a keresés.
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Pétervására környékén ismerkednék
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok heves megyébe keres valaki pasit a hétre? Hétköznap reggeltől délutánig rá érek, szívesen utazok, 35 éves minden jóra nyitott pasi vagyok. Nyelvvel kényeztetni nagyon szeretek
Kárhogy nemválaszolsz senkinek
(Ez egy válasz Coupletributing üzenetére (2026. 07. 05. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 05. vasárnap 18:28
Gyöngyösön keresünk estére férfi tagot
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
Sziasztok.Nógrádban Pásztó mellett keresem hölgy, pár társaságát.Helyem van.Várom leveled.Köszi
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszútávú és tartós kapcsolatra keresek partnert. Intelligencia és szimpátia!
Sziasztok bi srác keres közös öröm szerzéshez fiút ha szereted sex közben a női fehérneműket az még jobb Rétság Balassagyarmat környéke!
Gyöngyösön keresünk estére férfi tagot
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Hölgyet keresek....