Sziasztok holnap reggel miskolcról budapestre megyek valaki esetleg csatlakozhatna hozzám
Sziasztok! Adatlapom alapján párhoz csatlakoznék, a hölgy kényeztetésére hetero alapon..Gyöngyös+ 50 km.
Sziasztok! Femboy-t vagy CD-t kedvelő pasit keresek (elsősorban 40 feletti korosztályból) Borsod vagy Szabolcs megyéből, én sportos testalkatú, szub beállítottságú vagyok. Helyem nincs de utazni tudok. Domináns szerepet kedvelő férfit keresek, aki szeret paracsolgatni, enyhe BDSM is belefér. Férfias testalkatú férfiakat keresek, pocak nem számít, de ne légy vékony, 90 kg+ előny smile A nagy intimtől sem ijedek meg smile Orál, anál, BDSM is érdekelne
Sziasztok 50 -es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt, baratsag extrakkal. Semmi jó elrontoi nem vagyunk . Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékén
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok,Tiszaújvárosban napközben hölgy vagy pár??? Sármos,kellemes méretű kitartó pasi vagyok
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet Szopni a hölgy előtt vagy vele közösen!Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít.Ózd és környékén.Biz km ig utazni is tudok!
Ózdon és a környező falvakban keresek férfit, srácot.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzást nem érdekel.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzást nem érdekel.
Sziasztok kozeljovőbe ferfias ferfi miskolcon oralra?
Helyem van
Helyem van
Szívesen csatlakoznék párokhoz akár mindkét fél örömére. Borsod Abaúj Zemplén megyében.
50 pluszos hölgyel ismerkednék!
Miskolc belvárosában, egy hotelben szívesen elütném az időt a mai nap valakivel. Akár párokat is szívesen fogadok. Írj, ha érdekel és nem csak írogatni van kedved.
Csütörtök délelőtt elmennénk fürödni Demjénbe!
Lesz ott esetleg pár?
Lesz ott esetleg pár?
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Bi pasi érdekel valakit ?
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...
Nem egy alkalomra!
Nem egy alkalomra!
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
valaki vagy valakik most egy kellemes talira? 183/80, sportos, 45 éves , fullhetero, kemény farkú pasi vagyok. Bp - Gyöngyös és környékén bárhol..
Tomi
Tomi
Szopni imadot keresek mara