Nógrád megye párhoz csatlakoznék
Sziasztok. Miskolcon kettő körül kiverné nekem valaki?
Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz, akár mindkettőjük örömére. Szóló hölgy és szóló férfi is érdekel.
Férfinél a nagy méret előny. 40-es, magas, vékony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Miskolc és környéke.
Férfinél a nagy méret előny. 40-es, magas, vékony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Miskolc és környéke.
Sziasztok! Ismerkedésben benne vagytok? beszélgetés? Ha gondoljátok írjatok privit! Köszi! (Nem vagyok 0-24-ben sem gépnél sem ezen az oldalon, de igyekszem válaszolni)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4294812)
VIP
2024. 07. 09. kedd 08:15
Csak ma ?
Sziasztok , , Tiszató környééröl ismerkednék hölgyel
Sziasztok! Lányok, párok, akik esetleg most szeretnének találkozni Sárospatak környékék? Írjatok nyugodtan! Érezzük jól magunkat!
Miskolcon ma valaki?
Szo-szo!De keresgélni meg ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4734704)
2024. 07. 09. kedd 04:55
Mennyi sikeres neked az oldal már mint megéri keresgélni?
(Ez egy válasz barcikai üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz barcikai üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!
Valaki éjszakára Ózdon vagy környékéröl?
Miskolcon vagy a környékén,hölgyet keresek.Holnap reggel lenne jó.Kor és alkat nem számít.
Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
13-àn szombaton pàrt, hölgyet fogadnèk Mezőkövesd mellett!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok,
Miskolcon és szűk vonzáskörzetében keresek nőt a mai napra. Pár is szóba jöhet, ha a férfi csak néző lenne.
Miskolcon és szűk vonzáskörzetében keresek nőt a mai napra. Pár is szóba jöhet, ha a férfi csak néző lenne.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére keresek partnert: párt, vagy lányt/hölgyet. Miskolc, Borsod megye előnyben. Valaki?
Borsodban párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, kellemes mérettel rendelkezek!