Április 18-20-ig Noszvajon leszünk keresnénk korban, alkatban hozzánk hasonló igenyes párt, illetve szóló sportos pasit kizárólag heteró alapon. Csak képpel rendelkező profilra válaszolunk. Üzit priviben.
Hello! Esetleg volna itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni?? Ha igen írjál légyszi! Fotó elönyt jelent! Max 50km!
Salgótarjánban 30 éves pasi vágyik egy szeretőre heti 1-2tali keretein belül. Lehetsz fiatal, érett, kor nem számít.
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Adatlapom szerint keresgélek, Heves megyében.
Szia! Engem érdekelne, ha pasi barát is bele fér!
(Ez egy válasz nudistapeti üzenetére (2022. 04. 16. szombat 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 02:57
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot. Van akit érdekel ez a fajta szabadság?
Szép napot ☀️,ma estére,éjszakára keresnék, bevállalós hölgyet, párt/a hölgy fokozott örömére/, hely megoldott,de egy új barátság kedvéért szívesen utaznék/Hatvan, Jászberény, Gyöngyös vonzàskörzetében/
Aktiv ferfit keresek mara.
Autoba szopnalak...meg is dughatsz.
Autoba szopnalak...meg is dughatsz.
Sziasztok!38 éves hetero férfi ismerkedne Heves megyében.Nincs 20 cm-es farkam,nem vagyok 1 Ken baba,de a szívem a helyén van.Ui:Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni Nem levelezgetni szeretnék,nem képeket küldözgetni magamról,hanem találkozni,beszélgetni,a többi meg kiderül..
Sziasztok. Egri vagyok, ismerkednék.
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,lovagoltatom méretes farkamon,autóban vagy kint a természetben.
Miskolci pár...most délelőtt tudnálak fogadni!
Sziasztok! Ma reggel - délelőtt (8-11 között) az M3 vonalán keresek partnert, aki kényeztetné a farkam. Esetleg, aki Miskolcra megy azt elvinném
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot. Van akit érdekel ez a fajta szabadság?
Héten késő este vagy kora hajnalban vagy jövő hét Hétfő-Péntek késő este vagy Hétfő-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok, szombat estére keresünk pasit a hölgy tagunk örömére. Aki holnap este nem ér rá ne is írjon. Csak tali van, nincs levelezgetés
Hello...pasiként holnap délelöttre keresek párt v hölgyet miskolcon! Hely adott.
Irtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4611052)
2022. 04. 15. péntek 13:53
Sziasztok!
Valaki holnap éjszaka, Demjén vagy Egerszalók?
Üdv....
Valaki holnap éjszaka, Demjén vagy Egerszalók?
Üdv....
Adatlapom szerint keresgélek, Heves megyében.
Sziasztok! Nagyon szívesen nyalnék hölgyet,de ha többet szeretnél akkor bármi lehet! Írj