Hölgyet keresek alkalmi vagy folytonos szex kapcsolatra. sportos 30as intelligens, ápolt férfi.
Te hülye gyerek ha nincs adatlapod mit keresel
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok olyan nőt vagy párt keresnék aki szívesen betörne egy kezdő fiút és kedves tanítóm lenne
Keress bátran!
Keress bátran!
Helló.. Kinek verhetném a farkát?
Szombat-Vasárnap késő este Vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Szép napot
Mezőkövesd környékén lányok hölgyek?
ázsia novel ismerkednek vagy olyan pasival akinek lenne ilyen baratnoje!
Üdv páromnak szeretnék találni egy biszex lányt csak lányt !! Megbizhatoság fontoss ! Hivatásosak neirhanak
Sziasztok. Holnap Miskolc környékén valaki valami jóra? Helyem nincs.
Jó lenne ma este párral talizni bi női taggalutazni és fogadni is tudunk
Sziasztok! Ma egész nap ráérek,utazni is tudok ha valakinek lenne kedve találkozni (: Heteró vagyok,így csakis az ellenkező nem érdekel (: köszönöm
Sziasztok ma Gyöngyösön szophato vagyok akit érdekel irjon privátba
Hello.Olyan hölgyet keresek akinak a cicijét lehet fogdosni$.
Jo Reggelt Mindenkinek,
M3 vonalan kanaldoznek... nyitott partnerek jelentkezesre szamitok.
M3 vonalan kanaldoznek... nyitott partnerek jelentkezesre szamitok.
Sziasztok! Első sorban Hölgy partnert keresek!!! Lényeg hogy tudd mit akarsz és mersz is használni :P szívesen találkoznék ha lenne valaki jelentkező! Utazni is tudok,autó van! Írj!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Ma este a Tisza tónál, pár,nő Poroszló,Sarud,Tiszanána autós kaland..
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok máma este szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok