Pasi?
Péntek-Kedd késő este vagy Szombat-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Vannak itt szóló hölgyek?Furcsa,hogy meleg fickókat látok csak.
Egerből vagy a környékről bi aktív férfi ma este?
Sziasztok
Pár most hozzánk
Pár most hozzánk
Ma délután 6 körül Szerencs,Miskolc környékén keresek partnert helyem van de utazni is tudok
Hello! Borsodból esetleg ápolt, igényes, potens 30+os pasi is érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550812)
2022. 03. 23. szerda 07:10
Intelligens jokepu ffit keresunk csini felesegem számára!30-35!pocak bajusz kizáró ok!esetleg parokat hparokat!noi bi előny de nem feltétel!szabolcs megye előny!
Ma délután valakinek nincs kedve kijönni a nyeki nudista strandra?
25-én Szombaton kellemes időtöltésre hölgyet vagy párt keresek Sárospatak és környékéröl 40-es pasi vagyok.
Miskolc-Mezőkövesd környékén keresek hölgyet.
Ma este szopnék Egerben
Ma delelot aktiv?
Van helyem
Miskolc Mezokovesd vonalon
Van helyem
Miskolc Mezokovesd vonalon
Olyan nőt keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$Borsodban.Autóban vagy nálad.$
Ma este 8utàn nyalható puncikàt-popsit keresek!
Mehetek èn is,jöhetsz te is.Autós tali is izgat.A cèl,hogy élvezzed,akàr viszonzás nèlkül is.Gyöngyös közeli vagyok.Àpolt és független fèrfi.
Mehetek èn is,jöhetsz te is.Autós tali is izgat.A cèl,hogy élvezzed,akàr viszonzás nèlkül is.Gyöngyös közeli vagyok.Àpolt és független fèrfi.
Szeretnénk wellness napjainkat kicsit feldobni egy hölggyel április 22-26 között. Ha adatlapunkat szimpatikusnak találod és elképzelésedbe belefér az ott leírtak várjuk jelentkezésedet. Köszi
Hölgyek,Lányok,Párok!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Holnap délelőtt hozzám?
Hölgy vagy pár (hetero alapon). (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy vagy pár (hetero alapon). (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658958)
2022. 03. 23. szerda 23:08
Valóban Nagymèretű sportos igènyes pasit keresünk 22 èves 150cm 50kg 24 hetes terhes baratnőm kènyeztetèsère.
Debrecen ,Nyìregyhàza,Miskolc
Debrecen ,Nyìregyhàza,Miskolc
Sziasztok , feleségem holnap megy bulizni és dugni is akar.. Salgótarjánban ! nagy intim előny
Miskolcon és környékén keresek mackósabb dagi partnert aktív szerepre. Kíváncsi is érdekel.
Ma este szopnék méretes ápolt farkat.