Mi Vasárnap este ráérünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4602382)
2022. 01. 21. péntek 18:53
Szombat este hölgyet/párt fogadnék egri diszkrét lakásomban. Ha valakit komoly érdekel és el is jön írjon.
Eger - Mezőkövesd környékén szolgálnék domináns hölgyet vagy párt.
Igenyes, udvarias ferfikent keresem azt a holgyet, vagy part aki/akik szinten igenyesek es szeretik a punciba elvezest.
Ezt hogy lehet komolyan gondolni!!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Szombat este hölgyet/párt fogadnék egri diszkrét lakásomban. Ha valakit komoly érdekel és el is jön írjon.
Hali!
Nógrád megyében élő férfi, szeretőt, szex partnert keres. Jelige: Vastag és kitartó.
Nálam, autóban, próbafülkében....
Nógrád megyében élő férfi, szeretőt, szex partnert keres. Jelige: Vastag és kitartó.
Nálam, autóban, próbafülkében....
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Sziasztok! Ápolt, kulturált hölgyet keresek, akivel közösen kényeztetnénk a férjemet. Ha bi a hölgy az még jobb... Privát leveleket várok.
Sziasztok, szeretnék megismerkedni egy kedves kulturàlt pàrral, hogy tabuk nélkül élvezhessük egymàs tàrsasàgàt. Fontos szàmomra az igényesség és a diszkréció. A részleteket egy kàvé mellett beszéljük meg. Szép napot és jó keresést mindenkinek!
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Egerszalókon Saliris fürdőjében, szaunában ma délután, kora este ismerkedni szándékozó
pár, esetleg igényes szóló férfi, hölgy???
pár, esetleg igényes szóló férfi, hölgy???
Aktiv ferfit keresek aki rendszeresen elfenekelne!!!
Eger-Miskolc kornyeke
Eger-Miskolc kornyeke
Sziasztok.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Nyugi, nem te veled van a baj, csak itt kb. lehetetlen.
(Ez egy válasz astra1414 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 13:56
Sziasztok! egyedülálló férfiként keresek már nagyon rég valakit,akivel össze lehetne futni ha úgy alakul a dolog...Ismét próbálkozok,36 éves vagyok,normális,normál testalkattal,ápolt,tiszta.....Nőt keresek,hetero vagyok
Sziasztok. Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657917)
2022. 01. 20. csütörtök 12:56
Egerben fiatal srácot keresünk 35 éves korig!
Ápolt, vékony, sportos, formás seggű, női rucit kedvelő srác vagyok, a szexben nem kezdő. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, férfias partnerrel.
Perverziókra nyitott pàrhoz csatlakoznèk hosszú tàvra.
Sziasztok szívesen találkoznék Verpelét körül