Sziasztok. A hétvégét Demjénben töltjük párok vagy srácok egy kis izgalom ma estére?
Sziasztok szívesen találkoznék
(Ez egy válasz Taki25 üzenetére (2022. 01. 14. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 14:35
Hello! 01.14-01.23-ig Recsken pihenünk,szivesen barátkozunk! Hely van,csak este!
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Keresem szopatomat heti egyszeri alkalomra Mezokovesd kornyeken. Autod legyen.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Sziasztok! Szóló hölgyet,feleséget,barátnőt erotikus masszázsban részesítenék párja jelenlétében, a fergeteges szex előtt Gyöngyös és 50 km körzetében..
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok
Ma estére, lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Ma estére, lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Hello! 01.14-01.23-ig Recsken pihenünk,szivesen barátkozunk! Hely van,csak este!
Sziasztok!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Holnap (szombat reggel fél 8 után a nyéki-tónál a Hejőkeresztúri behajtónál keresek valakit aki szopatna ,vagy szopna.
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék.
Ma napközben Egerszalókon Saliris fürdőjében pár esetleg
szóló férfi??? Gyengébbek kedvéért: nem, nem holnap, nem máskor,
nem 22 óra után és nem máshol…….
Privátban írj ha érdekel….
szóló férfi??? Gyengébbek kedvéért: nem, nem holnap, nem máskor,
nem 22 óra után és nem máshol…….
Privátban írj ha érdekel….
Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Szombaton délelöt ha leszkedve valinek bekapni a farkam hatvanba az irjon privátba helyel rendelkezök elönybe kamugépek hanyagojanak
Nógrád megyei fiatal párhoz !!! ( Max 35) csatlakozna egy sportos 38 éves potens pasi. Kizárólag a hölgy örömére. Semmi homo felállás nincs! Akár ma este is vagy a hétvégén
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Sziasztok.Holnap szivesen csatlakoznék egy bi párhoz.
Üdv! Balaton környéki birtokunkon bulit szervezünk havi 1 alkalommal,max.5 pár jelentkezését várjuk 55 éves korig. 36/36 éves csinos,intelligens pár vagyunka bulikat 2 naposra tervezzük,,higiénia alap,féltékenység kizárt!Több részlet privátban.Rövid bemutatkozó levelet kérünk képpel,arckép nem,alak igen.Hosszútávon tervezünk,ellátás,szállás adott.
Vagy szombat délelöt is jo
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4653306)
2022. 01. 13. csütörtök 14:07
Sziasztok péntek délelötre keresek Hatvan Csány környékén helyel rendelkezöt pár lene az igazi de más is irhat sokminden érdekel.privátba keresetek