Ma este valaki Bp-n?
Ha lenne rám igény irj levelet mert nem vagyok itt az oldalon egész nap.
Az igényed be teljesítése a célom.
Aktív vagyok nagyon
Az igényed be teljesítése a célom.
Aktív vagyok nagyon
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
X. Ker Óhegy park valaki ?
Sziasztok! Csini Trans lányt, shemalet megízlelnék
Esetleg van olyan Shemale aki ismerkedne??
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Ma is megyünk, Glory caféba szívesen ismerkedünk valódi párként
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2026. 07. 14. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 12:54
Pénteken megint megyünk bulizni a Glory caféba. Értelmes jó fej pár vagyunk és bevallások. A feleségem extrán huncut
Sziasztok! Nekem van egy crossdresser haverom, akivel összejárunk Bp-en. Nagyon formás segge van.
Arról beszélt, hogy részt venne többesben. Ehhez keresnék normális igényes pasikat, hogy összehozzuk a partyt. Érdekelne vkit?
Arról beszélt, hogy részt venne többesben. Ehhez keresnék normális igényes pasikat, hogy összehozzuk a partyt. Érdekelne vkit?
Ssiasztok! ír ute
Annahegyi pihenőben állok, egyóra múlva indulok Fót felé kamionnal...
Utközben még megállok a reptéri körforgónál. Pár vagy hölgy érdekelne!
Észrevételeket privátba légyszíves! Köszönöm szépen!
Annahegyi pihenőben állok, egyóra múlva indulok Fót felé kamionnal...
Utközben még megállok a reptéri körforgónál. Pár vagy hölgy érdekelne!
Észrevételeket privátba légyszíves! Köszönöm szépen!
Sziasztok Lajosmizse környékén valaki?
Lehet lehetetlen,de egy àpolt,csajos Cd-t vagy transzit keresek Budapesten.Van itt olyan?
Noirucissaleljatszanek
Sziasztok.
Jövő hét pénteken Szeged-Pécs vonalon csini CD vagy TS?
Jövő hét pénteken Szeged-Pécs vonalon csini CD vagy TS?
Érett aktív férfit keresek anális szüzességem elvesztésére szeretek perverz lenni tangákat hordani szeretnék apuci kicsi lánya lenni aki teljesíti minden vágyát irjatok!
Taliznék ma pesten travival.
(Ez egy válasz trinti üzenetére (2026. 07. 17. péntek 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 01:06
Travi ribi vagyok. Ingyenes sex. Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna? Kocsidban vagy parkban vagy nálad. Idős, macis is ok. Reggel 4-ig üzenj és tali! BUDAPEST
Travi ribi vagyok. Ingyenes sex. Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna? Kocsidban vagy parkban vagy nálad. Idős, macis is ok. Reggel 4-ig üzenj és tali! BUDAPEST
Sziasztok!Veszprém környékén ismerkednék párral, bi pasival.Teljesen hetero életet élek, de haverkodnék pasival, akivel el lehet ide oda menni, akár fesztiválra, akár csajozni és a titkos vágyainkat egymással megélni!
Írjatok
Írjatok
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Holnap reggel Gödöllő vagy Hatvan?