Travi ribi vagyok, ingyenes! Ma éjszaka kocsidban szívesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Smár, tapi is mehet, ha szereted. Számba, seggembe mehet. 04 óráig üzenhetsz és tali! Budapest
Travi, shemale vagy CD kalandot keresek ma este.
Travi, shemale vagy CD kalandot keresek ma este.
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok!
PASSZÍV Travit , shemale-t , Cd-t keresek Györ Mos Sop , és vasmegyébe
Utazni tudok , akár anyagi támogatással. Írj rám ha felkeltettem érdeklődésed
PASSZÍV Travit , shemale-t , Cd-t keresek Györ Mos Sop , és vasmegyébe
Utazni tudok , akár anyagi támogatással. Írj rám ha felkeltettem érdeklődésed
Nöiest keresek holnap az az keden délelötre budapesten leszek fizetöskizárva!
Szia. Írj rám privin
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (tegnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:17
Lányos testalkatú rendszeresen bugyit viselő srác vagyok. Nem durr bele, hanem élvezős élveztetős partnert keresek. Néha megyek Budapestre is, egyébként Balton.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra. Terhes nő tejes cicikkel nagyon érdekel.
Balaton keszthely traviribi aktiv potens férfit ikat keres
Lányos testalkatú rendszeresen bugyit viselő srác vagyok. Nem durr bele, hanem élvezős élveztetős partnert keresek. Néha megyek Budapestre is, egyébként Balton.
Ha lenne rám igény irj levelet mert nem vagyok itt az oldalon egész nap.
Az igényed be teljesítése a célom.
Aktív vagyok nagyon
Az igényed be teljesítése a célom.
Aktív vagyok nagyon
Sziasztok. Ujpesten keresek
Ma este 21:00 korul sétálgatni fogok csajosban esztergom környéken
Szintén csak Balaton.
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 10:34
Nöirucit kedvelő aktív uni pasi vagyok Miskolcon sexpartnert keresek!
Nöirucit kedvelő aktív uni pasi vagyok Miskolcon sexpartnert keresek!
Női ruhás Nőies partnert keresek lehetőleg Dél Pesten
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Szia. Írj rám priviben
(Ez egy válasz somogy_subrosa üzenetére (2026. 08. 18. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,crossdresserrel ismerkednék
Valaki beavatna? Titokban...