Péntek vagy szombat este transzival ismerkednék glory cafe-ban!
Női rucist fehernemust harisnyast keresek kor alkat nem szamit
adatlapom szerint keresek a környékről
Keresek olyan illetot aki oroginal shemale es nagy mellei vannak
Vagy transz lehet de nagy mellekkel akar felcsatolhato is lehet de kitetel nagy mell ha tudsz ilyet vagy magadra ismersz kerlek irj ram
Vagy transz lehet de nagy mellekkel akar felcsatolhato is lehet de kitetel nagy mell ha tudsz ilyet vagy magadra ismersz kerlek irj ram
Ismerkedni ? aktív pasit, szimpátia alapon , előbb ismerkedes
Aktívat keresek kezdő passzívként.
Kiskunfélegyháza és környékén keresem aktív apucimat. Fiatalos átlagos testalkatú, enyhén perverz sissy vagyok, szexi fehérneműben, magassarkúban ☺️
Sziasztok! Másik nagy vágyam egy igazi shemale vagy transzival szereztezni
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Benne lennék!
(Ez egy válasz Bico5371 üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csajosba öltöznék egy bi.pasinak!
Szopatnék!
Kit keresnél???
(Ez egy válasz csalikukac92 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
FtM-ként partnert keresek.
Szeretek szopni lovagolni főleg ha kemény és nagy!
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én 168/65 kg formás test és imádom a női ruhákat bármit felveszek mert izgat nekem nincs de remelem neked van !
(Ez egy válasz 50peter59 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 15:53
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Sziasztok!
Idősebb pasit 40+ jo farokkal keresek 22 éves passzív szűz vagyok és szeretném elvesziteni az anális szüzessègem szeretek tangákat hordani is meg perverz vagyok
Szia bele ülnék kicsit!
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 12:38
Pest megyei hellyel rendelkező passzív srácot keresek szexre 35 éves korig.