Szia!Írtam privátba.
(Ez egy válasz CdTina üzenetére (ma 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:40
Csajosabb testalkatú női fehérneműt magamon kedvelő passzív crossdresserként keresek lehetőleg hellyel rendelkező megbízható, egészséges, diszkrét, találkozni akaró aktívat június 9-12 között.
Debrecenben élek, de utazni tudok valós találkozás miatt. (Maximum Budapestig)
No BB. Képet képre küldök, arcképet viszont nem.
Legy lányos Te is! Ne legyen nagy! Mindent csak gyengéden!
Csajosabb testalkatú női fehérneműt magamon kedvelő passzív crossdresserként keresek lehetőleg hellyel rendelkező megbízható, egészséges, diszkrét, találkozni akaró aktívat június 9-12 között.
Hello! Most valaki Budàn?
Gödöllő - Vác vonalon szopna valaki autóban? Nagyon hálás lennék egy csajos, nőies pasinak, travi- transi- nak
Fehervaron van travi? Nagy vagyam leszopni
Sziasztok nincs kedve valakinek most leszopni? 20ker
Sziasztok. Van itt olyan transz, akinek az arcára verhetem? 29 éves srác vagyok
Priviben ment
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Meddig leszel kint a reptérnél?
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 13:16
Sziasztok! Ma hagynám magam szabadban, kocsiban a reptérnél! Full passzív, csajks, kurvás cd vagyok!
Sziasztok! Ma hagynám magam szabadban, kocsiban a reptérnél! Full passzív, csajks, kurvás cd vagyok!
Női rucis fehernemüst keresek játékokra kor alkat nem szamit
Szia cam szex?
(Ez egy válasz trinti üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 20:21
Travit vagyok. Valakinek megszopatna vagy nmegbaszna Budapesten? Ingyenes szex. Meg orat itt leszek erdonel Újpesten. Írj. Kor alkat mindegy. Ingyenes
Sziasztok. Van itt olyan transz, akinek az arcára verhetem? 29 éves srác vagyok
Travit vagyok. Valakinek megszopatna vagy nmegbaszna Budapesten? Ingyenes szex. Meg orat itt leszek erdonel Újpesten. Írj. Kor alkat mindegy. Ingyenes
Sziasztok.Fiatal uni bi pasi keres ma estére párt,cd,ts,shemalet.
Érden van helyem utazni is tudok
Érden van helyem utazni is tudok
Huncutkodást keresek a hétvégén. Fő csapásirányom a párokkal való szexuális játékok. Szivesen részt veszek light Bdsm játékokban is. Kikötözés, szerepjáték stb.....
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Kecskemét környékén keresek Travit, femboy srácot!
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ? 29 éves magára igény pasi vagyok
Sziasztok 24 éves szűz Femboy vagyok keresek Femboy kedvelő pasit pasikat idősebb korosztalybol szűzességem szeretném elvesziteni es apuci kicsi lánya lenni