Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Szia!
Passzívként keresek szexpartnert (orál,anál)
Még nem csináltam, ezért olyan partnert keresek aki megbízható és kedves
Rólam: hosszú sötét szőke hajú, barna szemű, normál testalkatú, kissé nőies jellemű fiú vagyok
Régi vágyam kipróbálni, de nem akárkivel, fontos a bizalom és csak az írjon aki képet is tud mutatni magáról! Üzenetben várom a jelentkezéseket
Ha lehetséges Budapesti legyél!

Passzívként keresek szexpartnert (orál,anál)
Még nem csináltam, ezért olyan partnert keresek aki megbízható és kedves
Rólam: hosszú sötét szőke hajú, barna szemű, normál testalkatú, kissé nőies jellemű fiú vagyok
Régi vágyam kipróbálni, de nem akárkivel, fontos a bizalom és csak az írjon aki képet is tud mutatni magáról! Üzenetben várom a jelentkezéseket

Ha lehetséges Budapesti legyél!

Ismerkednék, képek az adatlapomon
Sziasztok.
Transzit szopatnék keményen.
Transzit szopatnék keményen.
Talált már valaki valaha csini travit, aki szeret aktívkodni is?
Női bugyis erdekel , akinek van helye Pesten!
Balaton Keszthely
Travi ribi aktív potens nagy farkú pasik titkos barátnője lenne
Travi ribi aktív potens nagy farkú pasik titkos barátnője lenne
Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Ma este 8 óra után Újpest Megyeri úton valaki! Anyagiaktól mentes szex! Autóm helyem nincs! Írj
sziasztok FULLOS TRANSZ csaj keresek !
Sziasztok! Bi uni női fehérneműs 41 éves férfi vagyok! Újpest Megyeri úton valaki?! Anyagiaktól mentes szex! Hétfőtől - Péntekig! Helyem nincs! Írj
Ma estére keresem partnerem kis huncutkodáshoz! Helyem van! Írj nyugodtan!
Sziasztok!
Lányosan beöltöző fiatal(max 30 éves)partnert keresek,aki odaadóan kedvemre tenne.
Lányosan beöltöző fiatal(max 30 éves)partnert keresek,aki odaadóan kedvemre tenne.
Sziasztok! A 3. Kerben keresek olyan személyt aki ugyanúgy szeret kijarni a szabadba ha már jön a jó idő használjuk ki! Tudok nagyon sok jó helyet ehhez! Írj nyugodtan ❤️
Sziasztok! 41 éves uni nőirucis férfi vagyok! Újpest Megyeri út! Pasik, travik jelentkezését várom! Anyagiaktól mentes szex! Írj privatban
Travi ribi vagyok. Ingyenes. Ma, délután, este tali Budapesten? Hely, megoldott. Oral, anal ok. Írj előtte és tali!
Sziasztok!
Ma Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék csinos transz/shemale társaságot. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű intelligens, nyitott pasi vagyok
Ma Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék csinos transz/shemale társaságot. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű intelligens, nyitott pasi vagyok

Szia uni travit vagy női fehérneműst barátot keresek hosszú távon Győr és Móvár környékén közös élvezetes játékokra
Békés megyében vagy környékén ismerkednék transzi vagy travi, cd-vel.