Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Van baj,nem kicsi
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2025. 01. 04. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyira nem terveztem most menni hatar-u ra
(Ez egy válasz Nyamnyam001 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pest megyei hellyel rendelkező passzív srácot keresek szexre 35 éves korig.
Csajos passziv sracot keresek rendszeres szexre
Senki?:://
Vagy akár ma èjfèl után...
Sziasztok ) holnap dèlelőttre ès dèlutánra pesten , környèkèn valami izgis program nekem ?:$ dèlelőtt 10-től benne lennèk :P
Ma délután 19:30 valaki autóval lesz Bicskén? Aktívat keresek
Holnap 19:30ra keresek aktívat aki kocsival jönne Bicskére egy autós kalandra
Sziasztok!Veszprém környékén keresek pár vagy bi pasit.Csak aki tényleg akar találkozni is!Olvass adatlapot!
Szilikonos transz csajomat kellene 3asban,velem meg dugni.
Csak sportos,20cm-es farokkal…. Írj privát.
Jah,6.ker és fel órán belül lenne az akció.
Csak sportos,20cm-es farokkal…. Írj privát.
Jah,6.ker és fel órán belül lenne az akció.
Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…
Sziasztok! Nyíregyházán Transzit,női rucist, vagy lányos fiút keresek aki szeret cumizni!
Bicskén keresek aktívat kocsidban vagy nálad
Sziasztok közös farokdörzsi re szopizni is jelentkeznek Nógrád megyében élek
Jól dugható fiatal passzív srácot keresek ma délutánra
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!