Ismi valaki?? Képek az adatlapomon
Sziasztok valaki valami izgi most? :P Vagy holnap delutan? Pestmegye!
Sziasztok, 18 éves miskolci srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!
Aktívat keresek kezdő passzívként.
Sziasztok
Van kedve valakinek az unnepek utan szopatnia egy kezdo crossdresser sracot ?
Van kedve valakinek az unnepek utan szopatnia egy kezdo crossdresser sracot ?
Női feherneműbe leszophatna valaki
Kecskemét és környékén keresek, travit, női ruhás férfit.
Sziasztok, 18 éves borsodi srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
BP. Nyugati környékén valaki? Ismerkedne
FemBoy és/vagy nőies Ts-csaj Tatabányán és környékén????Irj privátban elérhetőséget is.Diszkréció alap!!!
Sziasztok! 29 éves vékony, sportos testalkatú, női rucis femboyként keresem domináns pasikat elsősorban hosszútávú szexkapcsolat céljából (Borsod-Szabolcs megye és vonzáskörzetéből) . Kíváncsi hetero, vagy biszexuális férfiak megkeresését várom elsősorban, 50 éves korig. Képcsere privátban. Ezen a téren kezdők is nyugodtan írhatnak, de fontos, hogy merj is találkozni
Budapesten.
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (2024. 12. 24. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 09:14
Bugyis fiút keresek, akivel aktív lennék ugyancsak bugyiban.
Bugyis fiút keresek, akivel aktív lennék ugyancsak bugyiban.
11kerben vagyok autodban ?
(Ez egy válasz Szopnalak1981 üzenetére (2024. 12. 24. kedd 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
szopnalak
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 12. 24. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én igen
(Ez egy válasz ClairTs üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton déli partján ismerkednék, ápolt biszex srác vagyok,képek az adatlapomon. Privát üzit vàrok
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.