Sziasztok fiatal parkent keresünk shemale-t közös használatra azaz mind kettőnk örömére
Sziasztok!
Én nagyon szívesen elvenném srácoknak a szüzességét, tetszene, ha én lehetnék valakinek az első.
31 éves srác vagyok, de az ágyban a passzív (lány) szerepet szeretem. Sajnos nem vagyok nagyon nőies, de szívesen veszek fel női rucit, ha szeretnéd. És 100%-ig kezelhetsz, úgy mint egy lányt az ágyban.
email:passzv555@gmail.com
Én nagyon szívesen elvenném srácoknak a szüzességét, tetszene, ha én lehetnék valakinek az első.
31 éves srác vagyok, de az ágyban a passzív (lány) szerepet szeretem. Sajnos nem vagyok nagyon nőies, de szívesen veszek fel női rucit, ha szeretnéd. És 100%-ig kezelhetsz, úgy mint egy lányt az ágyban.
email:passzv555@gmail.com
Sziasztok a 8 kerület és környékén keresek normális travit kipróbálnám milyen lenne (CD nem lehet)
Dunaújvárosi travit keresek.
budapesti fiatal travit,shemalet, keresek,..,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,keress privátban!!
Bp-i, 59-es férfi crossdress / intimdress kalandot keres
Budapesti travi van?
kiváncsivá tettél írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 12. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3993012)
2021. 09. 12. vasárnap 21:47
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok Én egy Crossdresser fiú vagyok full passzív 26 éves Németország Freising környéken keresek Aktív Szexpartnert !
Balaton északi partján keresek dugható travit vasárnap este (09.19.) vagy hétfőn napközben(09.20.). Helyem van de utazni is tudok.
Keresek valakit, aki bevezetne CD, travi világban. Nagyon izgat a téma, minden vágyam, hogy kiprobáljam.
Budapesti travi van?
Londonból finom csajos cica van esetleg aki rendszeresen karbantartana a farkam? (stratford E15)
13.kerben ma napközben csinos shemalel találkoznèk
budapesti fiatal travit,shemalet, keresek,..,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,keress privátban!!
Budapesti travi van?
Budapesti travi van?
Sajnálom hogy késön olvastam a válaszodat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 11. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101502)
2021. 09. 11. szombat 18:49
Még nem. De, ma éjszaka megint aktuális lesz.
Budapesti travi van?
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.