Mátészalkán 3. bi beszállónak valaki ma este??
Szia.Szabolcsi vagyok érdekelnél.Írj!!
(Ez egy válasz oscar02 üzenetére (2015. 02. 26. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 26. csütörtök 12:39
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek aktív férfit vagy ilyen tagú párt! Párral hetero alapon is kipróbálnám!
Sziasztok,én az volnék,honnan vagytok,én Győrből.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 26. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (910320)
2015. 02. 26. csütörtök 08:18
nöi fehérnemüst keresek
Márc. 7-én nőnapi sw buli Tétszentkúton! Akit érdekel, írjon!
Sziasztok keresnék hölgyet shemale-t aki kihozná belőlem a NŐT kifestene dögösen felöltöztetne és segítene női értékeim felszínre hozásában puszi L
sziasztok! 39éves nöi fehérnemüs pasi vagyok,lányt vagy párt keresek szabolcsbol.
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek aktív férfit vagy ilyen tagú párt! Párral hetero alapon is kipróbálnám!
nöi fehérnemüst keresek
Március 27-én bi buli lesz egy Győr melletti sw clubban! Akit érdekel, írjon!
Itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 11. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852827)
2015. 02. 11. szerda 15:54
Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
örömmel élveznék veled ill.dugnálak meg 06 70 5115 777
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 17. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (935049)
2015. 01. 17. szombat 11:43
..jol dughato (némi extraval) fiatalt keresel? apuka vagy, nős, vagy csajod van..nem kell tudnia..gyere nezz meg, elvezz velem, bennem...eroszak, anal, s/m, sárga ok..varom üzeneted..csak komoly,képes érdeklödök...
Holnap szívesen taliznék travi vagy női fehérnemű kedvelő fiúval Budapesti reptér környékén!
Biszex párhoz is csatlakoznék!
Biszex párhoz is csatlakoznék!
sziasztok!lányt vagy párt keresek.nöi fehérnemüs pasi vagyok.
Február utolsó hétvégéjét Siófokon töltjük, szívesen ismerkednénk párral aki ebben társunk lenne...
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
Sziasztok!
óriási szárnyakkal megáldott hölgyet keresek kor nem számít
Igazi beach party hangulatot varázsolunk nektek a téli hidegbe, hogy könnyebb legyen összemelegedni.
DRESSCODE: fürdőruha
Hogy hamarabb oldódjatok, nyárias koktélokkal kedveskedünk nektek!
Hozzájárulás:
Akik itt az eseménynél bejelölik, hogy "Ott leszek" és 22 óráig ide is érnek, az alábbi kedvezményes áron vehetnek részt a bulin!
párok: 3000.-
szóló urak: 3000.-
szóló hölgyek/travik: INGYENES!
22 óra után, illetve bejelentkezés nélkül:
párok: 4000.-
szóló urak: 4000.-
szóló hölgyek/travik: 1000.-
Szolgáltatásaink:
-szauna
-jacuzzi
-medence
-live DJ
-koktélbár
-BDSM-fetish stúdió
-őrzött parkoló
-itt alvási lehetőség délig
Bejelentkezés: +36(30)450-7833
DRESSCODE: fürdőruha
Hogy hamarabb oldódjatok, nyárias koktélokkal kedveskedünk nektek!
Hozzájárulás:
Akik itt az eseménynél bejelölik, hogy "Ott leszek" és 22 óráig ide is érnek, az alábbi kedvezményes áron vehetnek részt a bulin!
párok: 3000.-
szóló urak: 3000.-
szóló hölgyek/travik: INGYENES!
22 óra után, illetve bejelentkezés nélkül:
párok: 4000.-
szóló urak: 4000.-
szóló hölgyek/travik: 1000.-
Szolgáltatásaink:
-szauna
-jacuzzi
-medence
-live DJ