Travit kényeztetnék odaadóan és törődően.
Nagyon csini ! Kipróbálnálak !
(Ez egy válasz galopp21 üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 09. hétfő 10:31
Ma du. Bp-n dugnék fiatal sráccal, tobbes is érdekelne, durva szopást szeretem mélytorkom van:P, perverz szexben bármit kipróbálnék! Várom üziteket
Cuppp
Cuppp
Debreceni nőifehérneműt kedvelő bi srác,Hölgyet,vagy Párt keres mindkét fél örömére.
hu de jó vagy szét dugnálak
(Ez egy válasz galopp21 üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma du. Bp-n dugnék fiatal sráccal, tobbes is érdekelne, durva szopást szeretem mélytorkom van:P, perverz szexben bármit kipróbálnék! Várom üziteket
Cuppp
Cuppp
Kitartó franciára, szopira, vaginális/anális fistingre keresek Bp., Pest, Heves, Nógrád megyékből kezdőket is.
csini vagy!
Cuppp
Cuppp
irtam privibe
Cuppp
Cuppp
Cuppp
Cuppp
30 4383 147
Ebben van valami.Sok ember nem mer/akar tenni, csak beszélni a dolgokról.
(Ez egy válasz oscar02 üzenetére (2013. 12. 07. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 07. szombat 11:40
Helló mindenkinek! Szerintem nem annyira gusztustalan! Én nagyon szeretek női fehérneműben, lycra cuccban lenni! Számomra nagyobb baj az, hogy nincs senki aki felavatna! A duma az megy de ha cselekedni kellene akkor mindenki eltűnik!
Helló mindenkinek! Szerintem nem annyira gusztustalan! Én nagyon szeretek női fehérneműben, lycra cuccban lenni! Számomra nagyobb baj az, hogy nincs senki aki felavatna! A duma az megy de ha cselekedni kellene akkor mindenki eltűnik!
"Valódi", operáltra talán kíváncsi lennék (persze köztük is csak a szépekre), de ha valaki csak beöltözik, és eljátsza, hogy nő, az szerintem gusztustalan.
Szerintem van így egy pár ember
jó is lehet egy széppel
Egy szép arcú és testű travit lehet kipróbálnék én is!
Aki ezek közé tartozik írjon