Kitartó franciára, szopira, vaginális/anális fistingre keresek Bp., Pest, Heves, Nógrád megyékből kezdőket is.
csini vagy!
(Ez egy válasz galopp21 üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2013. 12. 09. hétfő 10:31
Ma du. Bp-n dugnék fiatal sráccal, tobbes is érdekelne, durva szopást szeretem mélytorkom van:P, perverz szexben bármit kipróbálnék! Várom üziteket
Cuppp
Cuppp
irtam privibe
(Ez egy válasz galopp21 üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 09. hétfő 10:31
Ma du. Bp-n dugnék fiatal sráccal, tobbes is érdekelne, durva szopást szeretem mélytorkom van:P, perverz szexben bármit kipróbálnék! Várom üziteket
Cuppp
Cuppp
Cuppp
Cuppp
30 4383 147
Ebben van valami.Sok ember nem mer/akar tenni, csak beszélni a dolgokról.
(Ez egy válasz oscar02 üzenetére (2013. 12. 07. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 07. szombat 11:40
Helló mindenkinek! Szerintem nem annyira gusztustalan! Én nagyon szeretek női fehérneműben, lycra cuccban lenni! Számomra nagyobb baj az, hogy nincs senki aki felavatna!
A duma az megy de ha cselekedni kellene akkor mindenki eltűnik!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Helló mindenkinek! Szerintem nem annyira gusztustalan! Én nagyon szeretek női fehérneműben, lycra cuccban lenni! Számomra nagyobb baj az, hogy nincs senki aki felavatna!
A duma az megy de ha cselekedni kellene akkor mindenki eltűnik!
"Valódi", operáltra talán kíváncsi lennék (persze köztük is csak a szépekre), de ha valaki csak beöltözik, és eljátsza, hogy nő, az szerintem gusztustalan.
Szerintem van így egy pár ember
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
jó is lehet egy széppel
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Egy szép arcú és testű travit lehet kipróbálnék én is!
Aki ezek közé tartozik írjon
![wave](images/smilies/wave.gif)