Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Magyarán szólva:

Aki jól néz ki, (férfiak esetén és/vagy pénzes), az több lehetőséghez (szex) jut az életben, kevésbé előnyösebb külsejű társaiknál (férfiak esetében és/vagy csóró). Hiszen, aki több tapasztalattal rendelekezik, annak jobb, így van ez a munka világában is. Pályakezdő akassza föl magát vagy ugorjon a Dunába.

Az eddigi hozzászólások

2013. 12. 15. vasárnap 12:05  #61
keresgelök keresgelök
Penzel (baszni) igen gyszerübb es elöbb ersz celba , meg jobb is!! persze ha anyagilag birod!!!!! ha penz nelkül keresed (nem talalsz) vagy nagyon sokaig fog tartani, es hosszabb uton többe is kerül. egyszoval: ha nincs penzed nem ersz el semmit!! Ha kilepsz az utcara PENZBE KERÜL.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 14. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 12. 14. szombat 19:26
Nem akartam ilyen durva mint az előző hozzászólásomban, csak tegnap nagyon ideges voltam. Mégegyszer bocs, nem akrtam a torkodnak ugrani.

Nem vagyok troll. Ha kivágnak az meg nem érdekel. Tegyék azt, ha akarják. Ha fárasztó vagyok, ne olvasson senki. Amiket leírok meg a saját meggyőződésem, akinek nem inge....... Na mind1.

Pénzzel b.szni? Úgy hogy látszik az illetőn, pénz van a zsebében, és a bőre alatt. Olyan holmikban van, kocsival ami sokba kerül. Egy ilyen palira felfigyelnek csajok. Hát, így lehet pénzzel b.szni...... Ne mondd, hogy ezt nem lehet észrevenni valakin, hogy jól él?

VK OUT!!!!
2013. 12. 15. vasárnap 11:32  #60
bali36 bali36
Nem igen akartam ide írni mert értelmetlennek találom az egészet. Felesleges vitázni a szex minőségéről egy olyannal akinek a szexben az önkielégítésen kívül más tapasztalata nincs. Tanácsot is csak annak tudsz adni aki vevő rá! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 12. 15. vasárnap 11:12
Nem jelent semmit! Hányszor mondjam el? Amelyik nőnek meg ez számít, olyan meg nem is kellene. Magam miatt szeressenek, ne az autóm, vagy pénzem miatt. Neked mentális gondjaid vannak, iylen szarokra vetíted ki azt, hogy pancser vagy. Már bocs! Leírtam leírtuk neked, baszod felfogni, csak hajtod a hülyeséged. De meg is érdemled azt kell mondjam.
2013. 12. 15. vasárnap 11:12  #59
Nem jelent semmit! Hányszor mondjam el? Amelyik nőnek meg ez számít, olyan meg nem is kellene. Magam miatt szeressenek, ne az autóm, vagy pénzem miatt. Neked mentális gondjaid vannak, iylen szarokra vetíted ki azt, hogy pancser vagy. Már bocs! Leírtam leírtuk neked, baszod felfogni, csak hajtod a hülyeséged. De meg is érdemled azt kell mondjam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 14. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akartam ilyen durva mint az előző hozzászólásomban, csak tegnap nagyon ideges voltam. Mégegyszer bocs, nem akrtam a torkodnak ugrani.

Nem vagyok troll. Ha kivágnak az meg nem érdekel. Tegyék azt, ha akarják. Ha fárasztó vagyok, ne olvasson senki. Amiket leírok meg a saját meggyőződésem, akinek nem inge....... Na mind1.

Pénzzel b.szni? Úgy hogy látszik az illetőn, pénz van a zsebében, és a bőre alatt. Olyan holmikban van, kocsival ami sokba kerül. Egy ilyen palira felfigyelnek csajok. Hát, így lehet pénzzel b.szni...... Ne mondd, hogy ezt nem lehet észrevenni valakin, hogy jól él?

VK OUT!!!!
2013. 12. 15. vasárnap 08:19  #58
Télanyó Télanyó
"keressek egy hányinger keltő valakit."
Na, ezt csak most olvastam... smile
Valóban, keress már és találj is, majd nyiss egy újabb topikot, " milyen a szex egy hányingerkeltő valakivel" címmel.
Most te vagy tényleg intenzíven hülyíted itt a "jónépet", vagy sürgősen keresd fel gyógyszerészed és háziorvosod. vigyor4
2013. 12. 15. vasárnap 08:08  #57
Télanyó Télanyó
A pénz, a kinézet, a sikeresség, szépség, a kigyúrt test, a bomba alak, a szép arc hozhat mennyiséget, de minőséget nem!Rég rossz, ha valaki a szexet darabra méri.
A téma címe, és a téma leírása teljes ellentétben áll egymással, most döntsük el, több, vagy jobb?
Mert baromira nem mindegy..., hogy most minőségről beszélünk, vagy "több lehetőségről", a kettő között semmiféle összefüggés nincs.
Egyetlen tuti szex bearanyozhatja a hónapod, míg végigkefélheted a hónap minden napját, más férfival, vagy más nővel - szarul - utána legfeljebb kiégett leszel és csalódott.
2013. 12. 14. szombat 22:55  #56
Törölt felhasználó (856700)
Pár gondolat erejéig hozzászólnék ehhez.

A pénz egyáltalán nem biztosíték semmire, illetve nem sokat jelent. Egyrészről ha valakiről messziről látszik, hogy "pénzes", mert olyan ruhákban jár, olyan kocsija van, az inkább az illető személyiségéről árulkodik. Azaz, hogy valószínűleg nagyképű és magamutogató. A másik oldalról pedig ha valakinek ez jön be, akkor csak gratulálni tudok ahhoz a lányhoz szintén. Aki visszafogott és kellően intelligens, hidd el nem a legdrágább ruhákban és legdrágább kocsival fog járni, még esetleg ha megtehetné, akkor sem - vagy legalább nem teszi ki az ablakba.

Valamennyire ide kapcsolódik a másik gondolatom, hogy szerintem mennyire nehéz tényleg intelligens és érdekes lányokat találni komoly kapcsolatra egyetem után, tehát 25-30 évesen. A szórakozóhelyeken például az esetek 95%-ban olyan kiábrándító lányokkal hoz össze a sors, hogy elképesztő, ezeken kívül igaz pedig csak a munkahely marad nagyrészt. Szóval csak hogy hozzak egy kis ellenpéldát, úgy érzem, hogy koromhoz képest kellően megalapozott egzisztenciával rendelkezem (amit hozzáteszem saját magam értem el sok tanulással és munkával, tehát nem az ölembe hullott), valamint a múltbeli visszajelzések alapján azért a kinézetemmel sincs gond smile Viszont ennek ellenére nehéz tényleg megfelelő komoly párt találni, legalább nekem ez a tapasztalatom, aztán lehet nekem nagyok csak az igényeim smile

VK OUT!!!!
2013. 12. 14. szombat 19:26  #55

VK OUT!!!!
2013. 12. 14. szombat 10:05  #54
Párducék Párducék
Megnéztem, ismét.

Szal hogy kell a pénzzel baszni? összetekerni és bedugni vagy hogy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 07. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 07. szombat 23:16
Megtennéd, hogy újra olvasod, amit a "de igenis lehet" aláírtam!
2013. 12. 14. szombat 06:35  #53
Törölt felhasználó (893602)
No, akkor rohadj egyedül pajtás. Nem akartam nálad okosabb lenni, egyszerűen leírtam ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott. Én kérek elnézést. Itt vinnyogsz hónapok óta, hajtogatod ugyanazt, aztán amikor valaki veszi a fáradtságot és próbál ötletelni meg segíteni akkor előjössz ezzel a 'Nálam ugyan ne akarj okosabb lenni" köcsög dumával és nyavajogsz tovább. Itt már annyian és annyifélét javasoltak, de te mindent félresöpörtél a bunkó stílusoddal. Két lehetőség van, vagy egy gyökér troll vagy, akkor jó lenne ha végre kibasznának a rákba innen, vagy tényleg ekkora lúzer, antiszociális kis pattanásos szűz gyerek vagy, ebben az esetben meg ha tényleg akkora észlény vagy, mint amilyennek gondolod magad, akkor egyed amit főzöl, ne túráztasd magad azon, hogy senki nem tud kicibálni a magad választotta nyomorból.
Ha ez a te nagy elméleted a zéletről, akkor örülnék ha igazolnád mielőtt bárkit, aki cáfolja, azt lehülyéznéd. Szexet akarsz? Csúnya csóró vagy? Akkó' bazmeg vagy felszívod magad, dolgozol, robotolsz, veszel fel pinahitelt és vásárolsz magadnak szexet, olyan nőtől aki ahihetetlenül kifinomut izlésednek és elvárásaidnak megfelelő , vagy indulj a Dunának, mielőtt még befagy (mert gondolom kötélre nem telik). Egyet ne tégy: ne fárassz már minket a nyavajgásoddal.
2013. 12. 13. péntek 19:21  #52
"ne keseredj el,"

"Fogalmam sincsen, milyen k.rva sz.r érzés a te helyedben lenni, és nem is tudok tanácsod adni, de próbálok OKOSNAK tűnni mások szemében, ezért az a tanácsom "Ne keseredj el" KÖSZ A SEMMIT!!!

"Szarni a külsőre"

"Keress egy olyan csajt aki, sehogy sem tetszik senkinek, és neked sem, mert ezt érdemled" "Ne vonzódj hozzá, mert az internet ÁLSZENTESKEDŐ viselkedéshez mérten felszínes dolognak számít, hogy vonzódj valakihez, és azt kell kamuzni, hogy nem számít a külső." DE IGENIS számít!!!! Kösz de nekem nem kell olyan csaj aki nem tetszik. Kösz de ha nem ÁLL FÖL TŐLE, akkor akármilyen király belősje lehet, meg lepedőakrobata, AKKOR SEM!!!!!!!! Elhiszem h minden ronda ember a földön a legjobb mindenben!! "Aki ronda biztos jobb a szexben" Elhiszem neked mert te tapasztaltad, de bocs, ha nem vonzódom hozzá (Tudom ez felszínes dolog itt az interneten vonzódni valakihez, mert ez egy buta ostóba, tróger, balkáni ország), de ez van.

Összeségében az a tanácsod, hogy fogalmad sincsen, és keressek egy hányinger keltő valakit.
Kösz majd meggondolom, Áhhhhhhhh mégsem, inkább rohadok tovább egyedül!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 12. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 12. csütörtök 12:45
Nem tudom olvasod e még. De ne keseredj el, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Szarni a külsőre. Ha egymásra kattantok, akkor úgyis valószínű szebbnek fogod látni, mint más és a szexben meg végképp mindegy. Két éve volt egy lány, aki párszor betársult hozzánk harmadiknak. Nem mondhatnám, hogy külsőre akkora extra lett volna, meg mivel nem voltam belé szerelmes így nem is voltam elfogult. Ám amit az ágyban műveltek a feleségemmel, azt soha nem felejtem el. Később sokat beszélgettünk erről a párommal és ő is meg volt lepve, hogy mit hozott ki belőle ez a csjaszi. (Meg belőlem is persze) Sajnos azóta férjhez ment és van egy gyereke is, de még most is feláll a f..szom, ha arra gondolok, mit meg lehetett vele csinálni. Mondjuk annyi jó van a dologban, hogy pár dologra azóta rákapott a párom is és kettesben is jókat tudunk vadulni, de hármasban még olyan elementárisakat senkivel nem keféltünk, mint vele. Talán egyszer még összesodor vele minket az élet.
Baszhatod a külsőt, ha egy mísz picsa lakozik a szép testben, nem azt kell nézni, hanem a tekintetét. Az mindent elárul, ha működik a vonzalom. Nyilván fordított eset is előfordul, volt igazán szép barátnőm is, jó volt az ágyban, bár akkoriban még lájtosabban nyomtam én is és nem biztos, hogy amire manapság igényem van, az bejönne neki.
2013. 12. 12. csütörtök 12:45  #51
Nem tudom olvasod e még. De ne keseredj el, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Szarni a külsőre. Ha egymásra kattantok, akkor úgyis valószínű szebbnek fogod látni, mint más és a szexben meg végképp mindegy. Két éve volt egy lány, aki párszor betársult hozzánk harmadiknak. Nem mondhatnám, hogy külsőre akkora extra lett volna, meg mivel nem voltam belé szerelmes így nem is voltam elfogult. Ám amit az ágyban műveltek a feleségemmel, azt soha nem felejtem el. Később sokat beszélgettünk erről a párommal és ő is meg volt lepve, hogy mit hozott ki belőle ez a csjaszi. (Meg belőlem is persze) Sajnos azóta férjhez ment és van egy gyereke is, de még most is feláll a f..szom, ha arra gondolok, mit meg lehetett vele csinálni. Mondjuk annyi jó van a dologban, hogy pár dologra azóta rákapott a párom is és kettesben is jókat tudunk vadulni, de hármasban még olyan elementárisakat senkivel nem keféltünk, mint vele. Talán egyszer még összesodor vele minket az élet.
Baszhatod a külsőt, ha egy mísz picsa lakozik a szép testben, nem azt kell nézni, hanem a tekintetét. Az mindent elárul, ha működik a vonzalom. Nyilván fordított eset is előfordul, volt igazán szép barátnőm is, jó volt az ágyban, bár akkoriban még lájtosabban nyomtam én is és nem biztos, hogy amire manapság igényem van, az bejönne neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 09. hétfő 11:08
Tényleg nem tudtok segíteni rajtam, csak én segythetek magamon, és nem kell sajnálnotok.

Nem reménykedem abban, hogy vki megsajnál és rám mászik, régesrég letettem a társkeresésről itt, ezért indult az a fórum is.

Na én befejeztem! Pá!
2013. 12. 09. hétfő 13:00  #50
vazelinator vazelinator VIP Admin
valóban lassan vissza fordulhatnánk.

témát ki beszéltük már úgyhogy a minőségi kinézetű partnerhez minőségi szex tudás járhat e?
de vajon a minőségi kinézetű partner szextudás csúcsának adásához vezet, vagy annak át lépésre is sarkal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 12. 09. hétfő 10:37
Ez a topic is átalakult "segítsünk Vadászkutyán" topická? nyes

Nyilván, mert az alap fölvetés hülyeség! Nincs semmilyen összefüggés a kinézet és a szexuális viselkedés között. Se pozitív se negatív értelemben. Egy ember a kinézetétől függetlenül lehet szexisten(nő) vagy egy bénaság.
Sőt ugyan az az ember az egyik emberrel egy bénaság egy másikkal szexisten. smile

Kutyának pedig a pénzt nem kurvára, hanem pszichológusra, vagy egy jó kineziológusra kellene költse!
2013. 12. 09. hétfő 11:23  #49
Törölt felhasználó (885746)
Csak simán ismerkedned kellene ,beszélgetni egy lánnyal ,menet közben rögtön kiderül,hogy őt keresed-e,ha mégse illedelmesen elköszönsz és próbálkozol egy másiknál,egyből semmi nem fog menni,nagyon rosszul állsz neki a dolognak így nem is fog sikerülni,legyen bátorságod oda állni és beszélgetni és a nemet is elfogadni....senkinek nem sikerül elsőre,ja és ne a tökéletest keresd olyan nincs is,éld ki magad ,szórakozz ,ha már érett lettél a dologra akkor jöhet az igazi smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 09. hétfő 11:08
Tényleg nem tudtok segíteni rajtam, csak én segythetek magamon, és nem kell sajnálnotok.

Nem reménykedem abban, hogy vki megsajnál és rám mászik, régesrég letettem a társkeresésről itt, ezért indult az a fórum is.

Na én befejeztem! Pá!
2013. 12. 09. hétfő 11:08  #48

Na én befejeztem! Pá!
2013. 12. 09. hétfő 10:37  #47
Törölt felhasználó (745787)
Ez a topic is átalakult "segítsünk Vadászkutyán" topická? nyes

Nyilván, mert az alap fölvetés hülyeség! Nincs semmilyen összefüggés a kinézet és a szexuális viselkedés között. Se pozitív se negatív értelemben. Egy ember a kinézetétől függetlenül lehet szexisten(nő) vagy egy bénaság.
Sőt ugyan az az ember az egyik emberrel egy bénaság egy másikkal szexisten. smile

Kutyának pedig a pénzt nem kurvára, hanem pszichológusra, vagy egy jó kineziológusra kellene költse!
2013. 12. 09. hétfő 09:38  #46
Igen privátban beszélgettünk, de feladtam az imént. A követleztetésem az, amit le is írtam neki, hogy a gondolkodás móddal van probléma, nem mással.
Első alkalomra túl jó nőt akar, és azzal is kb mindent a szex terén. Egy kurva azért sem jó, mert a nagy részük csúnya, a szebbek meg drágák. Ráadásul össze szed valamit a nagy izgalomban, aztán oda az egész. Egy átlagos csajt kell találni, aki megszeret benne valamit, és ott ha bénázik sem lesz gáz. Őszinteség, nem kell azt mondani, hogy végig dugta az összes nőt a világon. Még egy gyakorlott ember is bénázhat egy új csajnál az első alkalommal. Nem mellesleg egy kurvától semmit nem fog tanulni, 5 perc alatt lerendezi, és oda a pénz is.
Ahogy leírta külsőleg nincs vele probléma, de ahogy észrevettem azért úgymond sajnáltatja itt magát, mert abban reménykedik, hogy az itteni társkeresőben majd megszánja valaki. Hát elmondtam, hogy a nagyrésze kamu, és férfi, a maradék nagyrésze pénzért szolgáltat, ami csak később derül ki, akik meg komolyak, azoknak meg talpra esett férfi kell. Egyébként én tudok olyan nőket, akik tényleg jók, és azt gondolná az ember, hogy a mostani tipikus pasik jönnek be nekik, erre azt látni, hogy már több éve szőrös, átlagos testalkatú, tetkó nélküli pasikkal vannak. Azért mert azt látni, hogy mindneki gyúrni jár, nyomatják magukba a koxot, meg varratják a tetkókat, attól az menő? Szórakozóhelyen lehet, de a leírtak alapján oda nem jár, meg nem is érdemes. Bár talán egyszer érdemes volna, megjátszani, a részeget, odamenni egy szintén illuminált állapotban lévő lányhoz, aztán valahol meghúzni, persze védekezve. Annál úgysem számít, úgyem fog emlékezni, csak vigyázni kell le ne hányjon.
Szóval én elmondtam neki, amit tudtam tanácsolni, többet nem foglalkozom vele, vagyis nem szándékozom, mert feleslegesnek érzem, ha ezek után sem érti meg, amit mondani akarok.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 20:16
tényleg írd le kutya, többen is vannak itt akik tudnak segíteni, úgymond "sript"-eket" adni a nőkhöz, amivel elindulhatsz, neki indulhatsz.
de javaslom a csevegőket, hisz ott elég sok-sok lehetőséged van, ha az egyik megközelítés nem jön be hölgyeknek akkor próbálkozol mással, s meg lesz akár a saját módszered a végére.
s nem minden a kinézet a partner meghódításához.
olykor a mersz, ha nem próbálod meg akkor nem lesz igen.
nem egy szép nő ecseteli a bárba, hoyg a pasik nem mernek oda menni hozzá, aki meg oda megy hozzá az meg már magába döntött jó pár bátorság felest. (nem véletlen, hangzik el néha az emberek szájából, ennek, hogy lehet ilyen nője, vette a bátorságot és beszélgetett vele)
2013. 12. 09. hétfő 09:15  #45
Privátban váalszoltam már neki vazelinátor!

De ha ragaszkodsz hozzá leírhatom, de semmiben nem különbözne attól, amit korábban írtam.

Annyi különbség lenne, hogy most van munkám, de muszály lesz váltani, mert éjszaka dolgozom, és nem állapot, igaz most ez is jól jön. smile
2013. 12. 08. vasárnap 20:16  #44
tényleg írd le kutya, többen is vannak itt akik tudnak segíteni, úgymond "sript"-eket" adni a nőkhöz, amivel elindulhatsz, neki indulhatsz.
de javaslom a csevegőket, hisz ott elég sok-sok lehetőséged van, ha az egyik megközelítés nem jön be hölgyeknek akkor próbálkozol mással, s meg lesz akár a saját módszered a végére.
s nem minden a kinézet a partner meghódításához.
olykor a mersz, ha nem próbálod meg akkor nem lesz igen.
nem egy szép nő ecseteli a bárba, hoyg a pasik nem mernek oda menni hozzá, aki meg oda megy hozzá az meg már magába döntött jó pár bátorság felest. (nem véletlen, hangzik el néha az emberek szájából, ennek, hogy lehet ilyen nője, vette a bátorságot és beszélgetett vele)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 13:36
Akkor engedj meg egy kérdést!

Neked most konkrétan mi bajod is van? Csúnya vagy? Miért tartod magad annak, ha az vagy? Csóró vagy? Mit dolgozol? Tudsz változtatni akármelyiken is? Akarsz rajta változtatni? Szűz vagy? Vagy nehezen találsz párt?

Légyszi ha tudsz minden kérdésre válaszólj! Akár hiszed, akár nem, de segíteni próbálok.
2013. 12. 08. vasárnap 13:36  #43
Akkor engedj meg egy kérdést!

Neked most konkrétan mi bajod is van? Csúnya vagy? Miért tartod magad annak, ha az vagy? Csóró vagy? Mit dolgozol? Tudsz változtatni akármelyiken is? Akarsz rajta változtatni? Szűz vagy? Vagy nehezen találsz párt?

Légyszi ha tudsz minden kérdésre válaszólj! Akár hiszed, akár nem, de segíteni próbálok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 12:44
Dako!

Számít a kinézet IS, mégegyszer IS!! és A belső IS!!!
Én úgy gondolom, mindkettő kell.
Teljességgel nyilvánvaló, hogy HOSSZÚTÁVON az utóbbi kell!
Én sem akarnék egy elviselhetetlen nőt az életembe, és szerintem senki.
De én egyetértek Feri 30-al! Kell vonzalom a külsőhöz, az első pillanattól kezdve. Aztán beszélsz vele, elvégre bejön neked külsőre, ezért mész oda hozzá.
Igen tele van világ jobbnál jobb nőkkel, akik semmire nem jók, mert megengedhetik maguknak azt a stílust, ami kibirhatatlanná teszi őket, de, így is baromi nagy lesz a kereslet irántuk. Szerintem nincs ez másképpen a másik oldalon sem. Egy jól kinéző csávó is elég sok mindent megengedhet magának Ő is tisztában van ezzel, de ettől függetlenül nem a csajozási sikerei nem romlanak.
2013. 12. 08. vasárnap 12:44  #42
Dako!

Számít a kinézet IS, mégegyszer IS!! és A belső IS!!!
Én úgy gondolom, mindkettő kell.
Teljességgel nyilvánvaló, hogy HOSSZÚTÁVON az utóbbi kell!
Én sem akarnék egy elviselhetetlen nőt az életembe, és szerintem senki.
De én egyetértek Feri 30-al! Kell vonzalom a külsőhöz, az első pillanattól kezdve. Aztán beszélsz vele, elvégre bejön neked külsőre, ezért mész oda hozzá.
Igen tele van világ jobbnál jobb nőkkel, akik semmire nem jók, mert megengedhetik maguknak azt a stílust, ami kibirhatatlanná teszi őket, de, így is baromi nagy lesz a kereslet irántuk. Szerintem nincs ez másképpen a másik oldalon sem. Egy jól kinéző csávó is elég sok mindent megengedhet magának Ő is tisztában van ezzel, de ettől függetlenül nem a csajozási sikerei nem romlanak.
/ 4