Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Magyarán szólva:

Aki jól néz ki, (férfiak esetén és/vagy pénzes), az több lehetőséghez (szex) jut az életben, kevésbé előnyösebb külsejű társaiknál (férfiak esetében és/vagy csóró). Hiszen, aki több tapasztalattal rendelekezik, annak jobb, így van ez a munka világában is. Pályakezdő akassza föl magát vagy ugorjon a Dunába.

Az eddigi hozzászólások

2013. 12. 08. vasárnap 12:30  #41
Törölt felhasználó (69371)
Figyelj! Ebebn igazad van, hogy előbb kívülről látod az illetőt. lehet először visszataszító is, mert mondjuk épp pattanásos (na de hát rendszertelen nemi élet, vagy ételtől is lehet), de közben olyan szeme, tekintete, szája van, hogy nem is kellene foglalkozni a patannással. Ez csak egy példa. ha hagyod, hogy legalább pár szót váltsatok, lehet totál fordul az egész. Lehet olyan szimpatikus a hangja, vagy vicceseket mond, hogy máris adsz egy esélyt. Az igazi nőknek, vagy épp férfinak számít ez.
Tudok olyan nőt, aki tényleg bomba csaj, de amint megszólal, egy egész TSZ esik ki a szájából, vagy épp nem tud viselkedni emberek között.
Azt is el kell dönteni, hogy csak sz a lényeg, hogy egy Gucci táska lógjon rajtad, ami használhatatlan, vagy egy olcsóbb kínai, amibe tudsz pakolni, amire számíthatsz. érdekes hasonlat, aki nem hülye, az érti mire gondolok.
Nem a kinézet számít, hanem, hogy mennyire becsüljük meg a másikat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 07. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2013. 12. 07. szombat 11:45
Nem hiszem, hogy a szexben van jelentősége a kűlsőnek..
viszont az odáig vezető útban 80%-ban döntő szerepe van!
Esélyt nem kap általában az az ember, aki kűlsőleg nem vonzó!
Ezzel kezdődik egy ismerkedés...persze ha megismerjük
változhat a helyzet, de ez ritka..esetleg társaságon belűl
egy beszélgetés, vagy bármi ami az elsődleges elutasítást
feloldja, vezethet sikerre! Mikor az ember fog meg, nem a
teste! smile
2013. 12. 07. szombat 23:16  #40
Törölt felhasználó (846377)
Megtennéd, hogy újra olvasod, amit a "de igenis lehet" aláírtam!
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2013. 12. 06. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 06. péntek 14:15
"De igenis lehet"

Nem mondod????? És hogy szoktad??
2013. 12. 07. szombat 23:07  #39
Akkor tehát többen is kimodjátok, hogy egy szép nő, a szépségén kívűl SEMMIT nem tud nyújtani? smile
(Ez egy válasz Mork7 üzenetére (2013. 12. 07. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 07. szombat 10:16
A te hozzászólásod és az enyém, ha jól veszem ki a szavakból, akkor körülbelül hasonló tapasztalatokat sejtet (tehát az átlagon aluliak legalább törekszenek, az átlagon felüliek gyakran elég gagyik az ágyban), viszont én egy szóval nem mondtam, hogy a ducik jobbak (hozzáteszem, hogy azt sem mondtam, hogy rosszabbak lennének), hiszen ez is személytől függ. Megjegyezném, hogy a legnagyobbat egy 10/9es csajjal élveztem, de vele az volt a gond, hogy szinte semmit sem csinált, és amit csinált azt sem magától, hanem rá kellett vezetni. Sokkal jobban szerettem a szexet az előző kapcsolatom idején, aki valljuk be, 10/7es volt. Viszont vele nem volt semmi fennakadás.
2013. 12. 07. szombat 22:40  #38
Akkor mégis csak izagak az sztereotípia, miszerint, amelyik alma kívűlről szép, belül rohad. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 07. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2013. 12. 07. szombat 08:33
Tapasztalataim szerint (20-30 éves lányok), aki nagyon rendben van külsőleg, szép arc+jó test és ezt tudja is magáról, na ők egy nagy nulla. Egyáltalán nem teszik oda magukat, de minek is, úgyis bármikor megkapnak szinte bárkit.
Az átlagos külsővel rendelkezők, vagy kicsivel felette, ők a legjobbak, velük lehet felszabadultan szexelni. Az átlagos felett olyan lányokat értek, aki pl szép is, okos is, jó a teste, de pl nagyon alacsony és ez őt eléggé zavarja. smile Vagy olyan, akinek szép az arca, bomba popsi, jó alak, de nincs vagy csak nagyon kicsi a cicije. Ilyen barátnőm nem is egy volt, és mind erősen igyekezett kompenzálni az (ő általa feltételezett) hiányosságát. wink
Szóval a szex minőségére nem kifejezetten a külső megjelenés alapján próbálnék következtetn. Ami biztosan pozitív irányba befolyásolja a szex minőségét, az az intelligencia, ápoltság, sportos életvitel. Ez valószínű nem csak a nőkre, hanem pasikra is igaz.
2013. 12. 07. szombat 11:45  #37
Törölt felhasználó (816802)
Nem hiszem, hogy a szexben van jelentősége a kűlsőnek..
viszont az odáig vezető útban 80%-ban döntő szerepe van!
Esélyt nem kap általában az az ember, aki kűlsőleg nem vonzó!
Ezzel kezdődik egy ismerkedés...persze ha megismerjük
változhat a helyzet, de ez ritka..esetleg társaságon belűl
egy beszélgetés, vagy bármi ami az elsődleges elutasítást
feloldja, vezethet sikerre! Mikor az ember fog meg, nem a
teste! smile
2013. 12. 07. szombat 10:16  #36
Mork7 Mork7
A te hozzászólásod és az enyém, ha jól veszem ki a szavakból, akkor körülbelül hasonló tapasztalatokat sejtet (tehát az átlagon aluliak legalább törekszenek, az átlagon felüliek gyakran elég gagyik az ágyban), viszont én egy szóval nem mondtam, hogy a ducik jobbak (hozzáteszem, hogy azt sem mondtam, hogy rosszabbak lennének), hiszen ez is személytől függ. Megjegyezném, hogy a legnagyobbat egy 10/9es csajjal élveztem, de vele az volt a gond, hogy szinte semmit sem csinált, és amit csinált azt sem magától, hanem rá kellett vezetni. Sokkal jobban szerettem a szexet az előző kapcsolatom idején, aki valljuk be, 10/7es volt. Viszont vele nem volt semmi fennakadás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 06. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 06. péntek 21:21
Ez sem feltétlen így van. Akár mondhatnánk azt is, hogy ezzel csak azok védekeznek, akik kövérek, vagy nem olyan vonzóak, hogy ezzel az állítással tegyék magukat kívánatossá, hogy mennyire kitartóak és bevállalósak.

Én ilyen eseteket mondanék:

1. a ducibb, csúnyáskább, átlag alatti nők közül, van aki nagyon jó szerető, jó a szexben, bevállalós, de ennek ellenére nem túl nagy számban vannak jelen
2. az átlagosak a legjobbak, ki sem nézné belőlük az ember
3. a kívül bomba, igazi fasz állító csajok okozzák a legnagyobb negatív meglepetést, mint egy deszka, mindenért nyavajog, ki nem néznéd, de szalvétával fogja meg a cerkát, közel áll a nullához, az aktus után rájössz mennyivel többet ér a markod

Aki azt mondja a duci, stb nők, jobbak az ágyban, mert tudják, jobban kell bizonyítaniuk, az kb olyan, mintha a kisfarkú férfi azzal nyugtatná magát, hogy használni kell tudni. Tehát a párhuzam kb ugyanaz.

Nyílván a legtöbb ember, férfi, aki nem olyan fess, az magához való nőt keres (már aki értelmes, és tisztában van magával), így neki ők lesznek a legjobbak, persze mert jobbat úgysem fog soha kipróbálni. Arra akarok célozni, hogy ez sem olyan állítás, ami objektív lenne, főleg, hogy a fórumra írok nagy többsége valami gátlástól szenved, olyan amilyen. (Kinek nem inge...)
2013. 12. 07. szombat 08:33  #35
Törölt felhasználó (880586)
Tapasztalataim szerint (20-30 éves lányok), aki nagyon rendben van külsőleg, szép arc+jó test és ezt tudja is magáról, na ők egy nagy nulla. Egyáltalán nem teszik oda magukat, de minek is, úgyis bármikor megkapnak szinte bárkit.
Az átlagos külsővel rendelkezők, vagy kicsivel felette, ők a legjobbak, velük lehet felszabadultan szexelni. Az átlagos felett olyan lányokat értek, aki pl szép is, okos is, jó a teste, de pl nagyon alacsony és ez őt eléggé zavarja. smile Vagy olyan, akinek szép az arca, bomba popsi, jó alak, de nincs vagy csak nagyon kicsi a cicije. Ilyen barátnőm nem is egy volt, és mind erősen igyekezett kompenzálni az (ő általa feltételezett) hiányosságát. wink
Szóval a szex minőségére nem kifejezetten a külső megjelenés alapján próbálnék következtetn. Ami biztosan pozitív irányba befolyásolja a szex minőségét, az az intelligencia, ápoltság, sportos életvitel. Ez valószínű nem csak a nőkre, hanem pasikra is igaz.
2013. 12. 06. péntek 21:21  #34
Ez sem feltétlen így van. Akár mondhatnánk azt is, hogy ezzel csak azok védekeznek, akik kövérek, vagy nem olyan vonzóak, hogy ezzel az állítással tegyék magukat kívánatossá, hogy mennyire kitartóak és bevállalósak.

Én ilyen eseteket mondanék:

1. a ducibb, csúnyáskább, átlag alatti nők közül, van aki nagyon jó szerető, jó a szexben, bevállalós, de ennek ellenére nem túl nagy számban vannak jelen
2. az átlagosak a legjobbak, ki sem nézné belőlük az ember
3. a kívül bomba, igazi fasz állító csajok okozzák a legnagyobb negatív meglepetést, mint egy deszka, mindenért nyavajog, ki nem néznéd, de szalvétával fogja meg a cerkát, közel áll a nullához, az aktus után rájössz mennyivel többet ér a markod

Aki azt mondja a duci, stb nők, jobbak az ágyban, mert tudják, jobban kell bizonyítaniuk, az kb olyan, mintha a kisfarkú férfi azzal nyugtatná magát, hogy használni kell tudni. Tehát a párhuzam kb ugyanaz.

Nyílván a legtöbb ember, férfi, aki nem olyan fess, az magához való nőt keres (már aki értelmes, és tisztában van magával), így neki ők lesznek a legjobbak, persze mert jobbat úgysem fog soha kipróbálni. Arra akarok célozni, hogy ez sem olyan állítás, ami objektív lenne, főleg, hogy a fórumra írok nagy többsége valami gátlástól szenved, olyan amilyen. (Kinek nem inge...)
(Ez egy válasz Mork7 üzenetére (2013. 12. 06. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 06. péntek 19:59
Véleményem szerint aki jól néz ki, illetve könnyen szerez magának partnert az gyakran önző az ágyban, de aki kevésbé szép, esetleg túlsúlyos, az viszont törekszik, valamint roppantul hálás tud lenni. A minőség meg alapvetően változó, hiszen nincs két ugyanolyan dugás, még 2 ember közt sem. Viszont egyet biztos állíthatok, hogy velem gyakran előfordul, hogy nem ilyen fullos dámákra hajtok, hanem inkább átlagos, vagy átlagon felüli hölgyekre, aztán később kiderül, hogy nem is érte volna meg. Szóval lehet erre-arra következtetni, de szerintem viszonylag ritkán jön be, hogy jó kinézet = jó szex. Meg is mondom miért gondolom így. Azért, mert amikor ott vagyunk szex előtt, akkor egy jól kinéző emberrel szemben magasabbak az elvárásaink. Viszont ő is ember, ezért vagy tudja teljesíteni elvárásunkat vagy nem. Persze lehet mondani, hogy a szex olyan mint a pizza: ha jó akkor jó, de ha nem jó akkor is jó, viszont mindenki tudja, hogy egy margaréta azért nem egy 6 kívánság.
Szóval lehet összefüggés, de nem a lényeges dolgokban. Ha jó valaki illata (kvázi jól szituált) azzal csak jobban érzi magát az ember, ezért csaphatja be magát, és gondolhatja azt másnap reggel, hogy milyen jó volt este a szex. De ez a tényen nem változtat, ha valaki középszerű, attól még lehet "szexisten", illetve fordítva, ha valaki jól néz ki, attól még lehet gagyi vele a szex.
2013. 12. 06. péntek 19:59  #33
Mork7 Mork7
Véleményem szerint aki jól néz ki, illetve könnyen szerez magának partnert az gyakran önző az ágyban, de aki kevésbé szép, esetleg túlsúlyos, az viszont törekszik, valamint roppantul hálás tud lenni. A minőség meg alapvetően változó, hiszen nincs két ugyanolyan dugás, még 2 ember közt sem. Viszont egyet biztos állíthatok, hogy velem gyakran előfordul, hogy nem ilyen fullos dámákra hajtok, hanem inkább átlagos, vagy átlagon felüli hölgyekre, aztán később kiderül, hogy nem is érte volna meg. Szóval lehet erre-arra következtetni, de szerintem viszonylag ritkán jön be, hogy jó kinézet = jó szex. Meg is mondom miért gondolom így. Azért, mert amikor ott vagyunk szex előtt, akkor egy jól kinéző emberrel szemben magasabbak az elvárásaink. Viszont ő is ember, ezért vagy tudja teljesíteni elvárásunkat vagy nem. Persze lehet mondani, hogy a szex olyan mint a pizza: ha jó akkor jó, de ha nem jó akkor is jó, viszont mindenki tudja, hogy egy margaréta azért nem egy 6 kívánság.
Szóval lehet összefüggés, de nem a lényeges dolgokban. Ha jó valaki illata (kvázi jól szituált) azzal csak jobban érzi magát az ember, ezért csaphatja be magát, és gondolhatja azt másnap reggel, hogy milyen jó volt este a szex. De ez a tényen nem változtat, ha valaki középszerű, attól még lehet "szexisten", illetve fordítva, ha valaki jól néz ki, attól még lehet gagyi vele a szex.
2013. 12. 06. péntek 18:42  #32
vazelinator vazelinator VIP Admin
Meglepődnél te is, hogy olykor a legpedánsabbak, a legápoltabbak, szó szerint az ápolatlanságra, vagy igénytelenségre hajtanak alkalmi partnerükben. Rendes partnerüket meg a társadalmilag rájuk vonatkozó elvárásoknak megfelelően választják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 06. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 12. 06. péntek 11:28
Valljuk be, amennyiben a fizikai megjelenés nem utal betegségre, ápolatlanságra, vagy igénytelenségre, úgy vajmi kevés köze van a szexuális vonzerőhöz.

A szexuális vonzerő néhány kivételes esettől eltekintve csak két ember között értelmezhető, aminek számos titkos, harmadik személyek által észlelhetetlen tényezője van. Sokszor ezek nem is tudatosulnak.
Annyi azonban bizonyosnak tűnik, hogy a megjelenés illetve a sikeresség (anyagi értelemben is) valami belső tartás kivetülése és a szerencse keveréke.
De nincs szerencséje annak, akinek nincs belső tartása.

Kutyusunknak e belső tartás megtalálásán illetve megerősítésén kellene fáradoznia. Első lépés talán az lenne, hogy a változtatandót ne magán kívül keresse! smile
2013. 12. 06. péntek 14:15  #31
Párducék Párducék
"De igenis lehet"

Nem mondod????? És hogy szoktad??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 16:56
Mi az, hogy jól néz ki?

Akire az ellenkező neműek többsége mondja, hogy jól néz ki.

Nem értem miért lenne beteges föltevés? Aki több embernek tetszik, mint az átlag ember, annak több lehetőség jut a dugásra. Ebből következik, hogy sok tapasztalatod szerez, refencia élményeket, több új dologgal találkozik, amit visz magával a következő partnerhez. Aki kapos, nem véletlenül az.

"Tömören, röviden: a pénz az csak papír. És azzal, mint olyan, nem lehet baszni. Legfennebb baszatni"

De igenis lehet, egy új gazdag kis k.cs.göt szétszednek a csajok. Mert ma már egyre inkább a készbe akarják betenni a s.ggüket.
2013. 12. 06. péntek 11:28  #30
Valljuk be, amennyiben a fizikai megjelenés nem utal betegségre, ápolatlanságra, vagy igénytelenségre, úgy vajmi kevés köze van a szexuális vonzerőhöz.

A szexuális vonzerő néhány kivételes esettől eltekintve csak két ember között értelmezhető, aminek számos titkos, harmadik személyek által észlelhetetlen tényezője van. Sokszor ezek nem is tudatosulnak.
Annyi azonban bizonyosnak tűnik, hogy a megjelenés illetve a sikeresség (anyagi értelemben is) valami belső tartás kivetülése és a szerencse keveréke.
De nincs szerencséje annak, akinek nincs belső tartása.

Kutyusunknak e belső tartás megtalálásán illetve megerősítésén kellene fáradoznia. Első lépés talán az lenne, hogy a változtatandót ne magán kívül keresse! smile
2013. 12. 05. csütörtök 23:29  #29
Törölt felhasználó (898996)
főleg, hiába tetszik vki, ha az ágyban mást akar mint én....

és a sovány kérdéshez....
tény, h az xxxxl méretes hölgyeknél már igen nagy a kihívás.
ám azért azt elmondanám, h habár én is telt vagyok, igencsak hajlékony....
szóval, sztem ezt a témát ki is veséztem wink
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 23:24
minden nő szép maga módján, útján. mindegyikben meglehet találni a szépet.
csak megfelelő ember kell aki arra vevő is, mert mint írtad mindenkinek más az mi tetszik.

sőt ha úgy nézem, ha egy bizonyos típusú partnertől kapsz fenomenális szexet, akkor nem válhat számodra ideális alakú partner mintává? azaz ugyan olyan alkatú kinézetűek lesznek az ideáljaid ?
2013. 12. 05. csütörtök 23:24  #28
minden nő szép maga módján, útján. mindegyikben meglehet találni a szépet.
csak megfelelő ember kell aki arra vevő is, mert mint írtad mindenkinek más az mi tetszik.

sőt ha úgy nézem, ha egy bizonyos típusú partnertől kapsz fenomenális szexet, akkor nem válhat számodra ideális alakú partner mintává? azaz ugyan olyan alkatú kinézetűek lesznek az ideáljaid ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 23:14
na és ki a csúnya???
neked én, másnak más..... bocs, de ez rossz logika levele
2013. 12. 05. csütörtök 23:14  #27
na és ki a csúnya???
neked én, másnak más..... bocs, de ez rossz logika levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857484)
2013. 12. 05. csütörtök 18:29
A csúnya nők soxor az ágyban kompenzálnak nyes
2013. 12. 05. csütörtök 23:13  #26
jól írod és mikor végigolvastam, pont erre akartam kitérni.

a "csajok" kotorásznak.
a "nők" többre vágynak.
ez a véleményem.
bár, nem vagyok mérvadó, mert olyan ritka nő vagyok, aki utál vásárolni, és az anyagi világ nagyon nem vonz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 18:42
Az ami formálisan logikusnak tűnik koránt sem biztos, hogy kiállja a valóság próbáját.

Nem lehet azt megfogni mi az, hogy jól néz ki. Nincs olyan, hogy emberek többsége! Az van, hogy néha egy-egy arcot, formát időlegesen fölkapnak.
A legtöbb nő nem a pénztárcádban kotorászik, vagy collostokkal, szögmérővel méreget mielőtt rád pistul. De neked valszeg hiába magyarázom, hogy hosszú ideje eltévedtél és rossz felé keresed a kiutat...
2013. 12. 05. csütörtök 19:27  #25
Már korábban leírtam. Az neki a baja, hogy saját maga szerint csúnya, és/vagy csóró, ezért szóba sem állnak vele a nők. De itt sír, ahelyett, hogy tenne ellene. Ha nem csóró, akkor adhat a külsejére, ha csóró, akkor vállaljon többlet munkát. Valamit valamiért. De ezt nem fogja belátni, mert hibás mindenki, az egész világ. Az ilyen akkor menjen remetének. Most mi más tanácsot tudsz neki adni? Ha adsz, akkor is leugat, mert nem képes elismerni.
Amit leírtál én is kifejtettem neki, állandóan szép, nem szép, kis fasz, nagy fasz. Na ezek az emberek oly keveset tudnak a szexről, csak ezzel takaróznak, ahelyett, hogy a valós hiba megoldásán gondolkoznának, nem iinkább tt sírnak.

Befejeztem!
(Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 18:48
Hát helló.

Már ne is haragudj de nem nagyon értem, hogy most neked mi is a kérdésed a fórumban. Van egyáltalán?

Vagy azt akarod közölni mindenkivel, hogy aki szép az jobb az ágyban? De miért is?
Vagy aki szép, az többet szexel? Talán, de ez is a nőkre vonatkozhat inkább, mert ugye a pasiknál ez nem így működik. Egy pasi nem szép, hanem vonzó vagy nem vonzó.
És ez szerintem nem a kinézetén múlik elsősorban. De egy „csúnya” pali is szexelhet reggeltől estig, ha van egy párja. Nem?
Már ne is haragudj, de te szűz vagy? Ez a gondod? Csak mert írtad, hogy rossz aggszűznek lenni ennyi évesen.
Szerintem tényleg el kellene menned egy „dolgozó lányhoz”, aki az érettebb korosztályt képviseli és ő hidd el, hogy meg fog szabadítani minden feszültségedtől. És ezt nem viccből vagy bántásból írom neked.
Ha nem lépsz, így maradsz. Picit meg vagy keseredve ahogy látom…

És ha már nem vagy szűz, akkor magabiztosabban fogsz tekinteni a párkeresésre. Gondold meg.
2013. 12. 05. csütörtök 18:48  #24
jn-31 jn-31
Hát helló.

Már ne is haragudj de nem nagyon értem, hogy most neked mi is a kérdésed a fórumban. Van egyáltalán?

Vagy azt akarod közölni mindenkivel, hogy aki szép az jobb az ágyban? De miért is?
Vagy aki szép, az többet szexel? Talán, de ez is a nőkre vonatkozhat inkább, mert ugye a pasiknál ez nem így működik. Egy pasi nem szép, hanem vonzó vagy nem vonzó.
És ez szerintem nem a kinézetén múlik elsősorban. De egy „csúnya” pali is szexelhet reggeltől estig, ha van egy párja. Nem?
Már ne is haragudj, de te szűz vagy? Ez a gondod? Csak mert írtad, hogy rossz aggszűznek lenni ennyi évesen.
Szerintem tényleg el kellene menned egy „dolgozó lányhoz”, aki az érettebb korosztályt képviseli és ő hidd el, hogy meg fog szabadítani minden feszültségedtől. És ezt nem viccből vagy bántásból írom neked.
Ha nem lépsz, így maradsz. Picit meg vagy keseredve ahogy látom…

És ha már nem vagy szűz, akkor magabiztosabban fogsz tekinteni a párkeresésre. Gondold meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az, hogy jól néz ki?

Nem értem miért lenne beteges föltevés? Aki több embernek tetszik, mint az átlag ember, annak több lehetőség jut a dugásra. Ebből következik, hogy sok tapasztalatod szerez, refencia élményeket, több új dologgal találkozik, amit visz magával a következő partnerhez. Aki kapos, nem véletlenül az.

"Tömören, röviden: a pénz az csak papír. És azzal, mint olyan, nem lehet baszni. Legfennebb baszatni"

De igenis lehet, egy új gazdag kis k.cs.göt szétszednek a csajok. Mert ma már egyre inkább a készbe akarják betenni a s.ggüket.
2013. 12. 05. csütörtök 18:42  #23
Az ami formálisan logikusnak tűnik koránt sem biztos, hogy kiállja a valóság próbáját.

Nem lehet azt megfogni mi az, hogy jól néz ki. Nincs olyan, hogy emberek többsége! Az van, hogy néha egy-egy arcot, formát időlegesen fölkapnak.
A legtöbb nő nem a pénztárcádban kotorászik, vagy collostokkal, szögmérővel méreget mielőtt rád pistul. De neked valszeg hiába magyarázom, hogy hosszú ideje eltévedtél és rossz felé keresed a kiutat...
Mi az, hogy jól néz ki?

2013. 12. 05. csütörtök 18:34  #22
Tapasztalat?

Végülis ez is logikus, mint amit én írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857484)
2013. 12. 05. csütörtök 18:29
A csúnya nők soxor az ágyban kompenzálnak nyes
/ 4