Dettó,ezzel mi is így vagyunk...
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 20:27
El sem tudom képzelni, hogy máshoz költözzek. Egy-két óra szex, több idegentől nem kell.
Egyet értek.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 20:27
El sem tudom képzelni, hogy máshoz költözzek. Egy-két óra szex, több idegentől nem kell.
nincs még egy nő aki engem elviselne, így én NEM adnám a feleségem
imádnám,persze csak ha lenne ilyen párom aki belemenne az ilyen izgalmas dolgokba,na meg ha mindkét hölgy duci lenne
a dolog tetszik! igazán izgalmas úgy volna, mint a pár évvel ezelőtti tv sorozatban volt, hogy cserélnek, költözéssel....pár napra, teljes joggal vagy jogon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)
2014. 01. 09. csütörtök 15:43
Csak érdekességképpen jutott eszembe ez a feleség csere, kíváncsi vagyok más mit szólna hozzá, és egyáltalán életképes, izgató e egy ilyen helyzet? Temrészetesen nem muszáj házasnak lenni hozzá, lehetne hölgycsere is de így jobban hangzik
Csak érdekességképpen jutott eszembe ez a feleség csere, kíváncsi vagyok más mit szólna hozzá, és egyáltalán életképes, izgató e egy ilyen helyzet? Temrészetesen nem muszáj házasnak lenni hozzá, lehetne hölgycsere is de így jobban hangzik