Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Érdekes és izgalmas lenne egy úgynevezett feleség csere, mint ahogy a neve is mutatja természetesen megismerkedés , és kellő szimpátia után a párok hölgy tagja elmenne a másik fél pasijához, akár egy órára , akár egy éjszakára...

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző tiltást is kaphat!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

2014. 01. 20. hétfő 13:28  #27
Törölt felhasználó (745787)
Az nyilvánvalóan hülyeség, hogy egy olyan kapcsolat, amelyik a nyitottságra épít az mindenképp jobb egy zárt kapcsolatnál. Nem is értem, hogyan tudnak ilyen gondolatok időnként föl-fölbukni.
smile
Minden kapcsolat önmagában értékelendő! Ha két ember valami mellett dönt arra biztos okuk van, és nincs szükség az erkölcsi értékelésre.
A témára térve, nagyon is izgi lehet egy másik lánnyal párcsere keretében eltöltött éjszaka, aztán reggel mindenki csatlakozik a párjához.
Pár éve történt, hogy egy négy párból álló baráti társaság megbeszéltük, hogy a lányok találomra mennek be a szobákba, egy panzióban voltunk, a fiúk meg egy bizonyos idő múlva elosztva a szobákat egymás között. smile Szóval nem tudtuk ki kivel van. smile
Én az egyik olyan lányt kaptam, akire legkevésbé vágytam, de hatalmas meglepetés volt kellemes irányban... smile
2014. 01. 20. hétfő 08:30  #26
korzol korzol
Én nem vitatkozni akartam veled. Ez csupán elmélkedésnek is felfogható. A módszerekben, megoldásokban lehet válogatni, azonban ez nem a rosz házasságok megmentésére. Lényege a feltétlen bizalom, és ez ott kevéssé van meg. Itt a lényeg az, hogy ki, hogy fogja fel a házasságot. Mert indulhat ugyan nagy szerelemként is, de előbb utóbb szövetség lesz belőle. És ez a lényeg. Szövetkezünk a másik féllel, hogy végig leéljük életünket eggyütt. Mert "mi ketten" vagyunk . És a gyerekek is csak vendégek, még fel nem nőnek, és mennek tovább. Tehát mi vagyunk. Mi csinálunk mindent. ha szexelünk másokkal, azt is eggyütt kell , hogy tegyük. Na most az hogy ebbe belefér e, hogy külön szobában csináljuk, vagy egymás előtt, az gusztus dolga. Mert lehet az egyik módszer izgalmasabb ha látjuk a másik párt, de lehet a másik is izgalmas, a titokzatosság, hogy odaát mit csinálnak a párommal. Kinek , hogy. MIndenesetre, ha már valakik eljutnak addig, hogy a párcsere létre jöhet, akkor úgy érdemes csinálni, hogy jó legyen. Mert mindezek felett, vannak még kérdések. Például, hogy meddig lehet elmenni. Én azt mondom, hogy ha vannak olyan szerencsések valakik akik gyakorolhatják a párcserét, vagy szigorúan a házaspárcserét
, mert találnak hasonlókat, akkor érdemes teljesen kihasználni a lehetőséget. Hogy ezen mit értek? Ha valakit érdekel kifejtem, bár ez már súrolja az erotikát.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 16. csütörtök 15:40
Szia! Nem bántás, de szerintem nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat, amivel reagáltam a Te hozzászólásodra! wave
----
A topik erről szól: "kellő szimpátia után a párok hölgy tagja elmenne a másik fél pasijához, akár egy órára , akár egy éjszakára..."
Ám Te azt írod, hogy: " És nem mellékesen ez nem tekinthető megcsalásnak, abban az esetben ha mind a négyen egy helyen és egyszerre csinálják, hiszen senki sem sumákol, bújik el, és hazudik a házastársának."
---
Nagy különbség, és valójában nem is oly nagy! Kinek mi tetszik! eljen

" ami ennek talán egy másik vetülete, és nem véletlen, hogy ezen a fórumon is szerepel valami olyan néven, hogy izgat ha dugják a felségemet. E mögött az van, hogy valóban sok férfit izgat. De valahogy ott egyoldalú a dolog, mert csak a feleséget dugja más férfi. Itt egy egyenlő felek csinálják, hisz a férj is azt csinálja a másik feleséggel"

Szerintem meg abszolút nem másik vetület! Ugyanis az, hogy "Izgat, ha megdugják a feleségemet", még nem jelenti azt, hogy "ÉN" ezen közben nem dugom (szeretgetem) a másét. Mert mindenki mindent lát, ahogy írod. Talán ha te figyeled feleségedet, Ő nem figyel téged? A másik férj nem figyeli a feleségét, miközben a tiedét kényeztetni?
Valamint az említett topikba belefér a hármas, a négyes, a párcsere egyaránt. Tehát nagyobb a merítése, mint egy sima édesnégyesé. smile

Más. Bizalomról, megbecsülésről, őszinteségről szólsz, ám pár mondat után már azt írod: " Mert itt nem lehet félre értés. Mindenki mindent lát, és nincs hátsó gondolat. Nem marad gyanú vagy tüske senkiben."
Véleményem szerint ha megvan a bizalom a párom, a szerelmem, élete párja irányában, akkor is megbízom benne, ha nem látom azt, hogy mit csinál a munkahelyén, az uszodában, a céges bulin, NA és persze a másik férfival az ágyban, miközben én a férfi feleségével vagyok. Ha a feleséged megbízik benned, akkor neked is illik Őbenne, ha belemegy egy cserébe. Legyen az bármiféle smile

Amúgy nem véletlenül írtam azt, hogy nincs semmi gond azzal, amit az érzelmekről, a bizalomról írtál.
Csak tudni érdemes, hogy nem mindenkinél van ez meg ugyanolyan szinten, ugyanolyan jelentéstartalommal. Illetve nem véletlenül említettem meg azokat, akiket már nem a szerelem tart össze.
2014. 01. 19. vasárnap 21:50  #25
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia(sztok)! wave Köszönöm! worship
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 18. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 18. szombat 22:41
Korrekt! Kerek! Okos! Puszy smile
2014. 01. 18. szombat 22:41  #24
pár8476 pár8476
Korrekt! Kerek! Okos! Puszy smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 16. csütörtök 15:40
Szia! Nem bántás, de szerintem nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat, amivel reagáltam a Te hozzászólásodra! wave
----
A topik erről szól: "kellő szimpátia után a párok hölgy tagja elmenne a másik fél pasijához, akár egy órára , akár egy éjszakára..."
Ám Te azt írod, hogy: " És nem mellékesen ez nem tekinthető megcsalásnak, abban az esetben ha mind a négyen egy helyen és egyszerre csinálják, hiszen senki sem sumákol, bújik el, és hazudik a házastársának."
---

" ami ennek talán egy másik vetülete, és nem véletlen, hogy ezen a fórumon is szerepel valami olyan néven, hogy izgat ha dugják a felségemet. E mögött az van, hogy valóban sok férfit izgat. De valahogy ott egyoldalú a dolog, mert csak a feleséget dugja más férfi. Itt egy egyenlő felek csinálják, hisz a férj is azt csinálja a másik feleséggel"

Szerintem meg abszolút nem másik vetület! Ugyanis az, hogy "Izgat, ha megdugják a feleségemet", még nem jelenti azt, hogy "ÉN" ezen közben nem dugom (szeretgetem) a másét. Mert mindenki mindent lát, ahogy írod. Talán ha te figyeled feleségedet, Ő nem figyel téged? A másik férj nem figyeli a feleségét, miközben a tiedét kényeztetni?
Valamint az említett topikba belefér a hármas, a négyes, a párcsere egyaránt. Tehát nagyobb a merítése, mint egy sima édesnégyesé. smile

Más. Bizalomról, megbecsülésről, őszinteségről szólsz, ám pár mondat után már azt írod: " Mert itt nem lehet félre értés. Mindenki mindent lát, és nincs hátsó gondolat. Nem marad gyanú vagy tüske senkiben."
Véleményem szerint ha megvan a bizalom a párom, a szerelmem, élete párja irányában, akkor is megbízom benne, ha nem látom azt, hogy mit csinál a munkahelyén, az uszodában, a céges bulin, NA és persze a másik férfival az ágyban, miközben én a férfi feleségével vagyok. Ha a feleséged megbízik benned, akkor neked is illik Őbenne, ha belemegy egy cserébe. Legyen az bármiféle smile

Amúgy nem véletlenül írtam azt, hogy nincs semmi gond azzal, amit az érzelmekről, a bizalomról írtál.
Csak tudni érdemes, hogy nem mindenkinél van ez meg ugyanolyan szinten, ugyanolyan jelentéstartalommal. Illetve nem véletlenül említettem meg azokat, akiket már nem a szerelem tart össze.
2014. 01. 16. csütörtök 20:16  #23
kolozsvári kolozsvári
heló.
így igaz,mivel másképpen nem tudjuk elképzelni. eljen
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2014. 01. 10. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 15:39
Erről az ötletről is sokat beszélgettem párommal, de vele egyetértésbe arra jutottunk, hogy nálunk csak úgy működne ha csupán a szexre korlátozódik és látó távolságon belül vagyunk. Kellenek a vizuális ingerek, ha egy-egy pillanatra is de összenézünk miközben mással élvezünk, ha nem látnánk egymást leblokkolnánk inkább aggódnánk ha nem tudnánk mi történik azzal akit szeretünk.
2014. 01. 16. csütörtök 15:40  #22
Nyúlmedve Nyúlmedve
----
---

(Ez egy válasz korzol üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 16. csütörtök 08:31
Én nem a swingerről meg az össze vissza dugásról beszélek, az egy más téma. Én a feleség cseréréről beszélek. A szóban benne van a státusz, a feleség. Tehát ez egy család. Esetleg gyerekekkel, meg miegymással. Én a kiinduló pontnak azt tekintem, mikor két fiatal szerelmes össze házasodik, családot alapít. Tehát szövetséget kötnek egy életre. Mndegy mi történik, mindent együtt csinálnak. A szexet is csak úgy tudják elképzelni mással, ha házastársuk ott van. Ez azt jelenti, hogy őszinték, és főleg becsületesek egymást tisztelik. Ezért mindent úgy csinálnak, hogy a másik tudjon róla. Ez a kapcsolat érik meg aztán egy olyan szintre, évek alatt, ahol létre jöhet ez egy másik hasonló párral. Itt első sorban köztük dől el minden, az számít, hogy köztük milyen kapcsolat van. Itt már több dolog is van. Az egyik , hogy ha találunk egy ilyen házaspárt ami nem könnyű, négy embernek, de kettőnek biztosan össze kell illeni nem is akármilyen szinten. No most innen kiindulva, a félre értések, a féltékenység stb elkerülése végett, jobbnak tartom az egymás előtti párcserés szeretkezést. Mert itt nem lehet félre értés. Mindenki mindent lát, és nincs hátsó gondolat. Nem marad gyanú vagy tüske senkiben. Azonkívül ez bizony jóval élvezetesebb is mint párban, még ha az a másik felesége. És végül talán az is ide tartozik, ami ennek talán egy másik vetülete, és nem véletlen, hogy ezen a fórumon is szerepel valami olyan néven, hogy izgat ha dugják a felségemet. E mögött az van, hogy valóban sok férfit izgat. De valahogy ott egyoldalú a dolog, mert csak a feleséget dugja más férfi. Itt egy egyenlő felek csinálják, hisz a férj is azt csinálja a másik feleséggel. Aztán , ha őszintén örömet akarok okozni, férjemnek , felségemnek, akkor túl lépek a féltékenységen. És ez valami olyan, mint a szabadság, mert aki erre képes leveti a féltékenység bilincsét.
2014. 01. 16. csütörtök 08:31  #21
korzol korzol
Én nem a swingerről meg az össze vissza dugásról beszélek, az egy más téma. Én a feleség cseréréről beszélek. A szóban benne van a státusz, a feleség. Tehát ez egy család. Esetleg gyerekekkel, meg miegymással. Én a kiinduló pontnak azt tekintem, mikor két fiatal szerelmes össze házasodik, családot alapít. Tehát szövetséget kötnek egy életre. Mndegy mi történik, mindent együtt csinálnak. A szexet is csak úgy tudják elképzelni mással, ha házastársuk ott van. Ez azt jelenti, hogy őszinték, és főleg becsületesek egymást tisztelik. Ezért mindent úgy csinálnak, hogy a másik tudjon róla. Ez a kapcsolat érik meg aztán egy olyan szintre, évek alatt, ahol létre jöhet ez egy másik hasonló párral. Itt első sorban köztük dől el minden, az számít, hogy köztük milyen kapcsolat van. Itt már több dolog is van. Az egyik , hogy ha találunk egy ilyen házaspárt ami nem könnyű, négy embernek, de kettőnek biztosan össze kell illeni nem is akármilyen szinten. No most innen kiindulva, a félre értések, a féltékenység stb elkerülése végett, jobbnak tartom az egymás előtti párcserés szeretkezést. Mert itt nem lehet félre értés. Mindenki mindent lát, és nincs hátsó gondolat. Nem marad gyanú vagy tüske senkiben. Azonkívül ez bizony jóval élvezetesebb is mint párban, még ha az a másik felesége. És végül talán az is ide tartozik, ami ennek talán egy másik vetülete, és nem véletlen, hogy ezen a fórumon is szerepel valami olyan néven, hogy izgat ha dugják a felségemet. E mögött az van, hogy valóban sok férfit izgat. De valahogy ott egyoldalú a dolog, mert csak a feleséget dugja más férfi. Itt egy egyenlő felek csinálják, hisz a férj is azt csinálja a másik feleséggel. Aztán , ha őszintén örömet akarok okozni, férjemnek , felségemnek, akkor túl lépek a féltékenységen. És ez valami olyan, mint a szabadság, mert aki erre képes leveti a féltékenység bilincsét.
2014. 01. 14. kedd 13:54  #20
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia! Attól függ, hogy milyen cserére gondoltál? Egy franciaágyon történik meg a csere? Vagy netán mindenki a párjától távol, például külön-külön szobákban, lakásokban leli örömét alkalmi szeretőjében?

Mindettől függetlenül tényleg jól hangzik, tetszik amit leírtál, ám ez szerintem csak részigazság.
Mert igazad van abban hogy azok, akik valóban szeretik egymást, és valóban vágyják az újat, az újdonságot, azok akik képesek nem csak önzőn belekapaszkodva szeretni a másikat hanem szabadon, a másiknak szabadságot nyújtva, no és persze azok, akik képesek közös nevezőre tudnak jutni egy ilyen kényes dologban, azok egész biztosan élvezhetik a többest, a swingert, a nyitott házasságot, sőt, még a házaspárcserét is. Bár az sem kizárt, hogy csak ezek valamelyikét, csak azokat, amikor mindketten ott vannak a fizikai valójukban, láthatják, halhatják azt, hogy mit csinál a társuk, hiszen a megegyezésük szerint csak közösen átélhető élményekre vágynak. Másba nem kezdenek.

De mi van azokkal a házaspárokkal akiket, illetve akiknek a kapcsolatát, házasságot már csak a megszerzett anyagi javak és a gyerek tartja össze? Szex már alig van köztük, ki-ki járja saját útját, mert jobb szeretnek valaki mással, idegennel ágyba bújni, és nem a partnerükkel. De a partnerkeresgélési esélyeiket nagyban növeli az, hogy párként lépnek be a keresgélési piacra. Leegyszerűsített példaként elég megemlíteni, hogy egy swingerklubba is olcsóbb párként bejutniuk, vagy azt megemlíteni, hogy itt a GG-n is mily sokan keresnek párként-párt.
Szerintem jelentős számban vannak azok, akik már régen nem az "egymást szerető" kategóriát erősítik.
(Ez egy válasz korzol üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 13. hétfő 16:54
Ahol a feleség, és a férjcserét meg lehet oldani az bizony már egy jó hazasság. Először is mert a felek, a férj, és a feleség, egy húron pendülnek, ugyanis ez nem kevés, és magas szintű párbeszédet igényel. Azonkívül határtalan bizalmat és egymásba vetett hitet. Ez ugyanis nem gruppenszex, a szónak abban az értelmében, hogy a párok össze vissza dugnak akárkivel, hanem nem kevés intimitás is van benne. Négy hasonló kvalitású ember egyenlőségen alapuló meztelenkedése és szeretkezése, is lehet ugyanolyan intim, mintha csak párban csinálják., bár itt négyen vannak. És nem mellékesen ez nem tekinthető megcsalásnak, abban az esetben ha mind a négyen egy helyen és egyszerre csinálják, hiszen senki sem sumákol, bújik el, és hazudik a házastársának. Bizonyos intelligencia szintet igényel ha nincs féltekénység, hanem a házaspárok tagjai örülni tudnak annak, hogy társuk, akiknek hűséget fogadtak, és talán közös gyermekeik is vannak, élvezi a szexet a másik házaspár férfi, vagy nő tagjával. Ez egyben megerősíti a kapcsolatukat, ugyanis lesz egy titkuk, nekik mint házaspárnak, és amiben nincs benne más a családjukból csak ők. Ők ketten tudnak róla, és ez bizalmat szül egymás iránt. Azonkívül nem hagyja elleposodni a házasságot, hoszen sok férj szemében amint látja, hogy felesége másnak is kell, ez újra értéket ad az asszonynak, de viszont is elmondható ugyanez. Összegzésként elmondható, hogy akik idáig eljutnak azoknak nagy szerencséjük van, és biztosan össze illenek.
2014. 01. 14. kedd 13:26  #19
Törölt felhasználó (904507)
Szia, nos 2xr is elolvastam a beirasodat, miert? mert nagyritkan lehet tapasztalni hogy valakik igy gondolkodnak ahogy te eljen ill. mi, es olyant irnak be hogy erdemes elolvasni. smile
(Ez egy válasz korzol üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahol a feleség, és a férjcserét meg lehet oldani az bizony már egy jó hazasság. Először is mert a felek, a férj, és a feleség, egy húron pendülnek, ugyanis ez nem kevés, és magas szintű párbeszédet igényel. Azonkívül határtalan bizalmat és egymásba vetett hitet. Ez ugyanis nem gruppenszex, a szónak abban az értelmében, hogy a párok össze vissza dugnak akárkivel, hanem nem kevés intimitás is van benne. Négy hasonló kvalitású ember egyenlőségen alapuló meztelenkedése és szeretkezése, is lehet ugyanolyan intim, mintha csak párban csinálják., bár itt négyen vannak. És nem mellékesen ez nem tekinthető megcsalásnak, abban az esetben ha mind a négyen egy helyen és egyszerre csinálják, hiszen senki sem sumákol, bújik el, és hazudik a házastársának. Bizonyos intelligencia szintet igényel ha nincs féltekénység, hanem a házaspárok tagjai örülni tudnak annak, hogy társuk, akiknek hűséget fogadtak, és talán közös gyermekeik is vannak, élvezi a szexet a másik házaspár férfi, vagy nő tagjával. Ez egyben megerősíti a kapcsolatukat, ugyanis lesz egy titkuk, nekik mint házaspárnak, és amiben nincs benne más a családjukból csak ők. Ők ketten tudnak róla, és ez bizalmat szül egymás iránt. Azonkívül nem hagyja elleposodni a házasságot, hoszen sok férj szemében amint látja, hogy felesége másnak is kell, ez újra értéket ad az asszonynak, de viszont is elmondható ugyanez. Összegzésként elmondható, hogy akik idáig eljutnak azoknak nagy szerencséjük van, és biztosan össze illenek.
2014. 01. 14. kedd 12:36  #18
Törölt felhasználó (119398)
eljen worship
2014. 01. 13. hétfő 18:52  #17
Törölt felhasználó (69371)
eljen
2014. 01. 13. hétfő 16:54  #16
korzol korzol
2014. 01. 11. szombat 07:52  #15
Törölt felhasználó (792286)
mi benne vagyunk a cserében! smile
2014. 01. 10. péntek 19:02  #14
Persze ez a fajta (kaland) nem a feltekenykedöknek ajanlott!! -jajj vajon mi törtenik a parommak? talan meg megis dugjak, jaj vajon mit csinalnak vele? stb. rolleyes
2014. 01. 10. péntek 15:39  #13
Kanellos Kanellos
Erről az ötletről is sokat beszélgettem párommal, de vele egyetértésbe arra jutottunk, hogy nálunk csak úgy működne ha csupán a szexre korlátozódik és látó távolságon belül vagyunk. Kellenek a vizuális ingerek, ha egy-egy pillanatra is de összenézünk miközben mással élvezünk, ha nem látnánk egymást leblokkolnánk inkább aggódnánk ha nem tudnánk mi történik azzal akit szeretünk.
2014. 01. 10. péntek 14:34  #12
tobbenjobb tobbenjobb VIP
De mondjuk el tudnám képzelni, hogy egy kitűzött napon a férjek szépen felöltöznek, virágot és bombont vesznek magukhoz, és elindulnak látogatóba- kölcsönösen. Aztán ugyanabban az időben elindulnak haza smile Aztán otthon mindenki megbeszéli, hogy mi is történt smile )))
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 20:27
El sem tudom képzelni, hogy máshoz költözzek. Egy-két óra szex, több idegentől nem kell.
2014. 01. 10. péntek 09:46  #11
Nincs mit, nekünk ez nem uj wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)
2014. 01. 10. péntek 09:39
Köszönöm a pozitív hozzászólást és hogy ti értitek miről beszélek smile
2014. 01. 10. péntek 09:39  #10
Köszönöm a pozitív hozzászólást és hogy ti értitek miről beszélek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 09:36
Hallo Mayaah. En-MI is jo ötletnek tartjuk a cseret , (nehany orara), ugyanis ez is csak egy formaja a par cserenek, csak itt nem beszelnek erröl a lehetösegröl, holott biztos vannak parok akiknel ez (müködik). söt abban is biztos vagyok hogy mind a kettö paros tagjai maximalisan megkaphatna ill. adhatna amit a masik partner szeretne. de mivel hogy ott a feleseg vagy ferj igy vissza fogjak magukat, aztan a nök altalaban a partnerük jelenleteben nem merik azt tenni illetve kerni amit szeretne mert hatha nem tetszik a parjanak. tehat egy ilyen parcsere biztos hogy (dobna) a kapcsolatban, hiszen akar meselhetnenek is a törtentekröl egymasnak, ugyanis olvastam mar itt a GG-n hogy paros nötagja volt (idegenbe) utanna othon meselt!! es aztan egy hatalmasat ....... , persze a sok olvaso is kerte öt hogy (meselj) mert nagyon izgi lehetett, tehat van-lenne ra kereslet smile . csak kevesen merik bevallni a partnerüknek nyes . Oroszlany-nak: tehat ez is csak 1-2 ora sex es nem több! wink
2014. 01. 10. péntek 09:36  #9
Hallo Mayaah. En-MI is jo ötletnek tartjuk a cseret , (nehany orara), ugyanis ez is csak egy formaja a par cserenek, csak itt nem beszelnek erröl a lehetösegröl, holott biztos vannak parok akiknel ez (müködik). söt abban is biztos vagyok hogy mind a kettö paros tagjai maximalisan megkaphatna ill. adhatna amit a masik partner szeretne. de mivel hogy ott a feleseg vagy ferj igy vissza fogjak magukat, aztan a nök altalaban a partnerük jelenleteben nem merik azt tenni illetve kerni amit szeretne mert hatha nem tetszik a parjanak. tehat egy ilyen parcsere biztos hogy (dobna) a kapcsolatban, hiszen akar meselhetnenek is a törtentekröl egymasnak, ugyanis olvastam mar itt a GG-n hogy paros nötagja volt (idegenbe) utanna othon meselt!! es aztan egy hatalmasat ....... , persze a sok olvaso is kerte öt hogy (meselj) mert nagyon izgi lehetett, tehat van-lenne ra kereslet smile . csak kevesen merik bevallni a partnerüknek nyes . Oroszlany-nak: tehat ez is csak 1-2 ora sex es nem több! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 06:02
Nem mondta hogy költözni kell ott van a leírásban, hogy akár 1 órára, szó sincs másról mint szexről...
2014. 01. 10. péntek 06:02  #8
Nem mondta hogy költözni kell ott van a leírásban, hogy akár 1 órára, szó sincs másról mint szexről...
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 20:27
El sem tudom képzelni, hogy máshoz költözzek. Egy-két óra szex, több idegentől nem kell.
/ 12