Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Érdekes és izgalmas lenne egy úgynevezett feleség csere, mint ahogy a neve is mutatja természetesen megismerkedés , és kellő szimpátia után a párok hölgy tagja elmenne a másik fél pasijához, akár egy órára , akár egy éjszakára...

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző tiltást is kaphat!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

2014. 03. 29. szombat 19:47  #47
Törölt felhasználó (909731)
Pontosan ez a dolog lényege, ahogy leirtad smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2014. 03. 29. szombat 16:48
szerintem mert izgalmas tudni hogy valahol máshol most épp mi történhet a párunkkal, nekem nagyon izgató gondolat ha külön utakon jár, bár erre ezer éve nem volt alkalom :(
2014. 03. 29. szombat 17:03  #46
debrecenipar8385 debrecenipar8385
Tetszene nekünk is!!!
2014. 03. 29. szombat 16:48  #45
szerintem mert izgalmas tudni hogy valahol máshol most épp mi történhet a párunkkal, nekem nagyon izgató gondolat ha külön utakon jár, bár erre ezer éve nem volt alkalom :(
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 03. 29. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 15:25
Bocsi!
Ha már ennyire tabumentes cuccot akartok!
Akkor mi a fenének külön szoba külön ház,külön megye,külön ország"???
2014. 03. 29. szombat 16:34  #44
Bocsi, de nem értjük a kérdést...
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 03. 29. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 15:25
Bocsi!
2014. 03. 29. szombat 15:25  #43
parbaniek parbaniek
Bocsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 12:45
Mi úgy gondolnánk a dolgot, hogy elöször ismerkedés, hangolódás, elsö, vagy akár az elsö pár alkalommal még semmi szex, csak ismerkedjünk, hangolódjunk. Utána viszont, ha minden okés, megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom, akkor jöhetne a párcsere, de mindenképpen külön helységben, legjobb lenne más helyen és egy fergeteges, tabumentes szex a másik partnerrel, akár óvszermentesen és punciba, szájbaélvezéssel is egyszóval tényleg tabumentesen smile
2014. 03. 29. szombat 13:53  #42
Hát igazából így is lenne a legmegfelelőbb, ha már kialakult a bizalom, akkor már jobb lenne teljesen külön házban, vagy panzióban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 12:45
Mi úgy gondolnánk a dolgot, hogy elöször ismerkedés, hangolódás, elsö, vagy akár az elsö pár alkalommal még semmi szex, csak ismerkedjünk, hangolódjunk. Utána viszont, ha minden okés, megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom, akkor jöhetne a párcsere, de mindenképpen külön helységben, legjobb lenne más helyen és egy fergeteges, tabumentes szex a másik partnerrel, akár óvszermentesen és punciba, szájbaélvezéssel is egyszóval tényleg tabumentesen smile
2014. 03. 29. szombat 12:45  #41
2014. 03. 29. szombat 12:13  #40
Ezen már mi is gondolkodtunk, de én elsőnek csak egy épületben, de külön szobában, merném kipróbálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 11:08
Sziasztok.
Mi is beszélgettünk már erröl a cserés dologról, mindketten érdekesnek találjuk. Elképzelhetönek tartanánk egy szimpi párral, persze, ha minda négy személy igy gondolja. Mi kezdésnek egy egész estés, egész éjszakás cserét próbálnánk ki, aztán a többi már úgyis alakul magától smile
2014. 03. 29. szombat 11:08  #39
Sziasztok.
Mi is beszélgettünk már erröl a cserés dologról, mindketten érdekesnek találjuk. Elképzelhetönek tartanánk egy szimpi párral, persze, ha minda négy személy igy gondolja. Mi kezdésnek egy egész estés, egész éjszakás cserét próbálnánk ki, aztán a többi már úgyis alakul magától smile
2014. 01. 26. vasárnap 21:10  #38
didergo didergo
Pontosan! worship

Ez az! Ez a feleségcsere lényege! Meg persze a szex is, de elsősorban az, ha nem a szőke nagymellűt választottam volna 10 évvel ezelőtt, hanem a kicsi vöröset, akkor most milyen életem lenne...?

"Miért nincs két életem?"
(Piramis)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 23. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2014. 01. 23. csütörtök 00:06
Szerintem a feleségcsere nem az amikor négyen össze gabalyodtok egy lakásban.Azt én gruppen-szexnek hivom! Az igazi az,amikor külön lakásban találkoztok a másik párjával.Otthon vannak a (kis)gyerekek is,és úgy vagy jelen,mint a tényleges férj (feleség),főz neked,kimossa a szennyes gatyádat,te megjavítod a vízcsapot,stb.Aztán este össze bújtok és szeretkeztek! Reggel aztán elviszed a kölköket az oviba,dolgozni mész,stb.A gyerekeknek ezt meg lehet (némi kegyes hazugsággal) magyarázni,hogy miért vagy te ott! Ez az igazi feleségcsere! Sajnos még nem volt ilyenben részem,de mindig vágytam,vágyom rá.Talán még nem késtem le semmiről.Egy-két hét próbát megérne! Aztán a végén a párommal megbeszélnénk a történteket,mi volt jó és mi nem.Sokat lehetne tanulni belőle.És nem csak dugnánk egész álló nap,mert az élet nem csak abból áll ,ha nem egyéb hétköznapi dolgokból is!
2014. 01. 23. csütörtök 13:30  #37
Lehet benne igazság.....! Nem gondoltam végig. De,a többit tartom.
(Ez egy válasz Adel25 üzenetére (2014. 01. 23. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 23. csütörtök 11:52
Biztosíthatlak, hogy az egész óvoda tudna róla, az óvónénikkel és a dadusokkal az élen! smile - Akinek van gyereke az tudja, hogy miről beszélek! smile
2014. 01. 23. csütörtök 13:28  #36
Törölt felhasználó (853453)
nem rossz ötlet lenne,nálunk volt róla szó,de másik páros,az utolsó pillanatban kihátrált,sajnos,de ha volna valaki aki vállalná,lehet megoldanánk smile
2014. 01. 23. csütörtök 11:52  #35
Adel25 Adel25
Biztosíthatlak, hogy az egész óvoda tudna róla, az óvónénikkel és a dadusokkal az élen! smile - Akinek van gyereke az tudja, hogy miről beszélek! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 23. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 23. csütörtök 00:06
Szerintem a feleségcsere nem az amikor négyen össze gabalyodtok egy lakásban.Azt én gruppen-szexnek hivom! Az igazi az,amikor külön lakásban találkoztok a másik párjával.Otthon vannak a (kis)gyerekek is,és úgy vagy jelen,mint a tényleges férj (feleség),főz neked,kimossa a szennyes gatyádat,te megjavítod a vízcsapot,stb.Aztán este össze bújtok és szeretkeztek! Reggel aztán elviszed a kölköket az oviba,dolgozni mész,stb.A gyerekeknek ezt meg lehet (némi kegyes hazugsággal) magyarázni,hogy miért vagy te ott! Ez az igazi feleségcsere! Sajnos még nem volt ilyenben részem,de mindig vágytam,vágyom rá.Talán még nem késtem le semmiről.Egy-két hét próbát megérne! Aztán a végén a párommal megbeszélnénk a történteket,mi volt jó és mi nem.Sokat lehetne tanulni belőle.És nem csak dugnánk egész álló nap,mert az élet nem csak abból áll ,ha nem egyéb hétköznapi dolgokból is!
2014. 01. 23. csütörtök 00:06  #34
2014. 01. 22. szerda 22:57  #33
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Ne becsüljétek le a szex hatását a lélekre! "

Valóban nem szabad lebecsülni. Mert mi jó a testnek, az jó a léleknek is, tartja a mondás.

Sokféle érzelem létezik. Hogy csak a pozitívokat említsem a teljesség igénye nélkül: szerelem, szeretet, szimpátia, barátság, vonzódás, elfogadás, megbocsátás, megértés, nagylelkűség, öröm, hála, derű, vidámság, érdeklődés, remény, vágy, boldogság, jó szándék... estébé.
Mindnek megvan a maga szépsége, helye, ideje, realitása. A 30-as hozzászólással azt igyekeztem ki ill. elmondani, hogy mindig érdemes törekedni az érzelmi arany középútra. Hogy ez az arany középút kinél hol található, az teljes mértékig egyénfüggő.

Egy párkapcsolat, egy házasság nem játék. Úgy érdemes benne lavírozni, legyen szó bármiféle cselekedetről, hogy mindkét fél azt érezhesse, megbecsült, elfogadott, egyenrangú, döntéssel bíró alkotóeleme Ő ugyanúgy, mint ahogyan a párja is. Úgy érdemes szexuális játszadozást kezdeményezniük, na és persze akkor, ha abból egész biztosan megerősödve, "gazdagabban" képesek kijönni. Na meg persze elégedetten, mindketten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 21. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 01. 21. kedd 11:56
Az érzelem kérdéshez....

Ha két ember szexel egymással ott mindenképp kialakul egy kapcsolat, egy kötődés, ami ha alapvetően pozitív érzésekkel társul akár valami szeretet félének is hívható. De minimum egy belsőséges barátság alapját képezheti.

Természetesen e kötődés létét lehet tagadni, akár saját magunk előtt is, teret nyitva az érzés romboló hatása előtt, de okos ember inkább szembe néz vele. Ez az érzés természetesen nem kell, hogy szétszakítsa a szexuális élmény bármely ezen formáját kipróbáló párt, mert nagyon is kezelhető a dolog. Viszont mindenképp ostobaság tagadni, nem szembe nézni vele.

Aki ezt nem tudja elfogadni, az jobban teszi ha nem próbálja ki se a többest, se a párcserét. Még a swingerrel is érdemes vigyázni, bár ott a hatás korlátozottabb... Nem mindig, de általában. smile

Ne becsüljétek le a szex hatását a lélekre! smile
2014. 01. 21. kedd 11:56  #32
Törölt felhasználó (745787)
Az érzelem kérdéshez....

Ha két ember szexel egymással ott mindenképp kialakul egy kapcsolat, egy kötődés, ami ha alapvetően pozitív érzésekkel társul akár valami szeretet félének is hívható. De minimum egy belsőséges barátság alapját képezheti.

Természetesen e kötődés létét lehet tagadni, akár saját magunk előtt is, teret nyitva az érzés romboló hatása előtt, de okos ember inkább szembe néz vele. Ez az érzés természetesen nem kell, hogy szétszakítsa a szexuális élmény bármely ezen formáját kipróbáló párt, mert nagyon is kezelhető a dolog. Viszont mindenképp ostobaság tagadni, nem szembe nézni vele.

Aki ezt nem tudja elfogadni, az jobban teszi ha nem próbálja ki se a többest, se a párcserét. Még a swingerrel is érdemes vigyázni, bár ott a hatás korlátozottabb... Nem mindig, de általában. smile

Ne becsüljétek le a szex hatását a lélekre! smile
2014. 01. 21. kedd 07:47  #31
Törölt felhasználó (388655)
Már ott érzelmen alapul az egész, hogy elfogadod a kiválasztott pasit, hogy magadba engeded.
2014. 01. 20. hétfő 23:58  #30
Nyúlmedve Nyúlmedve

Számunkra nehezen emészthető, sőt inkább elfogadhatatlan lenne a notorius külön utakon járás. Az indokolatlanul mély érzelmek belekeverése egy többesbe még kevésbé lenne elfogadható. Szeretni, szerelmesnek lenni az ember párjába érdemes lenni, és nem a szexpartner(ek)be.
Teljesen természetes, legalábbis sokunk számára az, hogy azzal illetve azokkal, akiket beenged az ember az intim szférájába, hasznos dolog viszonylag egy hullámhosszra kerülni, kialakítani egy szimpátián és intellektuális összhangon alapuló ismeretséget. De ez nem jár azzal, hogy veszélyes érzelmi szálak szövődhessenek.
Az érzelmi cunamira vágyók mellett már csak azokkal nem tudok és nem is akarok azonosulni, akik szexpartnereket keresnek aznap estére, nem kávézni, nem megismerkedni akarnak a másikakkal, csak aki jelentkezik, azzal dugni, aztán ki balra el, ki jobbra el. Ennél még egy swingerklubbos szexderbi is érzékibb. smile

(moderálva)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 20. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398) VIP
2014. 01. 20. hétfő 19:14
Ma beszéltem egy párral, és egy elég érdekes hozzáállásuk volt a párcseréhez, többes szexhez. Ugyanis azt szeretné az úr , hogy úgy legyen egy harmadik hogy nem csak szex , hanem érzelem is alakuljon ki, mert ők nem kihasználni akarják a másikat.... csak tudni kell a határokat... na ez valahogy nálam kiverte azt a bizonyos biztosítékot, főleg hogy mondta már ő volt egy másik párnál úgy hogy többször is elmentek a nővel vacsorázni, kettesben voltak éjaszaka, és voltak érzelmek is, és ez szerinte, és a pár szerint ok volt.
Mondjátok hogy nem csak én vagyok visszamaradott ezen a téren, ez szerintem már túl megy a többes sex , és a párcserés játékokon.

(moderálva)
2014. 01. 20. hétfő 19:14  #29
Törölt felhasználó (899398) VIP
Ma beszéltem egy párral, és egy elég érdekes hozzáállásuk volt a párcseréhez, többes szexhez. Ugyanis azt szeretné az úr , hogy úgy legyen egy harmadik hogy nem csak szex , hanem érzelem is alakuljon ki, mert ők nem kihasználni akarják a másikat.... csak tudni kell a határokat... na ez valahogy nálam kiverte azt a bizonyos biztosítékot, főleg hogy mondta már ő volt egy másik párnál úgy hogy többször is elmentek a nővel vacsorázni, kettesben voltak éjaszaka, és voltak érzelmek is, és ez szerinte, és a pár szerint ok volt.
Mondjátok hogy nem csak én vagyok visszamaradott ezen a téren, ez szerintem már túl megy a többes sex , és a párcserés játékokon.

(moderálva)
2014. 01. 20. hétfő 14:03  #28
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Én nem vitatkozni akartam veled"

Hol van köztünk vita? smile Szerintem sehol! Beszélgetünk, elmondjuk a véleményünket, esetleg felhívjuk a másik figyelmét bizonyos téma megközelítési lehetőségekre, érdekességekre, gondolatokra, élet kínálta örömforrásokra. Elmondjuk azt, hogy ki miféle elvek szerint létezik, éli életét.

Ha megnézed, csak rávilágítottam pár ellentmondásra a gondolatmenetedben, illetve felhívtam a figyelmedet arra, hogy miről is szól a topik. Valamint láthatod azt, hogy a véleményemet humorral, iróniával mondtam el,és nem késhajigálós stílusban. Pont azért, mert láttam és értettem azt, hogy mi volt az a vezérszál, melynek mentén végigvitted a gondolatod leírását. Amivel, mint mondottam, nagy baj nincs, de az egy másik topik témája.

"MIndenesetre, ha már valakik eljutnak addig, hogy a párcsere létre jöhet, akkor úgy érdemes csinálni, hogy jó legyen"

Van olyan ember, aki azért csinálja, hogy rossz legyen neki? smile Az már más kérdés, hogy sajnos vannak olyan erőszakosabb férfiak, akik addig duruzsolnak a párjuk fülébe, hogy a párjuk inkább a hagyd magad előbb szabadulsz elvét követvén inkább belemegy valami olyasmibe, amit nem igazán vágyik. De ez még nem feltételezi magától értetődőn azt, hogy ne szeretnék egymást, és hogy ne gondolnák komolyan az együtt holtodiglan-holtomiglant.

A szabályokról. Pár hónapja jó kis vita-beszélgetés keveredett ki abból, hogy azt állítottam, érdemes sokat beszélgetni, mindent letisztázni, érdemes szabályokat felállítaniuk a pároknak, illetve igenis illik mindkét félnek vétójoggal bírnia akkor, ha a partnere körül valami neki nem tetsző dolog történik, még akkor is, ha a partnerének az úgymond bejön. Mert ők később, napok, hónapok, évek múlva is egy csapatot kívánnak alkotni!
(Ez egy válasz korzol üzenetére (2014. 01. 20. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 20. hétfő 08:30
Én nem vitatkozni akartam veled. Ez csupán elmélkedésnek is felfogható. A módszerekben, megoldásokban lehet válogatni, azonban ez nem a rosz házasságok megmentésére. Lényege a feltétlen bizalom, és ez ott kevéssé van meg. Itt a lényeg az, hogy ki, hogy fogja fel a házasságot. Mert indulhat ugyan nagy szerelemként is, de előbb utóbb szövetség lesz belőle. És ez a lényeg. Szövetkezünk a másik féllel, hogy végig leéljük életünket eggyütt. Mert "mi ketten" vagyunk . És a gyerekek is csak vendégek, még fel nem nőnek, és mennek tovább. Tehát mi vagyunk. Mi csinálunk mindent. ha szexelünk másokkal, azt is eggyütt kell , hogy tegyük. Na most az hogy ebbe belefér e, hogy külön szobában csináljuk, vagy egymás előtt, az gusztus dolga. Mert lehet az egyik módszer izgalmasabb ha látjuk a másik párt, de lehet a másik is izgalmas, a titokzatosság, hogy odaát mit csinálnak a párommal. Kinek , hogy. MIndenesetre, ha már valakik eljutnak addig, hogy a párcsere létre jöhet, akkor úgy érdemes csinálni, hogy jó legyen. Mert mindezek felett, vannak még kérdések. Például, hogy meddig lehet elmenni. Én azt mondom, hogy ha vannak olyan szerencsések valakik akik gyakorolhatják a párcserét, vagy szigorúan a házaspárcserét
, mert találnak hasonlókat, akkor érdemes teljesen kihasználni a lehetőséget. Hogy ezen mit értek? Ha valakit érdekel kifejtem, bár ez már súrolja az erotikát.
/ 12