Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Érdekes és izgalmas lenne egy úgynevezett feleség csere, mint ahogy a neve is mutatja természetesen megismerkedés , és kellő szimpátia után a párok hölgy tagja elmenne a másik fél pasijához, akár egy órára , akár egy éjszakára...

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző tiltást is kaphat!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

2018. 04. 24. kedd 23:12  #67
Törölt felhasználó (3703852)
Sziasztok. Joni masszàzs fekete Ferfi orallal es szimpatia alapjan akar tobb is lehet. lingam masszázs feher novel. További informacioert irjatok ide ymassage79@gmail.com vagy keressetek itt a ggn. Elso sorban gyor-moson sopron megyeben maszirozunk viszont elore egyeztetünk akkor utazni is tudunk. Foleg noket maszirozunk de Paros masszázs is lehetséges. Csak ferfiakat nem maszirozunk
2018. 04. 24. kedd 22:09  #66
Törölt felhasználó (3715492)
Hasznald a fantaziadat. Az az elso, amit ki kell probalni. A tobbi jon magatol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 24. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3774962)
2018. 04. 24. kedd 13:00
Ez engem sem izgat. Mit lehet az a sok minden amit ki lehet próbálni!? Egy kis felvilágosítás, segítséget adnál erre? Minden érdekel, és mindenhová)))!
2018. 04. 24. kedd 13:00  #65
Törölt felhasználó (3774962)
Ez engem sem izgat. Mit lehet az a sok minden amit ki lehet próbálni!? Egy kis felvilágosítás, segítséget adnál erre? Minden érdekel, és mindenhová)))!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 20. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 20. péntek 22:59
Valahogy ez sohasem izgatott. Talan azert mert mi igy is kiprobalunk mindent amit kettesben lehet. Nem is erdekel mas felesege.
2018. 04. 21. szombat 17:43  #64
Törölt felhasználó (3003192)
... az hagyján, de mindezek mellé járna az anyós is. eplus2
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 04. 20. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 20. péntek 21:46
Én úgy képzelem a feleségcserét,hogy nem csak az ágyban,ha nem a házi munkában is....Tehát: a gyerek pelenka cseréjénél,főzésnél,takarításnál stb. is.Sztem így is izgalmas lenne.Persze egy rakás rossz tulajdonság is kiderülne rólam és a másikról is.Nem árulnánk zsákbamacskát.A verés és más penetráns tulajdonságok azért taboo lenne!
2018. 04. 20. péntek 22:59  #63
Valahogy ez sohasem izgatott. Talan azert mert mi igy is kiprobalunk mindent amit kettesben lehet. Nem is erdekel mas felesege.
2018. 04. 20. péntek 21:46  #62
Wolf Gabi Wolf Gabi
Én úgy képzelem a feleségcserét,hogy nem csak az ágyban,ha nem a házi munkában is....Tehát: a gyerek pelenka cseréjénél,főzésnél,takarításnál stb. is.Sztem így is izgalmas lenne.Persze egy rakás rossz tulajdonság is kiderülne rólam és a másikról is.Nem árulnánk zsákbamacskát.A verés és más penetráns tulajdonságok azért taboo lenne!
2018. 04. 20. péntek 10:19  #61
Ritababy Ritababy
Valami jó feleségcsere sztori mostanában? wave
2014. 05. 09. péntek 18:27  #60
dzivka dzivka
dzivkane en a ferjem cserelnem egy uj ferrarira hehe wave
2014. 05. 05. hétfő 14:16  #59
cassiopea cassiopea
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, megtörtént feleségcseréről? Bennünk most kezdett megfogalmazódni egy ilyen gondolat. 40/48 éves gyermekes pár vagyunk. Még nem tudjuk meg tudnánk e valósítani.
2014. 04. 18. péntek 08:18  #58
telihold33 telihold33
Jó lenne egy csere finom bere wave
2014. 04. 01. kedd 09:16  #57
ravenna ravenna VIP Admin
A személyeskedő csörtét fejezzétek be! ejnye1
2014. 03. 31. hétfő 20:20  #56
Törölt felhasználó (849001)
nem olvastad figyelmesen, próbáld meg mégegyszer hátha sikerül, de segítek hogy egyszerűbb legyen a dolgod, próbáld úgy hogy azt is elolvasod amire válaszoltam, arról volt szó hogy gumi nélkül élvezkedni egymás feleségével/be, na ilyenre még nem volt példa nálunk,
***************************Ez nem az a honlap ami az ország gondjait vitatja! *********************
***************************Nem ez a téma********************************************

(moderálva)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891370)
2014. 03. 31. hétfő 16:52
Visszaolvastam előző hozzászólásaidat ( 2013. augusztus: nagyon sok volt belőle, ami nem baj smile ) De egy kérdésem azért lenne: Most itt játszod, hogy álmodozol csak róla, hogy megdugják a feleségedet... A tavalyi hozzászólásaidban meg kész story-kat írsz... Hogy is van ez??? itt meg azt írod, hogy: "Ezen már mi is gondolkodtunk, de én elsőnek csak egy épületben, de külön szobában, merném kipróbálni."
2014. 03. 31. hétfő 18:48  #55
Törölt felhasználó (808376)
Van fantázia a feleségcserében. Az egyenjogúság jegyében a nők hívhatják férjcserének. vigyor2
De csak úgy tudnám elképzelni, hogy a szomszéd szobában, vagy szomszédos sátorban. Úgy, hogy egyikönk a város egyik végén, másikunk a másikban egészen biztosan nem.
2014. 03. 31. hétfő 17:12  #54
Törölt felhasználó (69371)
alien
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 31. hétfő 16:52
Visszaolvastam előző hozzászólásaidat ( 2013. augusztus: nagyon sok volt belőle, ami nem baj smile ) De egy kérdésem azért lenne: Most itt játszod, hogy álmodozol csak róla, hogy megdugják a feleségedet... A tavalyi hozzászólásaidban meg kész story-kat írsz... Hogy is van ez??? itt meg azt írod, hogy: "Ezen már mi is gondolkodtunk, de én elsőnek csak egy épületben, de külön szobában, merném kipróbálni."
2014. 03. 31. hétfő 16:52  #53
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 30. vasárnap 14:55
Igen ez olyan mikor emberek osztják az észt itt, aztán mivel képtelenek picit gondolkodni, hogy pl. a párjukkal sem ismerték egymást valaha, aztán mikor összeismerkedtek eltelt kinél mennyi idő, kialakult a kapcsolat a bizalom és jött az óvszer nélküli szex, most a szex szempontjából megközelítve, hogy egy párkapcsolatról van e szó vagy társas kapcsolatról tök mindegy, én úgy vagyok vele (bár nagyon jó ember ismerő vagyok) hogy lehet olyan helyzet hogy kialakul akár 3 vagy 4 ember között olyan bizalmi kapcsolat, amikor már nem feltétel a gumi használat. Nekem is tetszene ha a párom jól megtöltenék, de még nem volt rá példa, meg addig nem is lesz, ameddig el nem jön az ideje, ha lesz olyan pasi vagy pár aki kiérdemli a bizalmunk, bárhová élvezkedhet.
2014. 03. 31. hétfő 06:22  #52
greatom greatom
Ja, mert aztán te valami nagy elemző vagy. A nagy emberismerő. Ne röhögtess már. Az amit te felvázoltál , az nem más, mint egy kiéhezett kan képzelgése. Meg kéne dugni valakit, kerül amibe kerül, ha kell, az asszonyt is elzálogosítom érte! Szállj már le a földre. Azon gondolkodj inkább, miért is nem jött el még az a pillanat, amiről annyira álmodozol. Talán mert a világ nem pont úgy működik, ahogy itt a goldegéten mesélgetitek a sztorijaitokat egymásnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 30. vasárnap 14:55
Igen ez olyan mikor emberek osztják az észt itt, aztán mivel képtelenek picit gondolkodni, hogy pl. a párjukkal sem ismerték egymást valaha, aztán mikor összeismerkedtek eltelt kinél mennyi idő, kialakult a kapcsolat a bizalom és jött az óvszer nélküli szex, most a szex szempontjából megközelítve, hogy egy párkapcsolatról van e szó vagy társas kapcsolatról tök mindegy, én úgy vagyok vele (bár nagyon jó ember ismerő vagyok) hogy lehet olyan helyzet hogy kialakul akár 3 vagy 4 ember között olyan bizalmi kapcsolat, amikor már nem feltétel a gumi használat. Nekem is tetszene ha a párom jól megtöltenék, de még nem volt rá példa, meg addig nem is lesz, ameddig el nem jön az ideje, ha lesz olyan pasi vagy pár aki kiérdemli a bizalmunk, bárhová élvezkedhet.
2014. 03. 30. vasárnap 14:55  #51
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 30. vasárnap 06:01
ha valaki úgy gondolja, hogy gumi nélkül akarja, akkor csinálja, az Ő dolga
ha meg gumival az is
2014. 03. 30. vasárnap 06:01  #50
1feffelino 1feffelino
ha valaki úgy gondolja, hogy gumi nélkül akarja, akkor csinálja, az Ő dolga
ha meg gumival az is
2014. 03. 29. szombat 20:34  #49
hát kb ahogy leírod, kivéve hogy kijavítanám az egymás kerülgetését, megismerésre, és úgy már passzol, a gumi nélküliség meg maximálisan a kialakult bizalom kérdése, és ez nem egy 5 perces bevezető, de ha egyszer megvan miért ne lehetne telerakni egymás feleségét itt ott nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 03. 29. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 19:58
Mi ez a hülyeség????Három tiszteletkör, két kávé meg ücsi, Ismerkedés, barátkozás, egymás kerülgetése, aztán durrbele, telenyomjuk a kölcsön-feleség száját vagy gumi nélkül aláteszünk keményen? Komolyan van akinél ez lehetséges forgatókönyv? Merjünk nagyot álmodni? Oké, izgi, de mennyi realitása van?
2014. 03. 29. szombat 19:58  #48
greatom greatom
Mi ez a hülyeség????Három tiszteletkör, két kávé meg ücsi, Ismerkedés, barátkozás, egymás kerülgetése, aztán durrbele, telenyomjuk a kölcsön-feleség száját vagy gumi nélkül aláteszünk keményen? Komolyan van akinél ez lehetséges forgatókönyv? Merjünk nagyot álmodni? Oké, izgi, de mennyi realitása van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909731)
2014. 03. 29. szombat 12:45
Mi úgy gondolnánk a dolgot, hogy elöször ismerkedés, hangolódás, elsö, vagy akár az elsö pár alkalommal még semmi szex, csak ismerkedjünk, hangolódjunk. Utána viszont, ha minden okés, megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom, akkor jöhetne a párcsere, de mindenképpen külön helységben, legjobb lenne más helyen és egy fergeteges, tabumentes szex a másik partnerrel, akár óvszermentesen és punciba, szájbaélvezéssel is egyszóval tényleg tabumentesen smile
/ 12