Sziasztok. Joni masszàzs fekete Ferfi orallal es szimpatia alapjan akar tobb is lehet. lingam masszázs feher novel. További informacioert irjatok ide ymassage79@gmail.com vagy keressetek itt a ggn. Elso sorban gyor-moson sopron megyeben maszirozunk viszont elore egyeztetünk akkor utazni is tudunk. Foleg noket maszirozunk de Paros masszázs is lehetséges. Csak ferfiakat nem maszirozunk
Hasznald a fantaziadat. Az az elso, amit ki kell probalni. A tobbi jon magatol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 24. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3774962)
2018. 04. 24. kedd 13:00
Ez engem sem izgat. Mit lehet az a sok minden amit ki lehet próbálni!? Egy kis felvilágosítás, segítséget adnál erre? Minden érdekel, és mindenhová)))!
Ez engem sem izgat. Mit lehet az a sok minden amit ki lehet próbálni!? Egy kis felvilágosítás, segítséget adnál erre? Minden érdekel, és mindenhová)))!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 20. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 04. 20. péntek 22:59
Valahogy ez sohasem izgatott. Talan azert mert mi igy is kiprobalunk mindent amit kettesben lehet. Nem is erdekel mas felesege.
... az hagyján, de mindezek mellé járna az anyós is.
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 04. 20. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2018. 04. 20. péntek 21:46
Én úgy képzelem a feleségcserét,hogy nem csak az ágyban,ha nem a házi munkában is....Tehát: a gyerek pelenka cseréjénél,főzésnél,takarításnál stb. is.Sztem így is izgalmas lenne.Persze egy rakás rossz tulajdonság is kiderülne rólam és a másikról is.Nem árulnánk zsákbamacskát.A verés és más penetráns tulajdonságok azért taboo lenne!
Valahogy ez sohasem izgatott. Talan azert mert mi igy is kiprobalunk mindent amit kettesben lehet. Nem is erdekel mas felesege.
Én úgy képzelem a feleségcserét,hogy nem csak az ágyban,ha nem a házi munkában is....Tehát: a gyerek pelenka cseréjénél,főzésnél,takarításnál stb. is.Sztem így is izgalmas lenne.Persze egy rakás rossz tulajdonság is kiderülne rólam és a másikról is.Nem árulnánk zsákbamacskát.A verés és más penetráns tulajdonságok azért taboo lenne!
Valami jó feleségcsere sztori mostanában?
![wave](images/smilies/wave.gif)
dzivkane en a ferjem cserelnem egy uj ferrarira
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, megtörtént feleségcseréről? Bennünk most kezdett megfogalmazódni egy ilyen gondolat. 40/48 éves gyermekes pár vagyunk. Még nem tudjuk meg tudnánk e valósítani.
Van valakinek tapasztalata, megtörtént feleségcseréről? Bennünk most kezdett megfogalmazódni egy ilyen gondolat. 40/48 éves gyermekes pár vagyunk. Még nem tudjuk meg tudnánk e valósítani.
Jó lenne egy csere
bere
![finom](images/smilies/finom.gif)
A személyeskedő csörtét fejezzétek be!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
nem olvastad figyelmesen, próbáld meg mégegyszer hátha sikerül, de segítek hogy egyszerűbb legyen a dolgod, próbáld úgy hogy azt is elolvasod amire válaszoltam, arról volt szó hogy gumi nélkül élvezkedni egymás feleségével/be, na ilyenre még nem volt példa nálunk,
***************************Ez nem az a honlap ami az ország gondjait vitatja! *********************
***************************Nem ez a téma********************************************
(moderálva) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
***************************Ez nem az a honlap ami az ország gondjait vitatja! *********************
***************************Nem ez a téma********************************************
(moderálva) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891370)
2014. 03. 31. hétfő 16:52
Visszaolvastam előző hozzászólásaidat ( 2013. augusztus: nagyon sok volt belőle, ami nem baj
) De egy kérdésem azért lenne: Most itt játszod, hogy álmodozol csak róla, hogy megdugják a feleségedet... A tavalyi hozzászólásaidban meg kész story-kat írsz... Hogy is van ez??? itt meg azt írod, hogy: "Ezen már mi is gondolkodtunk, de én elsőnek csak egy épületben, de külön szobában, merném kipróbálni."
![smile](images/smilies/smile.gif)
Van fantázia a feleségcserében. Az egyenjogúság jegyében a nők hívhatják férjcserének.
De csak úgy tudnám elképzelni, hogy a szomszéd szobában, vagy szomszédos sátorban. Úgy, hogy egyikönk a város egyik végén, másikunk a másikban egészen biztosan nem.
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
De csak úgy tudnám elképzelni, hogy a szomszéd szobában, vagy szomszédos sátorban. Úgy, hogy egyikönk a város egyik végén, másikunk a másikban egészen biztosan nem.
![alien](images/smilies/alien.gif)
Törölt felhasználó (891370)
2014. 03. 31. hétfő 16:52
Visszaolvastam előző hozzászólásaidat ( 2013. augusztus: nagyon sok volt belőle, ami nem baj
) De egy kérdésem azért lenne: Most itt játszod, hogy álmodozol csak róla, hogy megdugják a feleségedet... A tavalyi hozzászólásaidban meg kész story-kat írsz... Hogy is van ez??? itt meg azt írod, hogy: "Ezen már mi is gondolkodtunk, de én elsőnek csak egy épületben, de külön szobában, merném kipróbálni."
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2014. 03. 30. vasárnap 14:55
Igen ez olyan mikor emberek osztják az észt itt, aztán mivel képtelenek picit gondolkodni, hogy pl. a párjukkal sem ismerték egymást valaha, aztán mikor összeismerkedtek eltelt kinél mennyi idő, kialakult a kapcsolat a bizalom és jött az óvszer nélküli szex, most a szex szempontjából megközelítve, hogy egy párkapcsolatról van e szó vagy társas kapcsolatról tök mindegy, én úgy vagyok vele (bár nagyon jó ember ismerő vagyok) hogy lehet olyan helyzet hogy kialakul akár 3 vagy 4 ember között olyan bizalmi kapcsolat, amikor már nem feltétel a gumi használat. Nekem is tetszene ha a párom jól megtöltenék, de még nem volt rá példa, meg addig nem is lesz, ameddig el nem jön az ideje, ha lesz olyan pasi vagy pár aki kiérdemli a bizalmunk, bárhová élvezkedhet.
Ja, mert aztán te valami nagy elemző vagy. A nagy emberismerő. Ne röhögtess már. Az amit te felvázoltál , az nem más, mint egy kiéhezett kan képzelgése. Meg kéne dugni valakit, kerül amibe kerül, ha kell, az asszonyt is elzálogosítom érte! Szállj már le a földre. Azon gondolkodj inkább, miért is nem jött el még az a pillanat, amiről annyira álmodozol. Talán mert a világ nem pont úgy működik, ahogy itt a goldegéten mesélgetitek a sztorijaitokat egymásnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2014. 03. 30. vasárnap 14:55
Igen ez olyan mikor emberek osztják az észt itt, aztán mivel képtelenek picit gondolkodni, hogy pl. a párjukkal sem ismerték egymást valaha, aztán mikor összeismerkedtek eltelt kinél mennyi idő, kialakult a kapcsolat a bizalom és jött az óvszer nélküli szex, most a szex szempontjából megközelítve, hogy egy párkapcsolatról van e szó vagy társas kapcsolatról tök mindegy, én úgy vagyok vele (bár nagyon jó ember ismerő vagyok) hogy lehet olyan helyzet hogy kialakul akár 3 vagy 4 ember között olyan bizalmi kapcsolat, amikor már nem feltétel a gumi használat. Nekem is tetszene ha a párom jól megtöltenék, de még nem volt rá példa, meg addig nem is lesz, ameddig el nem jön az ideje, ha lesz olyan pasi vagy pár aki kiérdemli a bizalmunk, bárhová élvezkedhet.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 30. vasárnap 06:01
ha valaki úgy gondolja, hogy gumi nélkül akarja, akkor csinálja, az Ő dolga
ha meg gumival az is
ha meg gumival az is
ha valaki úgy gondolja, hogy gumi nélkül akarja, akkor csinálja, az Ő dolga
ha meg gumival az is
ha meg gumival az is
hát kb ahogy leírod, kivéve hogy kijavítanám az egymás kerülgetését, megismerésre, és úgy már passzol, a gumi nélküliség meg maximálisan a kialakult bizalom kérdése, és ez nem egy 5 perces bevezető, de ha egyszer megvan miért ne lehetne telerakni egymás feleségét itt ott
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 03. 29. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2014. 03. 29. szombat 19:58
Mi ez a hülyeség????Három tiszteletkör, két kávé meg ücsi, Ismerkedés, barátkozás, egymás kerülgetése, aztán durrbele, telenyomjuk a kölcsön-feleség száját vagy gumi nélkül aláteszünk keményen? Komolyan van akinél ez lehetséges forgatókönyv? Merjünk nagyot álmodni? Oké, izgi, de mennyi realitása van?
Mi ez a hülyeség????Három tiszteletkör, két kávé meg ücsi, Ismerkedés, barátkozás, egymás kerülgetése, aztán durrbele, telenyomjuk a kölcsön-feleség száját vagy gumi nélkül aláteszünk keményen? Komolyan van akinél ez lehetséges forgatókönyv? Merjünk nagyot álmodni? Oké, izgi, de mennyi realitása van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909731)
2014. 03. 29. szombat 12:45
Mi úgy gondolnánk a dolgot, hogy elöször ismerkedés, hangolódás, elsö, vagy akár az elsö pár alkalommal még semmi szex, csak ismerkedjünk, hangolódjunk. Utána viszont, ha minden okés, megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom, akkor jöhetne a párcsere, de mindenképpen külön helységben, legjobb lenne más helyen és egy fergeteges, tabumentes szex a másik partnerrel, akár óvszermentesen és punciba, szájbaélvezéssel is egyszóval tényleg tabumentesen