Le voltam tiltva ezért nem tudtam válaszolni. A másik páros házassága nem volt elég erős a cserékhez. Sok volt a féltékenység, de legunkább az hogy mi gyereket szerettünk volna . Nem szerettem volna ha bizonytalan a gyerek apja
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 23. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853870)
2021. 08. 23. hétfő 20:58
Szabad tudni miert ert veget ez a csodas időszak? Remelem nem szet mentetek...
Például amikor egy étteremben vacsoráztunk és néha néha drágámnak szólítottam a feleségem miközben ő a másik pasi mellett ült, vagy egy egy lopott csók, akkor érdekesen nézett a pincér lány. Vagy az utcán amikor sétáltunk és ott is voltak ilyen ,,lopott” csókok meg ölelések minden két részről, valahogy furcsán néztek az emberek ránk. Viszont mi nagyon élveztük a szituációt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 24. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2021. 08. 24. kedd 19:27
Van kedved a részletekhez szerintem sokunk kíváncsi lenne rá
Ez egy igazán hosszú történet.
(Ez egy válasz 4enjoy üzenetére (2021. 08. 24. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Csere igen de ki az aki nekem esetleg oda adná a feleségét. Van aki. De szerintem mindenki csak fantáziál.
Van kedved a részletekhez szerintem sokunk kíváncsi lenne rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 24. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4576812)
2021. 08. 24. kedd 14:17
Nekünk egyszer sikerült megélni ezt és fantasztikus volt. Nagyon passzolt minden mindenkinél. Egy wellness hétvégén 3-om napra feleséget cseréltünk. Érdekes szituációkat hozott és vicceseket is Reméljük lesz még benne részünk… )
Nektek sikerült megtalálni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 24. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580032)
2021. 08. 24. kedd 07:08
Ha megtalálod az ideális párt, működőképes a dolog. Sokan kicsit álomszerűnek gondolják, pedig egyáltalán nem az. Szerintünk a dolog lényege a tartós kapcsolat.
Nekünk egyszer sikerült megélni ezt és fantasztikus volt. Nagyon passzolt minden mindenkinél. Egy wellness hétvégén 3-om napra feleséget cseréltünk. Érdekes szituációkat hozott és vicceseket is Reméljük lesz még benne részünk… )
Ha megtalálod az ideális párt, működőképes a dolog. Sokan kicsit álomszerűnek gondolják, pedig egyáltalán nem az. Szerintünk a dolog lényege a tartós kapcsolat.
Szabad tudni miert ert veget ez a csodas időszak? Remelem nem szet mentetek...
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2021. 08. 23. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Megoszlanak a velemények ezzel kapcsolatban...kinek így jön be kinek úgy...en is a közös nyílt 4 es mellett tennem le a voksom. Igaz en megbekéltem vele hogy nem lesz ilyenben részem. Nalunk nem vevő a parom erre...en pedig nem birok magammal evemte 2 evente csatlakozom egy házasparhoz, hogy legalább igy ateljem az ezzel járó izgalmakat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 26. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389602)
2021. 02. 26. péntek 00:48
Titokban izgalmasabban hangzik, persze nyíltan tisztább
Több mint 2 évig volt benne részünk. Életem legszebb időszaka volt
jó is az ilyen csere bere
Nem mondom, abban is van izgalom, ha tudom, hogy a szomszéd szobában épp most feszíti szét egy idegen fasz a feleségem pináját, de azért mégiscsak jobban izgat engem, ha én is ott vagyok, látom, és aktív részese vagyok a dolognak.
Fuhuuu én egyre többet fantáziálok ilyeneken...az egyik baratomnak nagyon megdugnám a feleségét, de annál jobban megnézném ahogy keményen lerendezi az én feleségem
Izgat a téma! jó lenne a feleségem is benne lenne!
Titokban izgalmasabban hangzik, persze nyíltan tisztább
A cserében nem látunk sok fantáziát. Mi inkább olyat szeretnénk, amihez kettö kevés. Egy esetben tennénk kivételt, ha sikerülne beszervezni egy nagy farku, exotikus bikát, aki jo alaposan kedvét töltené vele, en pedig mint operatör lehetnék jelen.
Ma is felizgat ha rá gondolok. Életem egyik nagy élménye volt
(Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is átéltük és ujra szívesen átélnénk.
Imadom