Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Kívánós vagy most ? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 08:22  #24360
Kaktusz23 Kaktusz23
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
ma 08:18  #24359
goldmember89 goldmember89
Ma nap délelőtt Budapesten a Pesti oldalon lány, pár, sràc??? Írj rám és megbeszéljük. Ápolt, igényes 30as vagyok.
ma 07:39  #24358
Csabibi75 Csabibi75
Fót és környékén szopnék. Kocsiban vagy nálad.
ma 04:56  #24357
Sikoly2023 Sikoly2023
Budapesten keresek partnert mai napra , párral hármasban is jó lenne szexelni, hely van bp 11
ma 04:46  #24356
Csabibi75 Csabibi75
Ma reggel 6.30-7 h-kor 17 ker. és Fót M0 útvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy nálad
tegnap 22:28  #24355
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben napközben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
tegnap 20:49  #24354
pasikaerdbp pasikaerdbp
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt holnap napközbeni szexmaratonra. Reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp-n vagy környékén keresek.
tegnap 20:49  #24353
Attila taka Attila taka
Sziasztok ! Sopron -Kapuvár környékén hölgy ? Korosztály nem számít ! Előny ha kimondottan szereted , hogy kényeztetnek .
tegnap 20:26  #24352
Bizarr_SUB Bizarr_SUB
Péntek délelőtt 11:00-kor a IX. kerületben extra csinos barátnőm bekötött szemmel dugatnám először egy ápolt sportos minimum 19-es farokkal. Oralt és csókot nem szeretne, csak szó nélkül bejössz és dugod. Lehet teljesen anonim. Csak viberen válaszolunk annak aki megfelel a kritériumoknak. Köszi!
tegnap 20:22  #24351
Zsolti74 Zsolti74
Sziasztok!
Reptérnél pár, hölgy?
tegnap 20:00  #24350
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok
Volna kedvem ma valakinek Ózdon szopatni?
tegnap 19:36  #24349
stman stman
Állok rendelkezésedre wink
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (tegnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:44
szia! jelentkeznék egy szenvedélyes szexre! smile
tegnap 18:30  #24348
CsodasElvezet CsodasElvezet
Szaisztok!

Ma este / éjszaka keresem női partnerem Budapest vagy környékén akár autós kalandra is. Ha kell viszlek hozlak!

31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.

Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz!

Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!

Legyen szép napotok!
tegnap 17:44  #24347
g.anastasia g.anastasia
szia! jelentkeznék egy szenvedélyes szexre! smile
(Ez egy válasz stman üzenetére (tegnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:01
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek wink
tegnap 17:24  #24346
Dave069 Dave069
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van! smile
tegnap 17:01  #24345
stman stman
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek wink
tegnap 16:41  #24344
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok
Volna kedvem ma valakinek Ózdon szopatni?
tegnap 15:58  #24343
perverz42 perverz42
Sziasztok , használható vagyok minden jóra, csütörtök este kielégitenélek , te diktálsz én végrehajtom
tegnap 15:07  #24342
Martin1990 Martin1990
Sziasztok! Ma nagyon szeretnék csatlakozni párhoz, akár kukkolóként akár aktívan is. 17:30 körül reptéren leszek de Budapesten bárhol megoldhatjuk. Privàtban írjatok, ha egy megbízható korrekt kulturált taxist szeretnétek. buzik NE
tegnap 14:10  #24341
hazaspar3224 hazaspar3224
Sziasztok!
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
/ 1218