Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Kívánós vagy most ? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 23:04  #36882
Egyszerűsrác28 Egyszerűsrác28
Sziasztok! Holnap délután/este volna pár vagy hölgy aki találkozna Nyíregyházán és környékén ?
ma 23:03  #36881
bitimi38 bitimi38
Sziasztok! Holnap délelőtt egy kellemes ismerkedős, de kötelezettségek nélküli, olyan mindent lehet, de semmit sem muszáj kávé? Én 183/80, sportos, 44 éves, full heteroszexuális kemény , a képeken látható farkú pasi vagyok. Csipet a többest, de pasik között csak hetero alapon..
Puszi! Tomi
ma 22:56  #36880
h11797866 h11797866
Sziasztok! Ma estére keresnék Pest budai oldaláról hölgyet izgalmas időtöltésre...
ma 22:55  #36879
Movie Movie
Várlak ha szivesen szopatnál egy fiatal igényes srácot lakásán anonim,jöhetsz álarcban,sötétben félhomályban szoplak finoman hossdzan..nem beszélgetünk csak csinálom és utána elmész.Irj ha ki vagy éhezve!Fantasztikus jó lesz.
Pestmegyei vagyok,akár éjfélig is várlak!
ma 22:50  #36878
Szexestina Szexestina
Sziasztok, fiatal, nagy farku pasit keresek.
ma 21:54  #36877
hotdogzero hotdogzero
Mi lenne a terv?
(Ez egy válasz Nightcouple üzenetére (ma 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:07
Ma estére keresünk pasit-pasikat.Fogadni tudunk Pest belvárosában. crazya
ma 21:53  #36876
Kolorosz Kolorosz
Sziasztok, Szolnok környékén keresek lányt / párt
ma 21:46  #36875
Larsz Larsz
Sziasztok. Szívesen csatlakozom, ha még van kedvetek.
(Ez egy válasz Nightcouple üzenetére (ma 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:07
ma 20:59  #36874
Atesh29 Atesh29
Sziasztok valakinek van kedve valamit csinálni? Itt hokizom Dunaújvárosban a Bárka szabadidő parknál! Lehet csatlakozni!
ma 20:07  #36873
Nightcouple Nightcouple
ma 19:36  #36872
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj vigyor2 valaki a hétvégén ?
ma 18:23  #36871
Vincent5 Vincent5
Igenyes, szexy, szenvedelyes hölgyet szivesen fogadnek ma este. Helyem van.
Irj es beszeljunk
ma 15:02  #36870
Titkos Név Titkos Név VIP
Nem igazán értem, hogy többen írnak, de előtte annyi fáradságot nem vesznek, hogy elolvassák az adatlapomra. Nem vagyok bunkó, minden üzetenetre válaszolok. De ne húzzuk már egymás idejét...
ma 14:57  #36869
Izgalmaskepzelet Izgalmaskepzelet
Sziasztok újra ki próbálnám magam párokkal volt alkalmam már részt venni ebbe abba és nagyon tetszett párok jelentkezését várom
ma 14:54  #36868
zizibi zizibi
Sziasztok!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem! smile
ma 14:35  #36867
boka19 boka19
Fiatal lányt, elhanyagol feleséget, nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
ma 14:24  #36866
Facemann Facemann
Sziasztok!
Péntek délelőtt párral találkoznék akik ffi-t keresnek. Hármasban tapasztalt ffi vagyok.
ma 14:18  #36865
nyulipaar nyulipaar
Pénteken napközbeni találkozóra keresünk hasonló testalkatú párt
ma 14:15  #36864
Teltimádó450 Teltimádó450
Sziasztok! Ma délután kalandoznék elhanyagolt hölgyel, vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!! wave
ma 12:57  #36863
csoport anal csoport anal
Ad kölcsön a felesêged pàrod .Két negyven pluszos pasi szívesen dugnà használná előted a pàrod elöted vagy veled közösem hetero alapon.Helyünk nincs utazni tudunk, vagy akàr kocsival félre àltok a pàrod csak a popsijàt ki dugja az kocsi mindenki el élvez és mehet a dolgàra .17 19 intim àtlagos testalkat
/ 1845