Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma nap délelőtt Budapesten a Pesti oldalon lány, pár, sràc??? Írj rám és megbeszéljük. Ápolt, igényes 30as vagyok.
Fót és környékén szopnék. Kocsiban vagy nálad.
Budapesten keresek partnert mai napra , párral hármasban is jó lenne szexelni, hely van bp 11
Ma reggel 6.30-7 h-kor 17 ker. és Fót M0 útvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy nálad
Debrecenben napközben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt holnap napközbeni szexmaratonra. Reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp-n vagy környékén keresek.
Sziasztok ! Sopron -Kapuvár környékén hölgy ? Korosztály nem számít ! Előny ha kimondottan szereted , hogy kényeztetnek .
Péntek délelőtt 11:00-kor a IX. kerületben extra csinos barátnőm bekötött szemmel dugatnám először egy ápolt sportos minimum 19-es farokkal. Oralt és csókot nem szeretne, csak szó nélkül bejössz és dugod. Lehet teljesen anonim. Csak viberen válaszolunk annak aki megfelel a kritériumoknak. Köszi!
Sziasztok!
Reptérnél pár, hölgy?
Reptérnél pár, hölgy?
Sziasztok
Volna kedvem ma valakinek Ózdon szopatni?
Állok rendelkezésedre
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (tegnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szaisztok!
Ma este / éjszaka keresem női partnerem Budapest vagy környékén akár autós kalandra is. Ha kell viszlek hozlak!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz!
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Ma este / éjszaka keresem női partnerem Budapest vagy környékén akár autós kalandra is. Ha kell viszlek hozlak!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz!
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
szia! jelentkeznék egy szenvedélyes szexre!
(Ez egy válasz stman üzenetére (tegnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:01
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van!
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek
Sziasztok
Sziasztok , használható vagyok minden jóra, csütörtök este kielégitenélek , te diktálsz én végrehajtom
Sziasztok! Ma nagyon szeretnék csatlakozni párhoz, akár kukkolóként akár aktívan is. 17:30 körül reptéren leszek de Budapesten bárhol megoldhatjuk. Privàtban írjatok, ha egy megbízható korrekt kulturált taxist szeretnétek. buzik NE
Sziasztok!
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki