Párok jelentkezeset varom Kecskemetre Julius 31.re egy hármas talira! 24/f
Alaki jön le a Hegedűs moziba még.ma?
Sziasztok ma nTát 117 ut mellett fogok setalgatbi
Ma este Budapesten szívesen meglátogatok párt extra farkammal, extra teljesítménb,el
Holnap nálam is találkozhatunk. Privátban beszéljük meg
Holnap nálam is találkozhatunk. Privátban beszéljük meg
Sziasztok Zala Somogy megyèben párt ivagy hölgyet keresnèl kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt akinek van kedve írjon
Ma ès holnap este szivesen furikáznèk lányokat hölgyeket estleg párokat campusra vagy campusról haza fizettsèg termèszetben
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Hello!
Ma este hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba
Ma este hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba
Kiskunmajsàn keresek férfit oràlra
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de időnként meg szoktuk próbálni, hogy hátha..
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
Este utcazene? Harmas kalandozas..
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok hölgy/pár Székesfehérvár vagy környèke most?
Sziasztok ma délutánra keresem hölgy/pár partnerem/partnereimet közös örömszerzésre!!
Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon esetleg valaki/valakik egy kis kaland? Csak hetero alapon ismerkedem
Most kalocsán csaj,pár? Kor alkat nem számít
sziasztok. ha van itt 40 év feletti, potens férfi akit érdekel a lábfétis és megdugná a talpamat, az írjon!!