Velem mi a szitu? Elvileg ledumáltuk
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (ma 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy, ki este kèjelegne?
Akàr reggelig, wellnes is van
Akàr reggelig, wellnes is van
Sziasztok 1 vagy 2 nagy farku ffi 7 után Délpest megyében ?
Sziasztok!
Vasàrnap estére keresek pàrt. Helyem van.
Vasàrnap estére keresek pàrt. Helyem van.
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Nyírbátor környékén nő? Orálra keresek most, tele a zacsi valaki segithetne rajtam gyorsan diszkréten
Sziasztok!
csutortok estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
csutortok estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
Áprils 3. péntek esetre fiatal párok jelentkezését várjuk! Pest megyében vagyunk, utazni és fogadni is tudunk! Beszéljünk össze egy jó találkozót, ha gondoljátok. Köszönjük! Csak fiút ezúttal NEM keresünk NEM még téged sem! HETERO!
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Most valaki XI ker?
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.02-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk (enyhe bi beállítottság nem gond egyik nemnél sem) akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni By:Axel002
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni By:Axel002
Mátészalka környékén nő? Orálra keresek most, tele a zacsi valaki segithetne rajtam gyorsan diszkréten
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek nap közben kellemes találkozóra párokat, lányokat! Lehetőleg hellyel rendelkezőt, de lehet autós tali is! Keressetek nyugodtan, ha már unjátok a link, kamu profilos felhasználókat! Szép napot!
Sziasztok ma késö délután egy nagy méretü ffi Pestmegye déli részén.
Micsoda keblek,drága hölgy!
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (tegnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Lányt keresek akinek a puncijába bele lehet élvezni, diszkrét sex kapcsolat, BP.
Nyalós pasi 69=...?
Bp III.ker, hölgy? Pár, ki meglátogatna nagy ágyamban? Vagy autózhatunk is, valamerre ;-.)
Minden megoldás érdekel, éljen a kéj
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (tegnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp III.ker, hölgy? Pár, ki meglátogatna nagy ágyamban? Vagy autózhatunk is, valamerre ;-.)
Minden megoldás érdekel, éljen a kéj
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (tegnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:32
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Vecses-Pilis között!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Vecses-Pilis között!
sziasztok, mai budapesti randira keresek hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok
Én írtam de válasz nem jött. Pedig nem a link és utolsó pillanatban lemondó pasi vagyok
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (tegnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)