Kanos fiú nagy adgját
Gödöllőn fiatal srácot keresek cumihoz,írj privátban.
Sziasztok! A barátnőmmel (mindketten 30 körül) mostanában agyalunk azon, hogy kipróbáljuk a négyest, lehetőleg korosztályunkból (25-35 évesekkel). Nektek mi volt a tapasztalat? Megéri egyáltalán? Van esélyünk ilyen korosztályhoz?
Főleg arra vagyok kíváncsi: mik az ideális első lépések? Hogy találtatok megbízható párokat? Mi vált be nálatok kommunikációban, határokban, vagy akár a találkozás előtt/után? Osszátok meg a sztoriaitokat és tippeket, köszi előre!
Főleg arra vagyok kíváncsi: mik az ideális első lépések? Hogy találtatok megbízható párokat? Mi vált be nálatok kommunikációban, határokban, vagy akár a találkozás előtt/után? Osszátok meg a sztoriaitokat és tippeket, köszi előre!
Sziasztok!
Pàrt keresek az adatlapom szerint. Tali akàr màr ma késő este.
Pàrt keresek az adatlapom szerint. Tali akàr màr ma késő este.
Pasi jelentkezését várjuk.!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális, heteo pasi vagyok. helyem van a 11. kerületben
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Szekszárdon van olyan hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfi bi pár házaspár akik ismerkednének kölcsönös szexre? Ápoltság diszkréció adott és elvárt írj privit!
Sziasztok!
Bp-Szeged között keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Bp-Szeged között keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Flórián tér környékén valaki? Helyem ritkán van sajnos. 32 éves vagyok.
Sziasztok.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Sziasztok
Mai nap szivesen venném ha valaki lenyomná a torkomon. De mehet más is amihez kedvünk van.
Veszprém környéke keresnénk febr.23 (hétfő) délelőtti
találkozóra, ápolt potens férfiakat.
Kérjük csak olyanok írjanak, akik valóban ráérnek
és találkozni is mernek!
találkozóra, ápolt potens férfiakat.
Kérjük csak olyanok írjanak, akik valóban ráérnek
és találkozni is mernek!
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten? Írj ha érdekel. Helyem van.
Két férfi csinos sub nöt keres
Mainap dun Buda és környékén fogok járni , van hölgy v pár aki szeretne kalandozni?
Sziasztok. Miskolcon ismerkednék kalandoznék. Írj privát.