Budán?
Sziasztok.
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:30-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Sziasztok valaki Taksony körül?
Sziasztok! Szabadban kalandoznék Szekszárdon maszti orál kukkolás van valaki ?
Sziasztok. Ma napközben pár elsődlegesen Fejér megyében, aki pasit keres, és találkozna? Mobilis vagyok, utazni tudok. Levelet várok
Székesfehérváron partnert keresek élvezkedni.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Nógrád megyében keresek megbízható női partnert akár titokban is, írj bátran!
Valakihez felugranek Pesten egy finom diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom a faszt nagyon finoman szopok fejem a faszod dolj hátra néz filmet és én garantáltan jól ki elégíteni a faszod és utána lépek diszkrét 50 ápolt fiatalos vagyok irj
Veszprèm , vagy a megyéből keresek! Hölgyet, pàrt ! Ha vannirjon! Köszönöm
Ma este 22 óra körűl leszopnálak autódban
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt!
Monor -Pilis között!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt!
Monor -Pilis között!
Hölgy vagy pár mostanában a belváros vagy Szépvölgyi parkolóban lesz?
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok mi egy 50 éves pár vagyunk Csongrád megyéből 06.27- re keresünk 35-50 év közötti minimum 18 cm pasikat a 50 éves pár hölgy tagja részére 4-5 pasit. Csak az írjon aki biztos jó neki az időpont. Rövid bemutatkozó üzenetekre válaszolunk csak üzenőfalra nem válaszolunk.
Sziasztok! Két igényes fiatal barát, várja párok, lányok jelentkezését a Hősök terén. Lakás van várjuk a priviket. Udv
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Holnap valaki Barcs, vagy Nagyatád környékén?