Csepelen szopnék, szopatnék
Helló Hölgyek
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén
Hölgyek...
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén

Ma 14 óra után kalandoznek a szépvölgyin hölggyel v párral
Csepelen délután szopnék, szopatnék.
Érdekel valakit egy srác aki a csaja bugyijában ki van kötözve egy eldugott helyen
? mit csinálnál vele?

Sziasztok!
Üllő-Pilis között keresném partnerem ma délelött!
Üllő-Pilis között keresném partnerem ma délelött!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Gödöllő-Fót környékén leszopna valaki, ma , most?
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Most Miskolcon? . Hely van
Egerben 50 feletti, akit leszophatok?
Holnap?
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Sziasztok,olyan személyt vagy lanyt keresek aki kora reggel kényeztetné farkamat! Vas megye, utazni tudj! Előny ha noibe öltözől!
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Budapest/Szeged keresek partnert, hölgyeket és/vagy srácokat, gyakorlatilag minden jóban bennevagyok, csak szex és más semmi alapon
30/bi 195cm

30/bi 195cm
Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Budapesten szex?
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele.
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele.