Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos kan keres privi .
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs. Én 28 éves passzív vagyok.
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs. Én 28 éves passzív vagyok.
Sziasztok, holnap valaki balmazújvárosi fürdőben??? Írj ha leszel!!
Sziasztok! Parhoz csatlakoznek, hetero vagy akar enyhe bi alapon is, pasit is keresek csak kozos hokira es max oralra.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Tatabánya-Tata környékén ismerkednék adatlapom szerint
Aktív partnerem keresem ma estére Győr -Szombathely útvonal mentén!
Sziasztok. Esztergom és környékén keresem hölgy társaságát,vagy párokhoz csatlakoznék hetero alapon. Ha lenne kedve valakinek hozzá, akkor írjon.
Ma este 21 órakor lakásunkon fogadnán adatlapunk szerint pasit ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok ma Szegeden leszünk szívesen ismerkedünk!
sziasztok, bp-en keresek hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok
Most ki ismerkedne? Fő a kölcsönös szimpátia és diszkréció
Idős kővér hölgyeket keresek Baranyába lehetsz nem független is
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres Pest megye !
Privi
Privi
Ma 12 óra felé pesten szopnék ápolt farkat, jó nekem szex moziba, vagy nálad esetleg eldugott nyugis helyen.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sziasztok, hétvégére biszex pár?
Alapból szexbarátnőt keresek rendszeres kapcsolatra, de addig is... jöhet minden...
Budapesten a XII. kerület, helyem van.
Kulturált, beszélgetni is tudó férfi vagyok, harisnyafétissel megáldva
Alapból szexbarátnőt keresek rendszeres kapcsolatra, de addig is... jöhet minden...
Budapesten a XII. kerület, helyem van.
Kulturált, beszélgetni is tudó férfi vagyok, harisnyafétissel megáldva
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok! Bevállalós hölgyet, párt várok a hegedűs szexmoziban