Este 8 után Budán fogadnék szopatni, szopni!
Bi pasi ma este fejér megyében?
sziasztok, budapesten hölggyel randiznék.. 48 éves hetero pasi vagyok, hely van, utazni is tudok
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
Ma este szabadban sötétben feleségem telefonos valós képeire keresek közös hoki partnert Budakeszi környékén. Csak aki el is jön
Dr
Dr
Van Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Vagy aki erre jár
?
Vagy aki erre jár
?
Szia, Tatabányára utazom péntek este 6 körül, esetleg hölgy tag huncutkodni? írj privátban <3
Szopatni szopni dugatni keresek Budán, helyem van!
14 óra felé pesten leszopnék ápolt partnert én is apolt nős vagyok. Helyem nincs jó autóban, nálad, moziban.
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ma reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hali szulas liget kerepes Mogyoród felé valami izgalmas fincsi program valaki? Kéne egy kis punci ...
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partneremet, vagy csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
Sziasztok.
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 óra múlva Is jó, Kalandra
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 óra múlva Is jó, Kalandra
Sziasztok!
Szivesen ismerkednek budapest es kornyeken!
Szivesen ismerkednek budapest es kornyeken!
Debrecenben hölgyet, helyem van.
Sziasztok!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Sziasztok!
Sziasztok!
Szabolcs megyéből van pár aki ismerkedne?
Szabolcs megyéből van pár aki ismerkedne?