Sziasztok!
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Ma este! Párt (férfi,Nö) Vagy hölgyet fogadok otthonomba minden jóra!! No HOMO!! Csak hetero alapon de azt gátlástalanul tabuk nélkül
Szívesen kiprobálok mindent!
(Ez egy válasz Mogyoroo üzenetére (tegnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten
13:00-16:30ig keresek aktívat Sóskút Öreghegyre
péntek estére keresek györi ötvenes-hatvanas hölgyet
...VASTAG-NAGY MAKKÚ FARKAT szopok a megyében----Veszprém v.m
Kár, hogy hetero vagy!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (tegnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Üllő környékén keresném partnerem ma de.!
Üllő környékén keresném partnerem ma de.!
Szia, csütörtökön vagy szombaton délután,estefelé ráérek. Jászberényben van helyem.
(Ez egy válasz mceleron0425 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 19. kedd 20:49
Jóestét alkalmi keresők.. KERESEK: JÁSZBERÉNY, GYÖNGYÖS, HATVAN ÉS vonz. körz.......
Jászárokszálláson csak este hellyel rendelkező 27 éves srác keres bárkit bármire is !
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére + annak vonzáskörzetében.. akár hatvanba is smile
Írjatok telefonszámot és beszélünk viberen vagy itt üzenetben.
köszi
Jászárokszálláson csak este hellyel rendelkező 27 éves srác keres bárkit bármire is !
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére + annak vonzáskörzetében.. akár hatvanba is smile
Írjatok telefonszámot és beszélünk viberen vagy itt üzenetben.
köszi
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék
Sziasztok! 30 éves kreol bőrű igényes megjelenésű pasiként keresem hölgyek, párok társaságát. Rugalmas vagyol utazni tudok. Sajnos eddig nem volt ezen az oldalon siker élményem de reméllem ami késik nem múlik. Szép napot mindenkinek!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Vagy párokhoz csatlakoznék
halló, ma du. 1-4 közt keresek nőt vagy párt Budapesten, saját helyem nincs, de csatlakoznék szexmoziban vagy lakáson... írjatok privátban elérhetőséggel együtt
Sziasztok! Feleséget, barátnőt masszíroznék, kényeztetnék rendszeresen a férje előtt. Gyöngyös +50 km.
Üdvözlök mindenkit!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt holnap napközbeni szexmaratonra. Reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp-n vagy környékén keresek.
ErdekeL mennek
(Ez egy válasz Jani1005 üzenetére (tegnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:16
Sziasztok!
Duci milf szeretne egy kis gang partit , a hölgy hatalmas cicikkel és 140 kg kell elképzelni . Helyet és 6-7 pasi bulit össze lehetne hozni ha valakinek van ötlete , akár még lányt , Budapest és környéke
Duci milf szeretne egy kis gang partit , a hölgy hatalmas cicikkel és 140 kg kell elképzelni . Helyet és 6-7 pasi bulit össze lehetne hozni ha valakinek van ötlete , akár még lányt , Budapest és környéke
Sziasztok!
Igényes, nyitott férfiként 50+os Bevállalós, nyitott Párokkal ismerkednék. Cuckold, gangbang, bukakke, creampie, stb…stb.