Július 4 estére gyöngyösön hellyel rendelkező 25-30 közötti férfit keresünk
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdelne és szopna
Kérdéssel írj privátban
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdelne és szopna
Kérdéssel írj privátban
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok most valaki Dunatetétlen környékén? Nagyon kanos vagyok!
Valaki esetleg most egy gyors franciára? Nagyváradtér x, ix xix és xx kerület környékén?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Finom puncit szeretnék hosszan nedvesen kényeztetni!
Budapest és környékén cuckold,gangbanre keresek párt
Sziasztok!
Holnap estére keresek partnert az adatlapon szerint. Helyem van..
Holnap estére keresek partnert az adatlapon szerint. Helyem van..
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyé
Sziasztok! Ma estére keresünk párt pasit
Sziasztok!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Szexpartnert fogadnék! Minden megoldás érdekel
Holnap dél körül, vagy kora délután Siófokon valaki? (pasik nem érdekelnek)
Esetleg később Kaposvár is szóba jöhet.
Esetleg később Kaposvár is szóba jöhet.
Sziasztok! Ma estére igényes pasit keresünk!
Sziasztok, közös maszti, szimpátia alapján szopnék-szopatnék, sportos max.40-45 éves korig. Vecsésen autóban a mai nap..
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Van itt olyan lány (csak lány esetleg pár hetero férfival) aki egy jó kis kerékpározás mellett benne lenne egy kis erotikában? Dunapart, nudi, szex de lehet csak simán rendszeres kerékpározás Pest vonzáskörzetében.
Sziasztok. Ma hölgy vagy pár? Helyem van.
Sziasztok! Valaki most reggel?
Sziasztok!
Ma napközben, vagy holnap estére keresek partnert. Hely ok.
Ma napközben, vagy holnap estére keresek partnert. Hely ok.