Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Mai nap folyamán szívesen találkoznék párral , nővel! Ésszerű távolságon belül szívese utazom. Csak Heteró alapon.
Ma délután szívesen találkoznék párral a hölgy örömére! Ésszerű távolságon belül szivese utazom.
Hölgyet vagy párt keresek.
köszönöm szépen

sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok. Holnap délelőttre keresek nőt vagy párt. Újpesten lenne helyem.
Sziasztok! Ma esti órákban Paks Solt Kecskemét vonalon hellyel rendelkező partnerem keresem! Bi játékok! Kukkolás! De bármi lehet!
Sziasztok most reggel keresek hölgyet vagy párt Baranya megyében

akár ma estére is keresek párt vagy nőt 22 cm és jó vastag, emellett 30 éves srác vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Belevaló dugni szerető jó faszú pasit keresek ma éjszakai találkozóra..30-40-es korosztály. Bp belváros elsősorban.
Ma estére az az szombat estére keresek meg párt vagy nőt
30 éves nagyfarku srác vagyok. Jófej, kék szemű,barna hajú 180/85kg
Budapest és környéke előny
30 éves nagyfarku srác vagyok. Jófej, kék szemű,barna hajú 180/85kg
Budapest és környéke előny
Sziasztok! Pasi? Pasik? Szolnok mellett?
Valaki most Oroszlány környékén? Csak Hetero alapon
Sziasztok! Békéscsabán magányos nőt vagy párt keresek ma estére...
Ma este 10 óra után hölgy v pár aki kalandozna?
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.