Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet!!
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt: a következő két hétben valamikor, egy előre egyeztetett napra kivennék egy nap szabadságot, így reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp és környéke jöhet szóba.
20-án Magnumban jön valaki? Keresek egy vagy több partnert aki aktívkodna. Írj! Jelige:bokalánc
Sziasztok! Keresek egy nőt akit érdekel a punci nyalattatás és a punciba élvezés.
Sziasztok! holnapra keresnek unatkozo holgyet, del-pesten! helyem van
Kalandorok ma este??
Budapest és környékén ilyen későn?
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pasiként pàrt fogadnék kedd este.
Diszkrét, nyitott pasiként pàrt fogadnék kedd este.
Hölgyet, párt keresek holnap napközbeni kemény dugáshoz! Hetero alapon. Kecskemét, Szeged, Szolnok, Dunaújváros, Pest és környéke! Írj privát üzenetet!
balatonboglár környékén hölgy közös masztira? privizz
Budapest és környékén unatozó pár vagy hölgy?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en, több info az adatlapomon
Ma valaki dunaharaszti környéke minden jóra?
20 éves fiatal srác vagyok
20 éves fiatal srác vagyok
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Jövőhéten a hét minden napján fogadnék párt ceglédi lakásomon, hetero ffi, nő személyében!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Zalaegerszegen ma este pasit (max 50) kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.