Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.24 hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is wink
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
imádom a nagyon idős pasikat is wink
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Sziasztok. Hét elején a délelőtti órákban lenne valaki aki kényeztetné kellemes farkamat Solt környékén? Hely kellene vagy autóban!
Sziasztok. Egymást szerető fiatalos pár vagyunk,keresünk egy (akár több) intelligens, értelmes,nemdohányzó,szőrtelen,fiatal tapasztalt bi-srácot MAX. 30 éves korig mindkettőnk örömére,Pécs és Dombóvár 50km-es körzetében!
A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,NE irj.Heteró fiút nem keresünk!!!
Ha odakerül a sor,hogy találkozzunk akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni.
Köszönjük.
A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,NE irj.Heteró fiút nem keresünk!!!
Ha odakerül a sor,hogy találkozzunk akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni.
Köszönjük.
ma este pár vagy hölgy, akiket érdekel egy 190/90 19/6 kedves pasi? írjatok
Ma este valaki megszoptatna vagy megbaszna? Köcsög vagyok, kívánom a faszt! Kocsidba is beszállhatok, elvihetsz bárhova, rábukom..... Budapest
Párokkal kalandoznék ma este, helyem van
Ma esti kalandra Győr kkén valaki?
40es ápolt pasi vagyok.
40es ápolt pasi vagyok.
(Ez egy válasz paradiso üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 17:01
Már bocs, de valódi FÉRFINEK ez a fajta agresszív hirdetés és viselkedés nőtől inkább lelombozó, mintsem felhívás keringőre. Kb. mint a Dolgit reklámban...
Ha már ilyen agro vagy, akkor ne FÉRFIT keress (férfi ezt nem tolerálja, bár sztem jóérzésű nő sem, ha vki ennyire agresszív és követelőző, közben meg rólad sem látni semmi képet, szóval nem tudom mire fel).
Jobban jársz, ha inkább a reklámhoz hasonló pipogya Nyúj Józsefet keresel, aki ezt tolerálja (talán -- vagy legalábbis nem hagysz neki választást ).
Dolgit reklám (aki nem ismerné)
Ha már ilyen agro vagy, akkor ne FÉRFIT keress (férfi ezt nem tolerálja, bár sztem jóérzésű nő sem, ha vki ennyire agresszív és követelőző, közben meg rólad sem látni semmi képet, szóval nem tudom mire fel).
Jobban jársz, ha inkább a reklámhoz hasonló pipogya Nyúj Józsefet keresel, aki ezt tolerálja (talán -- vagy legalábbis nem hagysz neki választást ).
Dolgit reklám (aki nem ismerné)
Már bocs, de valódi FÉRFINEK ez a fajta agresszív hirdetés és viselkedés nőtől inkább lelombozó, mintsem felhívás keringőre. Kb. mint a Dolgit reklámban...
Dolgit reklám (aki nem ismerné) (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Dolgit reklám (aki nem ismerné) (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 08:04
Ma estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Fogadni és utazni is tudok.Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székes- fehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Ma pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Fogadni és utazni is tudok.Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székes- fehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok!
Nyíregyháza- környéke aktív, uni pasi lenne?
Nyíregyháza- környéke aktív, uni pasi lenne?
Mostanában valaki? Helyem van BP en
Sexpartnert..partnereket keresnèk ma du.!Bp.!
Szeged-Bp M5 mentén hölgy autós cumira?
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek most egy szép formás farkat érzékien, hosszan, orálisan kényeztetni? Viszonzom is ha, szeretnéd smile
Lenne kedve valakinek most egy szép formás farkat érzékien, hosszan, orálisan kényeztetni? Viszonzom is ha, szeretnéd smile
Este jól esne kis szex , bi-re is nyitottan!
Sziasztok
Ma estére keresünk párt vagy hölgyet
Fiatalok vagyunk F28 L20 lány tagunk bisex
Többit üzenetben
Ma estére keresünk párt vagy hölgyet
Fiatalok vagyunk F28 L20 lány tagunk bisex
Többit üzenetben
Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma du.!Bp.!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma du.!Bp.!
Ma d'un 3-5 óra között jön fel hölgy v pár a szepvolgyire ? Kukkolas kényeztetés?
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!